2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739471 بازدید | 44712 پست
کیف وسایل ارایشم شستم دوتا براش دارم که شستم حالا بعددددها این براش ها باید تعویض شن. وسایل ارایشم ...

من یکی از کارهایی که مادرهمسرم میاد خونم انجام میدم همین تمیز کردن جعبه وسایل آرایشمه 

چون اکثرا رو مبل میشینه ازم توقع داره منم کنارش بشینم 

منم حوصله م سر میره و با توجه به سنشون خیلی از حرفاشون تکراریه و بدتر حوصله م سر میره🥴

یکی دیگه از کارام دوختن دکمه های لباسهایی که داره میافته یا نو گرفتم و یه دور باید دوخته بشه یا دوختن جوراب هایی که باید خروج داده بشه و یا تمیز کردن حشره کش و یاپاک کردن سبزی و خلاصه هرچیزی که احتیاج به نشستن و حوصله خرج دادن داره😁

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی لباسام  البته طی دو سال گذشته کفش مجلسی که سایزش 37بود اما من بعد بارداری انگاری سایزم ...

نمیخندم چون منم 39بودم نمیدونم چرا بعد بارداری پسر کوچیکم شدم 40!! 

من حس کردم مال جنس کفشها باشه 😑

❌لایک❌
خانم ها یکی از عزیزان اینجا گفتند می خوان ظروف پلاستیکی حذف کنند راستش منم چندان راصی نیستم از پلاست ...

استیل خوبه اما برا غذاهای داغ نه. واکنش نشون میده و کروم و نیکل و سرب از خودش آزاد میکنه

منم مثل لیلی دلیلی ویلا وخونه باغ دوس ندارم یا اینکه در دوشهر خونه داشته باشم در رفت امد باشم مگر ا ...

حرفی که میزنی درسته 

ولی داشتن یه خونه باغ واقعا لذت بخشه

من مادر پدرم دارن ، البته خودشون تهران و باغ سمت کرج ، دور نیس که شمال یا شهرستان باشه

حالا وسایلی که داخلشه هیچ کدوم نو نیس ، فرش از قبل داشتن ، مبل ها دست دوم ، یخچال دست دوم ، پرده دست دوم و ... اجاق گاز داشت از قبل ...

موند یه سری ظرف و ظروف و اینا که یه سری چیزها مادرم یه داش یا خورد خورد یه چیزهایی خرید ، ظرف های آنچنانی نه ..

و کلا برای وسایل سخت نگرفتن .

چندروزه اومدن دور از شلوغی های تهران آرامش دارن ، به درخت ها میرسن ، کلی میوه دارن ، سبزی میکارن و ..

before i die i want to be happy and make others happy
حرفی که میزنی درسته  ولی داشتن یه خونه باغ واقعا لذت بخشه من مادر پدرم دارن ، البته خودشون ته ...

منم با شما موافقم و دوست دارم ی خونه باغ داشته باشیم و به فکر خرید هستیم که آخر هفته ها بدور از زندگی شهری باشیم 

صبا هستم 
یه اخلاق خوبی که همسر من داره و بابتش خیلی از خدا شاکرم😁 اینه که خیلی کم پیش میاد خارج از لیست چیزی ...

من سعی می کنم تا حد ممکن به همسرم نگم چیزی بخره 

چون همیشه هم زیاد میخره و هم چیزای دیگه 😁

یه ساله خودم خرید خونه رو به عهده گرفتم ، اونم همش اینترنتی میخرم جلو در میارن ، میوه و سبزی هم خورد خورد

ولی بازم همسرم همینحوری یه وقتایی خرید میکنه 😅

همسرم به قولی سندرم خرید بیقرار داره 

منم با شما موافقم و دوست دارم ی خونه باغ داشته باشیم و به فکر خرید هستیم که آخر هفته ها بدور از زندگ ...

انشالله که میخری عزیزم

من خودم هم یه باغ دارم که انشالله قراره خونه هم توش بسازیم، قراره گوشه ی دنجمون بشه، انقدر ایده دارم براش😁

حرفی که میزنی درسته  ولی داشتن یه خونه باغ واقعا لذت بخشه من مادر پدرم دارن ، البته خودشون ته ...

ما هم از جانب پدرشوهرم داریم البته تنها برای ما نیست مشترک

ولی گفتم عزیزم این نظر سلیقه ای

شادی صدام کنید