2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740042 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از حالت بقچه ای خارجش کنید  اگر میتونید تو یک قفسه یا طبقه کمد دیواری تون چیدمان کنید  ا ...

سلام دوست عزیزم. 

کمد دیواریم طبقه نداره. منتها از این بقچه زیپ داراس که قسمت بالاش شفافه حالت نایلون شفاف داره. پارچه ها رو بخشیدم چون خیاط نیستم و الکی تو خونه ی من بود ولی سایر وسیله ها رو تو یه برگه یادداشت کردم چسبوندم رو خود بقچه که بدونم چیا توشه یه وقت لازم داشتم دوباره نخرم. 

دیروز تو شکرگزاری هام برای چندمین بار خداروشکر کردم که با این تاپیک و دوستای خوبی مثل شماها آشنا شدم. فقط خودم میدونم چه آرامشی گرفتم از روزی که دیگه دنبال خرید کردن بی جهت نیستم و از داشته هام لذت میبرم. 

راهی عزیز تجربه ای رو که سال ها پیش داشتن رو من تو این یکسال احساس کردم. اون حس خوشحالی و سبکی بخشیدن و برکاتش تو زندگیم. 

امروز نوبت شستشو ولی چیزی برای شستن ندارم.

۳ دست لباس خونگی داشتم+یه تی شرت که هدیه گرفتم+پیراهن بارداری ام که اوردم دم دست بپوشم الکی الکی انگار زیاد شد.برنامه ریزی کردم هر ده روز فقط دو ست بپوشم

اینجوری تو اون ده روز بهم ریختگی ندارم هم بعد از ده روز با تعویض ست ها تنوع میشه

برای استایل بیرونم یه پبراهن بلند ویه مانتوشلوار لنین می پوشم.

فقط لباس مهمونی وکفش فعلا برنامه ریزی نکردم براش

شادی صدام کنید

دقیقا اینطورم

چندوقتی یه بار کشو و کمد لباسا رو مرتب میکنم‌و اضافه رو میبخشم و انباری تمیز و مرتب و خونه همیشه مرتبه حتی اگه سر زده کسی بیاد و کشو و کمدا و کابینتا هم همیشه مرتبه 

خروجی 

لباس فرم مدرسه پسرم 

لباس کارش که تو مغازه استفاده میکرده 

یه شلوارک تو خونه ای پسر مدرسه ای

کمربند شلوار لی پسر کوچیکم(جایگزین نمیشه چون یکی دیگه داره) 

همه کوچیکشون شده بود. 

ورودی

یه لباس کار جدید برای پسر مدرسه ایم  

یه شلوارک تو خونه ای (کلا دوتا شلوارک و دوتا تیشرت داره) 

دو دست تیشرت و شلوارک بیرونی برای پسر کوچیکم 

(شلوار لی و دو تا بلوز آستین بلندی که برای بیرون استفاده میکرد رو گذاشتم برای آخر هفته ها که میریم روستاهای اطراف و هوا خنکه) 

❌لایک❌

در مورد ورودی خروجی های پسرهای بزرگم چیزی نمینویسم چون از عید یکی رفته تبریز برای کار و اون یکی یه دوره آموزشی 6ماهه داره که رفته تهران

خیلی کم پیش میاد ورودی براشون داشته باشم 

هزینه هاشونم باخودشونه 💕

❌لایک❌
در مورد ورودی خروجی های پسرهای بزرگم چیزی نمینویسم چون از عید یکی رفته تبریز برای کار و اون یکی یه د ...

به نظرم خانم با تجربه ودانایی هستید خوشحالم اینجا با شما معاشرت می کنم خدا نگهدار بچه هاتون باشه

شادی صدام کنید
به نظرم خانم با تجربه ودانایی هستید خوشحالم اینجا با شما معاشرت می کنم خدا نگهدار بچه هاتون باشه

شما لطف دارید بزرگوار💕

ممنونم

خدا حافظ و نگه دار کوچولوی شما هم باشه ان شاءالله 

❌لایک❌

امروز دو تا کشوی آخر و پاکسازی کردم و به این صورت کل دراور تمیز و پاکسازی شد🥳

تو یکیش سجاده و البوم عکس بود 

تو یکیش هم لوازم خیاطی و خرت و پرت اضافی

خروجی 

کشو اول 😎

چندتا نگاتیو عکس 

سه تا مهر و دوتا تسبیح 

سجاده مسافرتی