2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست
خانوما .ما جلوی ورودیمون تقریبا ۸متر اینا خالی هست فرش ننداختم.فقط ی گلیم کوچولو ی طرفش انداختم،حالا ...

گیلدیح جان من جواب سوال شما نمی دونم.

فقط اینکه من تو خونه هیچ نوع پادری ننداختم یه دونه جلوی در واحد که از نظر من ضرورتی نداره

۳تا پادری تو خونه عپدارم که دوتاش جنس اش خیلی خوبه دلم‌نمیاد خروجی بذارم نگه می دارم یه دونه هدیه است که تصمیم دارم ببرم خونه باغ

این خونه باغ مشترک هنوزم تکلیف اش مشخص نشده ولی هممون می ریم هیچ کدوم رسما وسیله ای نبردیم توش پیچیده است بخوام توضبح بدم ولی بهمون نزدیکه زیاد می ریم.

یه سری خرت وپرت هام مثل پشتی پنکه واین‌جور چیزا اونجاست

شادی صدام کنید
خانوما .ما جلوی ورودیمون تقریبا ۸متر اینا خالی هست فرش ننداختم.فقط ی گلیم کوچولو ی طرفش انداختم،حالا ...

اگه مشکلی نداری یه عکس بده گلم 

دوستان بهتر متوجه میشن بهتر میتونن راهنمایی کنن

من فقط دوتا پادری دارم اونم بنابه تجربه جلو گاز و یخچال  انداختم چون بچه هام کوچیکن و کثیف کاری دارن 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز خونه مامانم بودن و پاکسازی بدون حضووور مامان انجام شد

دوتا روسری سفید که سوغات بود و استفاده نداشت

چقدر پلاستیک بازیافتی اعم از  بطری های روغن  

بطری مواد شوینده

در های پلاستیکی که نمیدونم شیشه شون کجا هستن

دوتا پیرهن مردونه که اصن یقشون کلا خراب شده بود

یه سبد پلاستیکی رنگ و رو رفته و پوسیده

چندین جفت جوراب تا به تا اینا برا داداشام بودن که مونده خونه مامانم و معلوم نیس اون لنگشون کجاس

چندین جفت جوراب مشکی پاره شده  مامانم ..خب مادر من تو که نمیپوشی چرا نگه داشتی

چندین باتری تموم شده

لامپ سوخته

چندتا سوزن شکسته چرخ خیاطی

دوتا پیش دستی لب پر

ی جفت دمپایی پلاستیکی پوسیده

چندین جفت کفش که برا داداشام هس آوردن خونه مامانم که مثلا گردش رفتنی بپوشم ولی چندین ساله نپوشیدن و هرساله میارن

چندین لباس زیر مردونه که اونم مال داداشامه و یادشون رفته جامونده و الان بپرسممم نمیدونن مال کدومشونه 😁😁

صبا هستم 

سلام وقت بخیر🫶🏻🥺

با اجازه استاتر🫙✅️

[اگه راضی نیستی بگو پاک کنم]

ممنون میشم برام یه مرتبه سوره توحید بخونید، نیاز دارم به دعاهای دسته جمعی🫠❤️‍🩹🌱

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

یه پارچه چادری مجلسی مادرهمسرم بهم کادو داده بود، امروز بردم خیاط برام بدوزه  کلا یه چادر تو خ ...

من چادر نماز مهمون دوتا دارم 

مال خودم جداس و ایناست که کش داره و آستین که باتاپ و شلوارکم می‌پوشم همه جام پوشیدی ..اسم مدلشو نمیدونم 

دوتا هم چادر رنگی دارم برای مهمونایی که خودشون درخواست چادر رنگی بدن و بخوان سرکنم 

خودم مهمون میاد یا تونیک می‌پوشم یا پیراهن بلندو یا کفتان 

چادر مشکی هم یدونه مجلسی دارم ..البته قبلاً چادری بودم  دیگ نیستم اونا رو خروجی دادام فقط یدونه مجلسی شیک خریدم ..من برا مراسمات محرم و یا مراسم ختم و عزا طبق عادت قبلیم چادر سر میکنم  

صبا هستم 

خانم ها ذوق داشتم بیام یه چیزی براتون تعریف کنم الان داشتم‌پادکست کتاب اثر مرکب گوش می دادم

تو فصل ۵ تو ادامه صحبت هاش میگه شما با ۲۵۰ دلار وارد فروشگاه می شید ولی با ۴۰۰ دلار خرج کرده ا فروشگاه خارج می شید واین تاثیر تبلیغات یا عدم برنامه ریزی شما برای پولتون

یا اشاره می کنه به اینکه حالا چون تو فرهنگ اروپا خوردن قهوه رایج میگه با پول قهوه تون چه چیزی می تونید تهیه کنید که واقعا نیاز دارید وایا این قهوه برای شما لازمه؟

می دونید می خوام بگم مینیمال بودن ابعاد گسترده ای داره که افراد فرهیخته وبا سواد تو صخبت هاشون از نگاه خودشون بهش پرداختن فقط باید زیرک باشی ونکته کلام پیدا کنی

شادی صدام کنید
خانم ها ذوق داشتم بیام یه چیزی براتون تعریف کنم الان داشتم‌پادکست کتاب اثر مرکب گوش می دادم تو فصل ...

من چند مورد از این پول قهوه ها تو زندگیم دارم شما هم اگه دارید بگید ایده بگیریم برای من:

صحبت تلفنی یک ساعته روزاته بود که حذف شد

ولی در حال حاضر خیلی بی مورد تو ایتستا می چرخم که خوب هزینه نت ام می بره بالا قبلا اگه خاطرتون باشه شارژ از فروشگاه می گرفتیم یا قبض تلفن می دادیم الان چون از گوشی در کمتر از یک دقیقه نت می گیریم دیگه هزینه هاش به چشم نمیاد

ضمن اینکه جایی خوندم که گفته بودحذف مول کاغذی باعث شد مردم راحتر خرید کنند چون به چشم پولی که از حاب شون خارج میشه نمی بینن وجالب اینکه من در ۵۰ درصد مواقع در خریدهام ازپول کاغذی استفاده می کنم یعنی می رم خودپرداز وجه نقد می گیرم وتو خریدهام از وجه نقد استفاده می کنم

شادی صدام کنید
گیلدیح جان من جواب سوال شما نمی دونم. فقط اینکه من تو خونه هیچ نوع پادری ننداختم یه دونه جلوی در وا ...

منم یدونه جلوی در دستشویی انداختم،یکی بیرون واحد و یکی داخل،حالا حس میکنم اون ضرورتی نداره و برش دارم..

اگه مشکلی نداری یه عکس بده گلم  دوستان بهتر متوجه میشن بهتر میتونن راهنمایی کنن من فقط دوت ...

انقدر به همه از اینجا گفتم..میترسم عکس بدم و ...

ی فضای مربع ۸/۹متری

منم دیگ فکر میکنم ضرورتی نداره و میخوام بردارم پادریو

من چند مورد از این پول قهوه ها تو زندگیم دارم شما هم اگه دارید بگید ایده بگیریم برای من: صحبت تلفنی ...

دقیقا منم چندوقت پیش ب این فکر میکردم که این راحتیه استفاده از اپ بانک ها تو وقتایی که حواست به خرجت نیست اوضاع رو خراب میکنه،هی میگی حالا ۱۰تومن شارژ بگیرم چیزی نیس،حالا امروزم ۲۰تومن شارژ بگیرم،و وقتی شارژتم زیاد میشه ب نظرم باعث میشه با افرادی صحبت کنی که لزومی نداشته زنگ بزنی