2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب شاید شرایط وخواسته همه یکسان نباشه. جدا از بحث شستشو جا به جایی،جا دادن تو کمدها هم هست.

ما هم حموممون کوچیکه نمیتونیم بشوریم هم از لحاظ اقتصادی نمیصرفه مثلا یهو ۴ ۵ تا پتو بدیم خشکشویی.

پتو های خیلی سنگین جا دادنشون هم مشکله.

کاش این چیزارو  ۷  ۸ سال پیش میدونستیم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من قبلا چند تا بالش همش ولو بود وسط هال ولی چند وقته همشون رو جمع کردم دوتا دم دستی گذاشتم برا دراز ...

دقیقا خونه خواهرم هزارتا لیوان دم دست گذاشته چند مدل ظرف برای غذا خوردن قابلمه و کاسه و غیره... یعنی اصلا سینکش خالی نمیشه هیچ وقت.

خودش میگه سینک ما طلسم شده همیشه توش پراز ظرفه.

وقیقا خونه مامانمم همینطوریه هزززززارتا قابلمه و ابکش دم دست گذاشتن وقتی میخوای ظرف بشوری حجم ظرفا ب اندازه یه هیئت هستش،هرکی میره پای سینک باید ۴۰ دقیقه تا یکساعت سرپا بایسته.

من خداروشکر ظرفای اضافه رو جمع کردم شاید روزی سه چهاربار طرف بشورم ولی همش در حد ده دقیقه.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من قبلا چند تا بالش همش ولو بود وسط هال ولی چند وقته همشون رو جمع کردم دوتا دم دستی گذاشتم برا دراز ...

آره ظرفای دم دست خیلی مهمه که محدود باشه. مثلا هرچه بیشتر قاشق دم دست باشه، قاشقای نشسته بیشتر انبار میشه. چون قاشق تو جاقاشقی هست همیشه. ولی وقتی نباشه مجبوری قاشقا رو زود بشوری که برا استفاده بعدی قاشق تمیز داشته باشی.  وقتی قاشق اضافه داشته باشی اونا رو بر میداری و یهو میبینی یه عالمه قاشق جمع شد برا شستن.

از قصابی دیگه😂 یه ساعته گوشت نمی پزه من حتی مرغ هم یک و نیم ساعت وقت میبره با شعله ملایم

اره... میدونید بسته به نوع آب هر منطقه متفاوته؟ 

شهر خودمون لوبیا یک ساعت پخت نیاز داشت البته با آب تصفیه ... 

شهر جدیدم آب چاه هست و دیرتر پخت میشه 

ما هم حموممون کوچیکه نمیتونیم بشوریم هم از لحاظ اقتصادی نمیصرفه مثلا یهو ۴ ۵ تا پتو بدیم خشکشویی. پ ...

یکی از اقوام من زمان ازدواج پتوهای جهیزیه اش برد گذاشت تو مغازه یه آشنا [چون پتوها تو کاور بود وباز نکرده بودن.

مقداری با فروشنده راه اومد]براش فروختند واز این پتوهای سبک خرید.گفتم ایده بشه برای عزیزانی که هنوز از کاور باز نکردند.

شادی صدام کنید

امروز نوبت کمد دیواری ها بود پاکسازی شده است وکاری نداشتم.

یه نگاه به جا کفشی ها کردم هم مرتب کردم هم وضعیت کفش هام بررسی کردم.ورودی/خروجی نداشتم.

یه جفت پاپوش دخترم که قبلا گزارش خریدش دادم به جا کفشی من اضافه شد❤️

شادی صدام کنید
یکی از اقوام من زمان ازدواج پتوهای جهیزیه اش برد گذاشت تو مغازه یه آشنا [چون پتوها تو کاور بود وباز ...

من تازه ازدواج کردم. سه تا پتو گلبافت و دو تا مسافرتی و دو تا بالش دارم. زیادم هست.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique