2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739272 بازدید | 44706 پست

یه اخلاق خوبی که همسر من داره و بابتش خیلی از خدا شاکرم😁 اینه که خیلی کم پیش میاد خارج از لیست چیزی بخره.

و بدیش اینه فقط زیاد میخره! 

قبل از اینکه پسر کوچیکم رو باردار باشم لیست برنامه غذایی هفتگی داشتیم ولی بعد به دلایلی دیگه نشد اینکارو ادامه بدم. 

امروز نشستم باز لیست شام و ناهار نوشتم البته این بار چیزهایی مثل ماکارونی و کنسروها و بادمجون و حبوباتی که کمتر تو خونمون مصرف میشه رو حذف کردم . با رفتن پسر بزرگها، پلو مخلوط دیگه مطلقا کسی تو خونمون نمیخوره پس لوبیا سبز و... حذف شد. خرید هویج باید به حداقل برسه در حد سالاد و استفاده تو پخت مرغ... 

خیلی خوب بود این برنامه ریزی برام، چون گاهی هنوز طبق عادت خرید میکردم✨

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز صبح به طرز عجیبی دوتا استکان مهمان از دستم افتاد شکست خروجی اجباری شد متاسفانه البته بی حال بودم دخترمم بغل ام بود.

یه شیشه شیر ورودی

امروز نوبت سینک وگاز یخچال که سینک وگاز تمیزن.

یه قفسه درب بخچال دراوردم شستم یه قعسه پایینی که لوازم قنادی هام وخرت وپرت های دیگه می ذارم مرتب کردم.

چندتا موز تو یخچال که دیگه فکر کنم داره خراب میشه.

یه طرف طالبی ریختم دور‌

سه تا دنت همسرم گرفته گفتم دیگه نخر دخترم‌نمی خوره.

گوجه فرنگی ها از جا میوه ای دراوردم گذاشتم تو یه کاسه تو یکی ازطبقات جلو چشمم باشه استفاده کنیم.

شادی صدام کنید

خانم ها یکی از عزیزان اینجا گفتند می خوان ظروف پلاستیکی حذف کنند راستش منم چندان راصی نیستم از پلاستیکی ها

میشه تجربه ونظریاتتون در مورد جایگیزینی لوازم پلاستیک با استیل بگیرید

دلایل نارضایتی خودم شسکتن پلاستیک به مرور کدر شدن واینکه با هر درجه از مقاومت بازم پلاستیک نمیشه چیز داع ریخت توش

میگم نکنه حالا استیل بشه ورودی اشتباه

شادی صدام کنید
خانم ها یکی از عزیزان اینجا گفتند می خوان ظروف پلاستیکی حذف کنند راستش منم چندان راصی نیستم از پلاست ...

من پلاستیک رو تقریبا حذف کردم برا باقیمانده غذا استیل ازینا که درب کیپ دارن ما ک وای وای آی خریدم ..برا مواد کم حجم  شیشه ازینا که لیمون داره اندازه ی ویالس خریدم 

دلیلم همون کدر شدن و مضراتش بود هرچند ازونطرف حجم زیادی پلاستیک حذف کردم و به ضرر طبیعته

صبا هستم 

خروجی لباسام 

البته طی دو سال گذشته

کفش مجلسی که سایزش 37بود اما من بعد بارداری انگاری سایزم شد 38..نخندینا سایز پام عوض شد انگاری  ..دو جفت یکی کرم و یکی مشکی ..
کیف سه تا ..دیگ سلیقم نبودن ..من کلا برا محیط کارم کیف چرم استفاده میکنم
مانتو دوتا بارداری هام
چند تا شلوار چون سایزم کلا عوض شده و نمیخواهم لاغر شم ..
سه تا پیرهن مجلسی چون دیگ سلیقه و اندازم نبودن
شومیز سه تا ..چون کوتاه بودن و همسرم شاکی میشد  ازین ب بعد تونیک می‌خرم ..و شومیزای دیدم رو باید با وست یا دامن بپوشم
کفش اسپرت ..دلیل خروجی بودن چون قسمت انگشت پا اذیتم میکرد ..جایگزین نمیشه چون یکیشو دوست همسرم از ترکیه برا پسرم آورده بود ..برا اون بزرگه من می‌پوشم..
چند دست مانتو اداری
سه جفت کفشای اداری همسرم ..
کاپشن و پالتو چندین دست ..اینارو تو زلزله خوی دادم یکی از آشناها برد اونجا..واقعا تمیز و نو بودن ..یا دیگ سلیقم نبودن یا سایزم نبودن
چندین دست از لباسهای نوزادی پسرم ک یادگاری نگه داشته بودم ک دیدم فقط دو سه تا نگه دارم برا دل خودم خوبه نه همشو
سویشرت و کاپشن نوزدادی پسرم
روروئک  ..کریر رو نگه داشتم اما قصد دارم رد کنم بره اینا دادم بهزیستی شهرمون
لباس بارداری  یه دست

صبا هستم 

کیف پسرم که نو بود اما هدیه بود و دوسش نداشت  به نظر خودش خروجی دادیم

کفش تابستانی خودم دو جفت

دمپایی پلاستیکی  چند جفت برا پسرم کوچک شدن

کفش تابستانی پسرم که پارسال و پارسال پوشید ..بازم خراب نشده بودن ..اندازش نبود

صبا هستم 

پرده های خونه قبلی ..الکی نگه داشته بودم  من اگ دوستشون داشتم که این خونه استفاده میکردم ..پس دوستشون ندارم و دادم رفت

پارچه چادر رنگی شاید بگم ده تا ..تو نامزدی مراسماتی مختلف اقوام داده بودن و من فقط یدونش ک زن عموی پدر شوهرم داده بود و دوست داشتم بقیه رو دادم رفت

چادر مشکی  دوتا ..چون قبلاً چادری بودم  اما الان مانتویی

دو دست منو شلوار همسرم

یکیش برا دامادی بود و فقط برا یادگاری نگه داشته بودیم

ن دیگ سایزش اوکی بود ن دیگ سلیقه اش بود ..برا یادگاری هم عکس‌اش هست

کفشای دومادی همسرم و کفشای عروسی خودم

صبا هستم 
خانم ها یکی از عزیزان اینجا گفتند می خوان ظروف پلاستیکی حذف کنند راستش منم چندان راصی نیستم از پلاست ...

منم کلا ظروف پلاستیکی رو حذف کردم اصلا دیگه تو خونه ندارم .تبدیل به استیل یا چینی کردمشون .

من حتی دیگه از ظروف روحی هم استفاده نمسکنم میگن این ظروف جون آلومینیوم هستن آلزایمر میاره .اونا رو هم تبدیل به لعابی و استیل و سنگی کردم