سلام دوستای مینیمالم😍💜
امروز خورده نون های اضافیه تو کشوی فریزر و سفره رو ریختم تو پلاستیک و همراه با زباله ها از خونه بیرون بردیم!
۳تا از کشوهای فریزر رو بیرون آوردم و شستم و دستمال کشیدم
به این ترتیب ۱ کشو کاملا خالی داریم و فریزر رو کاملا رفع انباشتگی کردم و حسابی مرتب شد...
۱ بسته سبزی و مقداری رشته ی سوپی و مقدار کمی سیر مونده بود که سوپ درست کردم تا تموم بشن چون دیگه هوا گرم شده پخت سوپ کاربردی نداره!
۴ دونه کوفته تبریزی آماده گذاشته بودم تو فریزر برای ناهار فردا درآوردم و تمام!
مقدار کمی کره حیوانی تو یخچال بود که با ارده و کنجد و عسل برای صبحونه ی همسرم ساندویچ درست کردم و به این ترتیب کره تموم شد و نیازی به خرید مجدد نیست!
۲تا بادمجون نگهداشته بودم که برای اولین بار دلمه بادمجون رو تست کنم که امشب موفق شدم موادشو آماده کنم که برای ناهار فردا درست کنم انشالله...
دونه چیا امروز کامل تموم شد و دیگه نمیخرم!
ی مقدار کمی ارده ی کنجد تو یخچال داشتم که استفاده نمیشد و تاریخش گذشته بود دور انداختم!
یک گوجه و خیار که له شده بود دور انداخته شد!
مقدار خیلییی کمی پنیر تو بسته بود که خوردم و ظرفشو دور انداختم و نیازی به خرید نیست!
هندونه برش زدم و تو ظرف دردار ریختم همینطور ۲تا پرتقال برش زدم برای شب نشینی خورده شد...
ترشی پیاز و زیتون تموم شد و ظرفش شسته شد!
الان فقط یک ظرف کوچیک از ترشی بادمجون و سیر و بامیه دارم!
مقداری دمنوش داریم که هرروز دم میکنم تا تموم بشه و دیگه نمیخرم!
تخم شربتی و خاکشیر داشتیم که ی پارچ شربت درست کردم مابقی رو تو بطری آب همسرم ریختم تا زودتر تموم بشه و دیگه نمیخرم!
در آخر تمام کانترا دستمال کشی و گردگیری شد و همه ی کشوها و کف آشپزخونه جارو زده شد و همه جا برق افتاد🧹😍👌🏻