2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738597 بازدید | 44700 پست

تو خونه ما کلا دوتا تسبیح داشتیم یکیش که تسبیح تربت بود پسرم دو دونشو شکسته بود و دیگه نمیتونستم استفاده کنم. امروز با یه مهری که سیاه شده بود بردم مسجد چون هرچند وقت یه بار مهرهای مسجد رو جمع میکنن و دوباره بازسازی میکنن... 

الان دوتا جانماز داریم دوتا سجاده کلا

یه دونه برای روزمره خودمون و یکی برای مهمان

هر دو هم خیلی قشنگن برعکس بعضی خونه ها که جانمازهاشون خیلی قدیمی و کهنه و کثیفه. 

فقط سر فرصت باید یه تسبیح بخرم 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خونه ما کلا دوتا تسبیح داشتیم یکیش که تسبیح تربت بود پسرم دو دونشو شکسته بود و دیگه نمیتونستم است ...

من سه دارم دوتاش برای مهمون و یکی برا خودمون 

تسبیح یدونه دارم و نیازی ندارم اونم نمیدونم از کجا اومده خونمون 

صبا هستم 

من سجاده نو دو تا دارم یه دونه هم مال خودم‌

مهر یه دونه کوچلو برای خودم تسبیح ام از مامانم به امانت گرفتم موندم کسی از اقوام بره زیارت بگم برام دوتا مهر وتسبیح بیاره.

شادی صدام کنید
خانوما شما تو طلا هم مینیمال هستید؟ چیا دارین واستفاده میکنید؟ چیا واسه پس انداز میخرید؟

من قبلا طلا زیاد داشتم سرویس و سه تا انگشتر النگو،پلاک زنجیر

ولی چندسال پیش همشو فروختم حتی حلقه و انگشتر نشونمو

و فقط ی جفت گوشواره مینیمال داشتم چندروز پیش هم ۳تا النگو خریدم ۱۶گرم شدن،چندتام سکه پارسیان دارم،برای دخترمم پلاک زنجیر و النگو و گوشواره خریدیم

قبلا که همه طلاهامو داشتم زیاد استفاده نمیکردم انگشترا تو دستم سنگینی میکرد حس خفگی بهم دست میداد،الانم با النگوهام این مشکلو دارم شاید دراوردمشون

من سجاده نو دو تا دارم یه دونه هم مال خودم‌ مهر یه دونه کوچلو برای خودم تسبیح ام از مامانم به امانت ...

به نظرم خودت با سلیقه خودت تسبیح بخر که دوسش داشته باشی 

من سلیقه هیچکس پسندم نیست 

این تسبیح کریستال سفید چیزی که من دارم و خیلی دوسش دارم 

(عکس نتی) 

❌لایک❌

منم دوتا سجاده بزرگ دارم دوتا مهر و دوتا تسبیح

میخوام یکی از سجاده هارو بزارم خروجی ولی دلم نمیاد یکیش سوغات کربلاس یکیشم ب انتخاب خودم خریدم نمیتونم تصمیم بگیرم ک خروجی بزارم یا نه،یا حتی کدومو بزارم خروجی

در مورد طلا

یه گردنبند و دستبند و گوشواره ست که دستبند و گوشواره استفاده میکنم گردنبند مجالس استفاده میکنم

یه حلقه و انگشتر که نمیتونم بندازم موقع مجالس استفاده میکنم( حلقه رو که حتی دوران عقد هم ننداختم فقط مجالس از وقتی هم که انگشتر خریدم جایگزین حلقه شده تو مجالس)

النگو هم دوسال پیش فروختم و در حال حاظر چیزی ندارم.

و اینکه خیلی دوس دارم نیم ست سبک برای استفاد روزانه داشته باشم .

اطرافیان من سه تا تکپوش بزرگ با هم پشت هم میندازن

یا ۱۲ النگو شایدم بیشتر باهم و تو یک دست میندازند

گردنبند و پلاک و زنجیری که مناسب مجالس هست رو روزمره استفاده میکنند.

به نظرم خودت با سلیقه خودت تسبیح بخر که دوسش داشته باشی  من سلیقه هیچکس پسندم نیست  این ...

چه تسبیح قشنگی. دلم خواست تسبیحامو عوض کنم 😁 

من یه سجاده. دو تا جانماز . دو تا تسبیح و  یه چادرنماز دارم

خیلی هم استفاده نمیشن مگر اینکه مهمان درخواست کنه

امروز داداشم اومده بود خونمون

بین صحبت هاش گفت داره میره یه کفی کفش بگیر

منم گفتم اتفاقا ما یکی نو تو خونه داریم بیا بدم بهت😇

یه پتو هم دادم به کمکیم

اینم از خروجیای امروز

❌لایک❌
منم دوتا سجاده بزرگ دارم دوتا مهر و دوتا تسبیح میخوام یکی از سجاده هارو بزارم خروجی ولی دلم نمیاد ی ...

یه سجاده ومهر و تسبیح رو بذار برای مهمون 

اون یه دست هم خودتون استفاده کنید 

❌لایک❌