2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738866 بازدید | 44705 پست

نماز قضا خوندم ۲۰۰ تااسکرین شات پاک‌کردم حدود ۲۰ تا اضافه شد عاشق عکس خونه ام یه مدت تو گوشی ام نگاه می کنم بعد پاک می کنم🙈

یه آهنگ دانلود کردم ورودی های خروجی ها تماسمم کنترل کردم

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما شما تو طلا هم مینیمال هستید؟ چیا دارین واستفاده میکنید؟ چیا واسه پس انداز میخرید؟

من یه سرویس جواهر خیلی ظریف دارم 

و یه حلقه

تمام. 

حلقه رو حتی تو خونه م که هستم برام سنگینی میکنه 

فقط بیرون میرم استفاده میکنم 

و سرویسم رو تـــــــمام مهمونیا 

النگو هم دوست ندارم. 

تمام پس اندازم سکه و شمش های باگرم پایین تا سکه کامله

❌لایک❌
خانوما شما تو طلا هم مینیمال هستید؟ چیا دارین واستفاده میکنید؟ چیا واسه پس انداز میخرید؟

من دلم می خواد یه سرویس شیک داشته باشم برای مجالس 

یه ست ساده برای روزمره ولی به هزار ویک دلیل به این خواسته ام نرسیدم.سرویس عروسی ام برای خونه فروختم.

چند روز پیش گفتم که سه تا النگو برای جراحی بینی  ام فروختم النگوها حدود ۷ سال پیش خریده بودم دیگه تورم حساب کنید.

الان یه گوشواره ودستبند وانگشتر دارم که خیلی دوستشون دارم قصد فروش ندارم ولی باز ایده آلم نیستا کلا فکر کنم ایده آلم محقق نشه چون خرید وفروش زیاد ضرره‌

بقیه طلاهام هر وقت بهش سر وسامانی دادم میام گزارش میدم.

شادی صدام کنید
من دلم می خواد یه سرویس شیک داشته باشم برای مجالس  یه ست ساده برای روزمره ولی به هزار ویک دلیل ...

به لحاظ شکل وشمایل این انگشتر ودستبند وگوشواره بله مینیمال نه نگین نه طرح پیچ تاب دار نه شکل گل یا پروانه یا تور توری باشه هیچی نه طلا سفید بین اش هیچی تقریبا ساده ومینیمال 

شادی صدام کنید
سلام فضای تاپیک انقد مثبته که من نمیتونم از اینجا دل بکنم.🥰 چند وقت پیش دو تا گهواره، یه روروئک و ...

عالی بودن خروجیهات عزیزم. انشالله موکت تعویض کردی رنگ خیلی روشن هم برندار. من روشن دارم درحدکرم مارکشم ظریف مصوره انقدر تند تندلکه میگیره وباید دایم جمعشون کنم ببرم بشورم

لطفالایک نکنین. 
تابستون ۱۴۰۱ چندتا از کاربرا مثل دختر آفتاب  و ماهی تنگ طلا فعال بودن کم و بیش و بعدش شاد ...

ممنم ازخواننده های خاموش این تاپیک وتاپیک پس اندازم اتفاقا تو فکرتون بودم که مدتیه نیستین. انشالله موفق باشین. همون خونه ی قبلی هستین که باکمد دیواریش وجاگیری وسایل مشکل داشتین؟ 

لطفالایک نکنین. 
نماز قضا خوندم ۲۰۰ تااسکرین شات پاک‌کردم حدود ۲۰ تا اضافه شد عاشق عکس خونه ام یه مدت تو گوشی ام نگاه ...

اگردوستداشتین عکس خونه ها رواینجابزاربن تاماهم حس خوب بگیریم

لطفالایک نکنین. 

سلام امروز ویترین اشپزخونه رو پاکسازی کردم 

یه سری از هفت سین و اونجا چیده بودم که فقط آینه و شمعدونش موند بقیه رو گذاشتم خروجی 

یه دست لیوان و سینی نقره هم اونجا بود که اوردم بیرون شستم که خودمون استفاده کنیم.... باشد که به اذن الهی به خروج برسد😅

ویترین اشپزخونمون خیلی رو مخم بود که خداروشکر با پاکسازی امروز بهتر شد

ولی به نظر من ویترین داشتن با مینیمال بودن جور در نمیاد 😑

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من اوایل هرچی داشتم اویزونم بود فکرکن یمدت یه زنجیروبادوتاپلاک مینداختم چون تازه عروس بودم وپلاکها هدیه بودن بعدرفتم سرویسموفروختم دادمش النگو که بتونم دایم استفاده کنم😂الانم دازم فکرمیکنم توی استفادشون بازم ماکسیمالم. چون عاشق طلام وماکسیمالیست دراین موردو دوسدارم پلاک زنجیروگوشواره والنگو دائم استفادع میکنم چون سمت ما النگو ازواجباته. یه زنجیریزدی باپلاکش بایه انگشتر برای معمونی هااضافه میشه. حلقمم چون تنگ شده خیلی وقتادرشون میارم

همه ی طلاهامو چندسال پیش فروختم واینایی که الان خریدم پس اندازین. 

لطفالایک نکنین. 

درحال حاضر فقط یک حلقه دارم...

همه طلاهام رو فروختم ... البته گرمی سی چهل تومن خریده بودم تا سیصدتومن ..... 

دراز مدت سود ارزشمندی داشت ....

پارسیان پسرم چندتا داره ولی چون جز دارایی خودش هست حساب نمیکنم.... 

در آینده هم برای خودم دوباره میخرم. به امید خدا

من پولم کم باشه سکه پارسیان وشکسته میخرم مثلاچندوقت پیش چهارصد سوت شکسته خریدم ولی وقتی پول زیادیاشه زینتی بدون اجرت. چیزاییم که الان دارم سال بعد که میریم خونمون زنجیر یزدی وپلاکش برای کابینت خونه میفروشم یکمشونم برای چک های ماشین.وخیلیم خوشحالم چون اینا پس اندازی وبدون اجرت بودن ازاین ببعد  یرای دل خودم میخرم ظریف دوسدارم. یه نیمست برای روزانه ویه سرویس برای مهمونی ها وچندتا انگشتر ریز ودرشت درطرحهای مختلف ایده ال منه البته النگو هم که مادایما دوسداریم داشته باشیم

لطفالایک نکنین. 
یه سبد خیلی کوچیک داشتم گذاشتم تو کمد دیواری یه پماد زینک اکساید ورودی همسرم یه پماد آد  ورودی ...

شادی جان زینک اکساید و بذار یخچال تو دمای محیط آب میشه سرش روغنی میشه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را