2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740497 بازدید | 44731 پست

سلام به  همه دوستان 

من چند سالی میشه خواننده خاموش بودم و از نظرات و تجربه های همگی ایده گرفتم 

بحدی ماکسیمال بودم که خدا داند ..اما جرقه مینی‌مال شدنو این تاپیک تو ذهنم زد..

تشکر ویژه دارم از استارتر هرچند خیلی وقته نمیاد 

و از کاربر هیدوا و ترسو68چقدرفعال هستن و کمک کننده

صبا هستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم لیلی دیلی واقعا بلاگر خوبی بود خیلی از ماها فهمیدیم که مینی‌مال بودن به نفع آرامش روح و روان مون هست ..

اما راستش جدیدا محتوای جدیدی نداره پیجش..با شخصیتش کلا اوکی نیستم ی بخشی از شخصیت که مربوط  به مینی‌مال بودن رو دوست دارم .ولی ناله و وای دنیا با من خوب تا نکرد و ناله و گله توی ی پیج عمومی از خانواده همسرش مخالفم

صبا هستم 
بنظرم لیلی دیلی واقعا بلاگر خوبی بود خیلی از ماها فهمیدیم که مینی‌مال بودن به نفع آرامش روح و روان م ...

به نظرم هرکی هرجا یه چیزی برای یاد گرفتن داره حتما استفاده کنیم حتی اگه دشمنمون باشه 

این نوع نگاه، خیلی تو زندگیم کمکم کرده واقعا💕

❌لایک❌

من کلی وسیله دارم کلی خونم شلوغ کلی لباس ولی دلم نمیاد بریزم دور چکارکنم

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
من کلی وسیله دارم کلی خونم شلوغ کلی لباس ولی دلم نمیاد بریزم دور چکارکنم

اگ بدونی خلوت بودن دورو اطرافت چقدر برا راحتی جسم و روان خوبه ..اصن ی لحظه هم تعلل نمیکنی

صبا هستم 
اگ بدونی خلوت بودن دورو اطرافت چقدر برا راحتی جسم و روان خوبه ..اصن ی لحظه هم تعلل نمیکنی

اره یعنی روزی چندبار جمع میکنم وتموم نمیشه چون کمدا پره بچمم میاره میریزه وسط خونه ...باید رو خودم کارکنم بتونم دل بکنم از وسیله هام ..

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
کم کم و بادقت شروع کن  اگ قیمتی هستن بفروشش  و پاشو پس انداز کن یا طلا بخر

درسته مرسی عزیزم...،همین امشب شروع میکنم از لباسا اصافه خودم ودخترم