2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740973 بازدید | 44733 پست
قبلا دوستان گفتن اینجا مثلا باید چندروز صبر کنی تا پر بشه،میتونی تحمل کنی؟؟چون دونفر هم مگ چقدر ظرف ...

نه عزیزم. اصلا تحمل نگه داشتن ظزف کثیف رو ندارم. منظورتون اینه که چند تا ظرف رو نمیشه باهاش شست یا اینکه از لحاظ مصرف اب مقرون به صرفه نیست؟

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

سلام 

تنها جاییکه هرروز بهش سر میزنم اینجاست 

پذیرایی ما به جز مبل  هفت نفره ویدونه فرش 9متری 

ومیز تی وی ومیز عسلی ویدونه ساعت به دیوار دیگه هیچی نیس 

خروجی دوتا استکان بود 

دوتا اسباب بازی که خراب شده بود 

فلاکس واسه نه سال پیشه وخراب شده دیگه ونمیشه استفاده کرد 

ورودی جاقاشقی توکابینت گرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم. اصلا تحمل نگه داشتن ظزف کثیف رو ندارم. منظورتون اینه که چند تا ظرف رو نمیشه باهاش شست یا ا ...

میتونی بزنی نصف ظرفیتش رو بشوره ولی اینکار خیلی مقرون بصرفه نیست 

قرص و ژل ظرفشویی تقریبا گرون هست و هربار شستشو باید یه قرص بذاری 

من که تا پر نشه روشن نمیکنم ما چهار نفریم و یمقدار ظرف زیاد کثیف میکنیم روزی دوبار روشن میکنم 

شما چون یک نفر هستی بهتره از صبح تا شب ظرفا رو بذاری ماشین آخر شب روشن کنی

اگر میبینی همین تعداد ظرف رو نمیتونی تحمل کنی روی هم جمع بشن 

برای شما ماشین ظرفشویی وسیله ی اضافه ای هست

ققنوس
خیلی خوشحالم از پیشرفتتون یه خودکار که تا قطره اخر جوهرش استفاده کردم رفت خروجی در حال حاضر دوت ...

خیلی ممنونم شادی جان🤗🤗🤗

کاش میشد منم میتونستم تو گفتگوها مینیمال بشم مخصوصا گفتگوی تلفنی بعضی وقتها برای اینکه صرفا حرفی زده باشم حرفی میزنم که باعث دردسر میشه برام اینطور موقع ها واقعا حالم بد میشه و تا چند روز احساس خیلی بدی دارم😔

سلام  تنها جاییکه هرروز بهش سر میزنم اینجاست  پذیرایی ما به جز مبل  هفت نفره ویدونه ...

عزیزم میشه بگی پذیراییت چند متره؟

چون منم برای پذیراییم مبل هفت نفره خریدم دو تا هم فرش 9 متری گرفتم بعضی ها میگن باید مبل 9 نفره میگرفتی حالا نمیدونم کارم درست بود یا نه؟ پذیرایی هم حدود 32 متره البته هنوز اساس کشی نکردیم نچیدم ببینم چطور دیده میشه 

منم هیچ وسیله تزئنی ندارم بوفه هم ندارم هر چی خلوتتر باشه بیشتر دوست دارم حتی پرده ها رو هم بدون شال میزنم به نظرت تصمیم درسته؟

دوستان دیگه هم اگه نظری داشتین خوشحال میشم کمکم کنید ممنون

خانم های عزیز وقتتون بخیر من اکثر مواقع تنها هستم و همسرم ماموریته. به نظرتون ماشین ظرفشویی بخرم ...

من ماشین ظرف شویی ندارم هیچوقت هم کمبودشو احساس نکردم چون سه نفریم و خودمم خانه دارم و بیشتر مواقع خونه هستم و اصلا ظرفهام جمع نمیشن مهمون هم خیلی کم دارم 

عزیزم میشه بگی پذیراییت چند متره؟ چون منم برای پذیراییم مبل هفت نفره خریدم دو تا هم فرش 9 متری گرفت ...

سلام عزیزم من مستأجرم من خودم نه نفره دوست ندارم ولی هشت نفره قشنگه دوتا سه نفره ودوتا تکی 

ولی مبل هفت نفره قشنگ میشه به نسبت نیازت دیگه میتونی ست مبل هات میزناهار خوری بخری بذاری اگه احساس می‌کنی نیاز داری منم تزئینی هیچی نمیذارم 

خانم های عزیز وقتتون بخیر من اکثر مواقع تنها هستم و همسرم ماموریته. به نظرتون ماشین ظرفشویی بخرم ...

ما سه نفر هستیم دخترم بزرگه،از صبح که صبحانه میخوریم ظرفها رو میچینم توش،میان وعده و میوه هم میخوریم ظرفهای اونا،بعد ظرفهای ناهار بعد ظرفهای شام،خلاصه هرچی خوردیم،حتی قابلمه و ماهیتابه و قوری هم میزارم بعد از میوه آخر شب روشنش میکنم،دوازده ساله دارمش،عصای دستمه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

سلام ظهر بخیر خانم ها

خروجی من دیزی دادم به مامانم

لباس زیر گشاد شده

چوب لباسی شکسته

یه ماگ که شوهرم برای سرکارش خریده بود، نبرده بود تا تو خونه لب پر شد،،😅

یه کارتون گذاشتم توش وسایلی تزیینی که زیاد بود جمع کردم

مجسمه کوچک فیل،تابلو کوچک رومیزی،ریسه تزیینی نمدی

یه کارتون هم وسایل لازم ندارم مثل کیف های که اضافه هست وجاهای مختلف بهمون دادن،مهرهای کربلا،گل مصنوعی 

کاغذ کادو اضافه و چندتا پاکت پول جدا کردم بدم به کسی

وهمین طور چندتا چوب لباسی 

خروجی زیاد نداشتم ولی خوب حداقل ذهنم مرتب تر شد

یه سری کلید گذاشتم شوهرم بررسی کنه هر کدوم لازم ندارم رد کنه

یه اتو مو دادم به کسی شاید بخره حالا شاید خواهرم بخواد بخره

یه عادتی که داشتم اینه که هرچی تابلو و تزیینی شمع داشتم فکر میکردم باید تو خونه باشه هرچی اضافه میشد یه جای خونه میزاشتم،😭😅بعد که بچه ها به دنیا اومدن دست میزدن بازم جمع نمی‌کردم میزاشتم روی کمد گنجه دلاور،😁🤣برای همین کلی تزیینی...تو خونه بود منم دریک حرکت هرچی اضافه بود جمع کردم

اگه دیدم اضافه هست رد می کنم 

آها درهمین راستا میخام جعبه قرآن که هیچ وقت توش قرآن نمی‌زارم ویژه گلدون شیشه استوانه ای بدم به کسی که جهیزیه جمع می کنن چون نو هستن

بستنی و مربا امتحان نکردم تاحالا جالب بود فرنی هم دوست نداریم عزیزم

البته من برای مهمون بستنی رابا مربا آلبالو تزیین میکنم

تو هم یبار امتحان کن

احتمالا با مربا هویج خیلی خوشمزه تر بشه

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم