2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739448 بازدید | 44712 پست

پشت ایینه میز توالت تمیز کردم خروجی چندتا کارت ویزیت

چندتا ایتم که جا به جا شد به قسمت های دیگه.

کمد دیواری چک کردم خروجی نداشت.کیف مدارک بررسی کردم چندتا کاغذرنگی وکاغذ کادو که چروک شده بود کارت سیم کارت رایتل مجدد کارت ویزیت شد خروجی چندتا کیسه پارچه ای نگه داشته بودم دخترم بازی کنه پشیمون شدم گذاشتم خروجی

دوتا کارت واکسن خودم بود که می برم مرکز بهداشت راهنمایی ام کنند چون ده سال از اخرین واکسنی که زدم گذشته.

گفتم همسرم قطره چکان خریده الان دیدم یه دونه تو کشو داشتم اصلا فرصت نداد فکر کنم ببینم داریم یا نه.

بقیه موارد مرتب کردم وسرجاشون گذاشتم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که میخری عزیزم من خودم هم یه باغ دارم که انشالله قراره خونه هم توش بسازیم، قراره گوشه ی دنج ...

من هنوز ندارم ولی براش ایده دارم حتی نقشه خونه  رو گاها تو ذهنم میچینم

صبا هستم 

سلام امروز مامانم خونه نبود و من از فرصت استفاده کردم و رفتم سراغ کمدش🙊😅

کمد مادرم دو طبقه اس 

طبقه اول لباس های خودش و کلی لباس و چیزای دیگه اس

و طبقه دوم سه تا کیسه روسری و شاله 

فعلا طبقه دوم و پاکسازی کردم

خروجی

6 تا شال 

4 تا روسری

یدونه کلاه مجلسی که هدیه گرفته بودم و تاحالا استفاده نکردمش

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
بابت عکسها خیلی خیلی ازت ممنونم شادی جان  خیلی لذت میبرم و استفاده میکنم.  یه چیزی که ...

ولی تو سبک زندگی ما این نوع خرید خیلی خوبه

چون شغل پدرم فصلیه زمان هایی که کار میکنه و درآمد داره مقدار بالایی مواد غذایی میگیره و تو طول سال استفاده میکنیم

البته دو مسئله هست: یک این که ما تو خورد و خوراک زیاده روی و اسراف نمی کنیم و خداروشکر دور ریز غذایی نداریم  و دوم اینکه فقط اقلامی رو میگیریم که تاریخ انقضای طولانی دارن مثل ماکارونی یا رب و... ولی میوه و خوراکی های دیگه رو تقریبا هفتگی خرید میکنیم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

امروز کمد دخترم و مرتب کردم،من مرتب میکنم اون بهم میریزه

خروجیش شد ی برس که از اول استفادش نکردیم

بادبزن چوبی داشتم دخترم شکوندش/: گزاشتم خروجی

و یک جفت جوراب خودم رفت خروجی

ورودی جا مایع 💫

ولی تو سبک زندگی ما این نوع خرید خیلی خوبه چون شغل پدرم فصلیه زمان هایی که کار میکنه و درآمد داره م ...

اینکه شغل پدرتون فصلیه بله دلیل خوبی میتونه باشه برای خریدهای زیاد و یکجا، و دلیل دوم اسراف نکردنه. 

❌لایک❌

سلام 

مرسی بابت تبریکاتون💞

دو سه روزی هست که کولر رو راه انداختیم احساس میکنم تمام خونه با خاک یکی شده.فعلا فقط دراور رو تمیز کردم.

خروجی یه شلوارک که سالم بود ولی خیلی بور شده بود انداختم دور.۵ تا عکس سه در چهار از قدیم ک پاره کردم

یه کارت ویزیت 

چون قبلا لوازم ارایشم رو پاکسازی کردم خروجی نداشتم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام دوستای مینیمالم😍💜

خروجی امروز:

ریملم که خشک شده بود و قابل استفاده نبود ی دونه اضافی داشتم که از اون استفاده میکنم!

خط چشم که خشک شده باید حتما بخرم!

یک حوله حمام که نزدیک ۴ساله دارم استفاده میکنم امشب خروجی شد چون به لطف مادرشوهر عزیزم ۲تا حوله ورودی داشتیم!

باز هم به لطف مادرشوهر جان یک سینی چای ورودی داشتیم!

کلا ۳ تا سینی دارم که یک دونه رو دم دستی گذاشتم و ۲ تای دیگه برای مهمونه!

یک تیشرت و شورتک ست هم مادر همسرم لطف کردن گرفتن ولی فعلا نمیپوشم میره توی لباس های اضافیه بالای کمد تا هر وقت خروجی داشتم از این لباس ها استفاده کنم...

شما فکر کنم‌پیام من ندید سه تاکشو اشپزخونه خالی کردم درب زیر سینک با یه دستمال کوچلو بستم تمام کشوه ...

آها نه فکر کنم ندیدم این توضیحاتتون رو 

ولی من هنوز هیچکدوم از کشو و کابینتا رو خالی نکردم فقط چیزهای خطرناک رو جمع کردم ولی احتمالا در آینده برای کابینتام قفل کودک بخرم 

نهال🌱

سلام ازدل اساس کشی

خیلی دارم لذت میبرم هرچی که داخل کارتن میذارم لازمیات 

چیزایی که نمیخوامشون یا میفروشم یا میدم کسی 

فقط تازگیا ورودی فرش خواهم داشت برای آشپزخونه واتاق 

که واقعا حساس شدم میگم در ساده ترین طرح باشه که دلمو نزنه

توخیلی چیزا مینیمال شدم ازطرف وقاشق گرفته تا لباس و کفش ساده پسندترولازم ترین چیز رو میخرم

وخیلی دوست دارم که از داخل کابینت یا خونه عکس بدید ایده بگیریم خودم اگه جابجا شم حتما عکس میذارم

یه پارچه چادری مجلسی مادرهمسرم بهم کادو داده بود، امروز بردم خیاط برام بدوزه 

کلا یه چادر تو خونه ای دارم 

چند شب پیش مهمون داشتم چادر راحتی میخواست که نداشتم، چادر خودمو بهش دادم و خودم چادر نمازمو سرم کردم 

به این نتیجه رسیدم یه چادر منزل واجبه باید بدوزم 

از اون چمدون یه پارچه چادری کم شد. 

یکی از خواهرهای همسرم امروزمیرن حج، برای مراسم هاش چادر مشکی دارم ولی مدل جده دوست داشتم که راحتتر باشم چون شومیز و شلوار میپوشم زیرش. 

برای همین تنها پارچه چادری مشکی هم که تو چمدون داشتم امروز همراه چادر مجلسی بردم برای خیاط. 

کلا یه چادر دارم برای کوه و طبیعت و بیابون و پیاده روی(مدل جده) 

یه چادر دارم برای مسجد ومراسم های مذهبی(مدل ایرانی ساده) 

و یه چادر هم برای مراسم هایی مثل مهمونی و زواری (جده مجلسی) 

یه چادرم برای عروسی ها(مدل ایرانی ولی مخمل) 

نمیگم انباشت دارم چون همه رو استفاده میکنم حالا یکی شاید سالی یه بار یکی هرروز یا هر ماه یا هر هفته. 

❌لایک❌

تمام اهنگ هام‌پاک کردم چون زیاد گوش داده بودم تکراری شده بود سر صبر وحوصله آهنگ های جدید دانلود می کنم.

برای چندمین بار یه سری از اسباب های بازی های دخترم جمع کردم خیلی خونه ریخت وپاش می شد

شادی صدام کنید