2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742420 بازدید | 44766 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز کمد لباسهامونو پاکسازی کردم و بیشتر لباسهای تو خونه که هر روز در حال استفاده بودند کهنه شده بودند اکثرشون رو تکه تکه کردم تا موقع اسباب کشی به عنوان دستمال استفاده بشه و بره خروجی 

ورودی هم ندارم چون هر کدوممون دو دست لباس نو برای تو خونه داشتیم همون ها رو جایگزین کردم 

دو تا لباس مجلسی و یه عالمه بدلیجات داشتم که گذاشتم بدم به خواهرم چون دیگه مناسب سن من نیست  

سلام دوستان مینیمالیستی

وقتتون بخیر

امروز‌ از خودم خیلی راضیم، تقریبا از اوایل بهمن کارهای خونه تکونی رو شروع کردم چون بچه کوچیک دارم اذیت نشم، 

امروز سراغ اشپزخونه اومدم و کابینت ها رو از بهمن‌ها شروع به مرتب کردن کرده بودم و هر دفعه اگه خروجی بود میذاشتم، چون جهاز رو خیلی مینیمال و مطابق با سلیقه م گرفتم خیلی خروجی خاصی نداشتم، برای امروز سه تا کشو کابینتی مونده بود که در حد قورباغه بزرگ بود برام، یکی از کشو ها پر از داروهای گیاهی که دکتر طب سنتی داده بود و نتیجه هم گرفته بودم ولی نگه داشته بودم که شاید لازم بشه ولی امروز همه رو تو نایلون جدا گذاشتم و خروجی گذاشتم، جعبه قرص هارو با دفت بررسی کردم و‌ چندین ورق قرص و شیاف رو‌‌ خروجی گذاشتم، 

به کابینت ها قفل کودک زده بودم و همه رو گذاشتم خروجی ولی جای چسبش مونده و نمی‌دونم چطوری باید تمیزش کنم؟

کشو‌ رو مرتب چیدم و‌ خیلی جا باز شد و از این بابت حس سبکی و آرامش دارم که خداروشکر خونه تکونی اشپزخونه کامل تمام شد و کابینت و‌کاشی هارو کامل دستمال کشیدم،

هدف بعدی تمیز کردن لوستر که این هم کار سختی برام حساب میشه.

سلام دوستان مینیمالیستی وقتتون بخیر امروز‌ از خودم خیلی راضیم، تقریبا از اوایل بهمن کارهای خونه تک ...

رد چسبو اگه یه مقدار الکل بهش بزنید و با دستمال تمیز کنید رفع میشه. لوسترو اجازه بدید همسرتون تمیز کنن برای خانما کار سختیه تمیز کردن لوستر. من که همیشه کنافو لوسترو میذارم بمونه برای همسرم

خودشم میگین بچه کوچیک دارین با بچه کوچیک لطفا بالای چهارپایه نرین

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
من از سه چهار سالگی کمد اتاقم رو مرتب می کردم . مینیمال بودم اون زمان که مینیمال مد نبود 🤭 کارهایی ...

از پست تون یک سال گذشته

اما قلب منو اکلیلی و چشمامو اشکی کرد

خوشحالم که این دنیا آدمهای این مدلی هم داره

الهی که آرامش و شادی همنشین ابدی تون باشه💖

رد چسبو اگه یه مقدار الکل بهش بزنید و با دستمال تمیز کنید رفع میشه. لوسترو اجازه بدید همسرتون تمیز ک ...

کاربر باغچه😍😍کاش دوباره بیاد تو تاپیک

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

یه  بلوز وشلوار هدیه برای دخترم مناسبه واستفاده میشه ااگرچه سلیقه خودم نیست ولی خوشگله.

دسته گل عقد وعروسی ام پیدا نمی کردم امروز دیدم خونه باغ تو اسباب کشی همسرم برده اونجا اول می خواستم بیارم خونه بعد دیدم بعد از ده سال رنگ اش رفته گذاشتم اونجا بمونه بعدا شاید یواش یواش بره خروجی.

شادی صدام کنید