2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مقدار کائوچو کولر رو همسرم کنار حیاط نگه داشته بود که یه زمانی لازم میشه!!! 😮‍💨

همه رفتن سطل آشغال سر کوچه. 

یه ظرف بنزین از وقتی اثاث کشی کردیم کنار حیاط بود امروز با اصرارهای من بر استفاده هرچه زودتر از این، ریخته شد تو باک موتور ها و تموم شد رفت.ظرفشم گذاشتم سر کوچه کنار سطل زباله. 

انباری باز بهم ریخته و وسایلش زیاد شده 

فردا کمکیم میاد، همه رو بریزیم بیرون و پاکسازی کنیم و پارکینگ هم باید تمیز و پاکسازی بشه. 

❌لایک❌

سلام 

خروجی امروز 

مانتو و مقنعه مدرسه دخترم 

کلی کاغذ و دفترهای تموم شده و کتابهاش فقط ریاضی و فارسی رو نگه داشتم.

ماژیک و مداد های خیلی کوچک شده جامدادی پاره شده . 

کیف مدرسه شو هم شستم گذاشتم برای سال بعد.

مانتو و شلوار خودم 

یه مانتو هم سفارش داده بودم که امروز به دستم رسید متاسفانه برام بزرگه بااینکه سایز هامو خودم گرفته بودم ولی خوب نشد تنم،

خواهرم خیلی خوشش اومد دادم بهش.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

هر چند وقت لباس زیر میندازین سطل اشغال؟

من سالی یکی شاید،شایدم دو سال یکبار

تحت تاثیر حرف بعضیا که میگن ماهی یکبار باید دور انداخته بشه ب نظرم قرار نگیرین

لباس زیر رو با دست بشورین و تو افتاب خشک کنین دیگه نیازی ب تعویض زود ب زود نیست

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام،خروجی دوتا روسری،یه شال،سفره دم دستی که پاره شده،دوتا لاک خشک شده،یه پالت کوچیک سایه،یه رژ تموم شده،مقدار زیادی کاغذ،ظرف مایع لباسشویی،دوتا لباس زیر،ورودی دوتا شلوار برای دخترم و یه کیف برای خودم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

در مورد لباس زیر من هروقت لباس زیر پایین تنه کهنه میشه نگه میدارم،تو دوره ماهانه استفاده میکنم وقتی لک و کثیف شد اون موقع ميندازم دور،دیگه آب و شوینده مصرف نمیکنم،چون درنهایت قرار بود بره خروجی و دور انداخته بشه 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

دوتا عروسکای بچگی خودم،و ظرف حصیریم میره خروجی

ورودی هم روغن ریز پیرکس

پریروز حمام کامل شسته شد،سبد رخت و دوتا لگن و دوتا چهارپایه اعلا شویی شد💫

امروز هم انشاالله یخچال و تمیز میکنم

تحث تاثیر این تاپیک و سبک مینیمال ، برای جهزیم چایساز خریده بودم با مغازه دار حرف زدم ببرم بدم بهش و ...

سماور مصرف دارید ؟ اگر خیلی اهل چایی نیستید سماور رو هم حذف کن و به کتری و قوری بسنده کنید

ققنوس