2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739640 بازدید | 44717 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من این جور چیدمان ها خیلی دوس دارم برای خونه مادربزرگ ها برای عزیزانی که خونه باغ یا ویلا دارن البته بدون لوزامی که روی پیشخوان وطبقات به جای اون قابلمه ها یه گاز رو میزی دو شعله ویه یخچال کوچیک 

شادی صدام کنید

با دخترم سرما خوردیم قبل از اینکه بریم دکتر به زحمت بلند شدم خونه جمع کنم که میام خونه مرتب باشه در کمتر از ۳ دقیقه ریخت وپاشا جمع شد فقط شستن ظرفها موند.

از دکتر اومدیم رفتم حموم لباس عوض کنم یادم تبود صبح مرتب کردم در که باز کردم روح ام تازه شد در خلوت ترین حالت ممکن.

شادی صدام کنید

امروز تشک خودم و ملافه تشک خودم و همسرم،ملافه بالشت ها ،پادری و روفرشی شستم💫عاشق وقتاییم ک شستشو زیاد میشه و بوی تاید میاد از خونه

سبد گل خاستگاریم و از بالای کمد اوردم پایین گلاشو جدا کردم کمیشو گذاشتم تو گلدون خیلی خوشگل شد🌿💫

سبد و برگاشو گزاشتم خروجی

ی بالشت هم یکی دوسال پیش از مادرم گرفتم که امروز گذاشتم کنار میبرم برای خودشون🌿

سلام دوستای مینیمالم😍💜

امروز خورده نون های اضافیه تو کشوی فریزر و سفره رو ریختم تو پلاستیک و همراه با زباله ها از خونه بیرون بردیم!

۳تا از کشوهای فریزر رو بیرون آوردم و شستم و دستمال کشیدم

به این ترتیب ۱ کشو کاملا خالی داریم و فریزر رو کاملا رفع انباشتگی کردم و حسابی مرتب شد...

۱ بسته سبزی و مقداری رشته ی سوپی و مقدار کمی سیر مونده بود که سوپ درست کردم تا تموم بشن چون دیگه هوا گرم شده پخت سوپ کاربردی نداره!

۴ دونه کوفته تبریزی آماده گذاشته بودم تو فریزر برای ناهار فردا درآوردم و تمام!

مقدار کمی کره حیوانی تو یخچال بود که با ارده و کنجد و عسل برای صبحونه ی همسرم ساندویچ درست کردم و به این ترتیب کره تموم شد و نیازی به خرید مجدد نیست!

۲تا بادمجون نگهداشته بودم که برای اولین بار دلمه بادمجون رو تست کنم که امشب موفق شدم موادشو آماده کنم که برای ناهار فردا درست کنم انشالله...

دونه چیا امروز کامل تموم شد و دیگه نمیخرم!

ی مقدار کمی ارده ی کنجد تو یخچال داشتم که استفاده نمیشد و تاریخش گذشته بود دور انداختم!

یک گوجه و خیار که له شده بود دور انداخته شد!

مقدار خیلییی کمی پنیر تو بسته بود که خوردم و ظرفشو دور انداختم و نیازی به خرید نیست!

هندونه برش زدم و تو ظرف دردار ریختم همینطور ۲تا پرتقال برش زدم برای شب نشینی خورده شد...

ترشی پیاز و زیتون تموم شد و ظرفش شسته شد!

الان فقط یک ظرف کوچیک از ترشی بادمجون و سیر و بامیه دارم! 

مقداری دمنوش داریم که هرروز دم میکنم تا تموم بشه و دیگه نمیخرم!

تخم شربتی و خاکشیر داشتیم که ی پارچ شربت درست کردم مابقی رو تو بطری آب همسرم ریختم تا زودتر تموم بشه و دیگه نمیخرم!

در آخر تمام کانترا دستمال کشی و گردگیری شد و همه ی کشوها و کف آشپزخونه جارو زده شد و همه جا برق افتاد🧹😍👌🏻

خروجی هایی که دوسدارم هرچی زودتر تموم بشن و دیگه خریداری نمیشه:❌️

قرص های ویتامین با عناوین مختلف مثل(قرص جوشان، ویتامین ب ، کلسیم و...) در صورت نیاز با راهنمایی پزشک خریده میشه!

فلفل قرمز!

آویشن!

زیره!

نعنا خشک!

کنجد!

تخم شربتی و خاکشیر!

پودر قهوه!

دمنوش!

عرق کاسنی!

غوره!

آبلیمو!

آبغوره!

سس شکلات!

کره بادوم زمینی!

شکر!

نبات!

پسته، چون از پارساله و تا چندماه آینده پسته های جدید جایگزین میشن!

پودر ورزشی همسرم!

مواد شوینده ای که منتظرم تموم بشه و دیگه خریداری نمیشه❌️(چون که با یک تمیز کننده کار راه میوفته نیازی به انواع مواد نیست!)

شامپو فرش

شیشه پاک‌کن

پاک کننده ی گاز

پاک کننده ی شیرآلات و سینک

اسپری حشره کش

بنظرم با مقداری مایع ظرفشویی و آب هم میشه این ترکیب رو درست کرد که البته ایمن‌تر هم هست و خطری نداره🫧

خروجی های دیروزم😍

بالاخره همسرم تونست از هودی که هدیه بود ولی تو این دو سه سال یبارم نپوشیده دل بکنه

یه زیر شلواری همسرم که نمیپوشید

دو تا تاپ مجلسی خودم که هدیه گرفته بودم ولی تو سلیقم نبود

یه مانتو خودم که نمیپوشیدمش 

یه شال که ضخیم بود

همه رو گذاشتم کنار بدم به یه عزیزی که نیاز داره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام دوستای مینیمالم😍💜 امروز خورده نون های اضافیه تو کشوی فریزر و سفره رو ریختم تو پلاستیک و همرا ...

تخم شربتی و خاکشیر و دانه چیا که خیلی چیزهای خوب و مفید و کاربردی هستن 

من همیشه استفاده میکنم

before i die i want to be happy and make others happy