2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742058 بازدید | 44756 پست
خانما یه پیشنهادی وقتی جاییوپاکسازی میکنیم عکسشم بدیم خیلی جذابیت داره وباعث انگیزه میشه. فکرنکنم کس ...

از اینجا عکسی رو نمی‌تونیم پاک کنیم 

و در سرچ گوگل عکس ها همیشه موجود هستند 

بنده حدودا ۱۸ سال زندگی مشترک دارم و در این ۱۸ سال یک سری ظروف ،چیدمان و وسایل مشابه دارم 

تمام اقوام ، دوستان و آشنایانی که با خانواده ما در ارتباط باشن از عکس ها میتونن متوجه بشن عکس منزل بنده ست

مشکلی بابت دیدن بقیه ندارم ولی با اشتراک گذاری عکس منزلش در گوگل مشکل دارم و اینکار رو نمیپسندم

ققنوس

امروز نوبت کمد دیواری ها بود کمد دیواری اتاق خواب ریختم بیرون البته منهای قسمت بالا کمد دیواری.

به لطف زندگی جمع وجورم خیلی سریع مرتب شد.

✅️خروجی :پالتوی خودم که گذاشتم کنار خروجی ها زیاد بشه بذارم بیرون.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

ما یک فضای خالی کنار کمد داشتیم که مامانم وسیله گذاشته بود دیروز اونو پاکسازی کردم، چند تا طلق برای من بود که فقط سه تا نگه داشتم و بقیه اش و گذاشتم بازیافت، یه مقوای نقاشی شده داشتم که میخواستم از روش نقاشی بکشم که پشیمون شدم😅اونم گذاشتم خروجی 

یه تخته چوب داریم که اونم امشب از بابام میپرسم و تکلیفشو مشخص میکنم 

یدونه خط کش نقشه کشی که میدم به یکی از بچه های فامیل که رشته اش نقشه کشیه

بقیه وسیله ها هم کارامد بود و گردگیریشون کردم و منظم گذاشتم همونجا

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

حالا که بحث تخت شد منم بگم😅 البته فکر کنم قبلا اینجا گفتیم 🤔

ما چون چندین سال تخت داشتیم ولی اصلااااا ازش استفاده نمیکردیم من تخت و با پاتختی هاش فروختم خیلیی جا باز شد به جاش برای پسرم تخت تکنفره و جمع و جور خریدیم با یه دراور کوچیک برای کتابهاش😍

یکی از ورودی های امسالم سشوار بود که به پیشنهاد آشناها خریدم و الان به این نتیجه رسیدم که ورودی اشتباه بوده

چون موهام رو کامل خشک نمیکنه و بلد نیستم باهاش موهامو صاف کنم و تو همین مدت کمی که استفاده کردم موخوره گرفتم

به نظرم برای من اتو مو خیلی کاربردی تر میتونست باشه تا این سشوار

نهال🌱

یکی از ورودی های امسالم سشوار بود که به پیشنهاد آشناها خریدم و الان به این نتیجه رسیدم که ورودی اشتب ...

اتو مو خیلی بدتره عزیزم. پشیمون نباش. سشوار حداقل تو زمستون خیلی به کار میاد مخصوصا اگه مثل من سینوزیت داشته باشید.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
یکی از ورودی های امسالم سشوار بود که به پیشنهاد آشناها خریدم و الان به این نتیجه رسیدم که ورودی اشتب ...

بعد حموم موهاتو با حوله بپیچ یک ربع بیست دقیقه بمونه بعدش اگه ماسک مو داری بزن  

بعد با دمای زیاد ،سشوار و دور از موهاتو بگیر هی بگردون که خیسیش بره دیدی طول کشید باد سرد و چند ثانیه به موهات بگیر بعد دوباره باد گرم بزن بعد موهاتو دو دسته کن با برس از پایین موهات هی شونه کن و سشوار و با دمای کمتر بگیر روش 

در کل سشوار خیلی بهتر از اتوء 

اتو درسته صاف میکنه ولی حرارتش زیاده و به مو اسیب میزنه 

برای مهمونی خوبه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ورودی شلوار جین و ی شال برای خودم

خروجی یک بلوز دخترم 

امروز بوفه رو تمیز کردم،شیشه ها و سه تا دکوریشو شستم🌿

هرچیزی که قابلیت شست و شو داشته باشه من میشورمش چون حس میکنم با شستن یک جور دیگه تمیز میشه همه چیز😁

یه هفته قبل دمپایی رو فرشیم پاره شده بود رفت خروجی

یه دمپایی و کفش روفرشی جایگزین شد♥

یه شلوار خونگیم گشاد شده بود چند روز پیش رفت خروجی

یه شلوار خونگی جایگزین شد♥

یه گلدون بزرگ خالی کنار هال داشتم که خیلی وقت پیش گلهاش خراب شده بود و گذاشته بودم خروجی 

قراری بر خرید گل نداشتیم که امروز، خواهر همسرم 12تا شاخه گل سیب برای این گلدونم هدیه اورد! ♥

❌لایک❌
اتو مو خیلی بدتره عزیزم. پشیمون نباش. سشوار حداقل تو زمستون خیلی به کار میاد مخصوصا اگه مثل من سینوز ...

آخه من بیشتر برا صاف کردن موهام میخواستم که اتو بهتر صاف میکنه

این سشوار من نمیدونم چرا اصلا موهامو خشک نمیکنه 

رو موهای همسرم امتحان کردم خشک میکنه ها

ولی رو موهای خودم جواب نمیده

شایدم بلد نیستم باهاش کار کنم☹️

نهال🌱