2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738294 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورودی های ناخواسته

امروز پسرم جراحی داشت یه سری دارو و یه پک بیمارستانی شامل قاشق چنگال لیوان دستمال لباس و دمپایی بود

که فقط لباس و دمپایی تو بیمارستان استفاده شد

❌️لایک❌️

ورودی های ناخواسته امروز پسرم جراحی داشت یه سری دارو و یه پک بیمارستانی شامل قاشق چنگال لیوان دستما ...

انشاالله اگر ورودی هم هست برای سلامتی و خوشی باشه 

الهی پسرتون رو از بلایا حفظ باشه

ققنوس
من دخترم بزرگ شده همش میخواستم آروم آروم جهیزیه براش بگیرم ولی از وقتی که با اینجا آشنا سدم گفتم چه ...

سلام دخترتون چند سالشه 

و هر ماه چقدر طلا میگیرین شکسته یا زینتی 

به خودش هم گفتین؟

خانما یه مدت مبلها کاور طلقی داشت بعد چند سال همه رو برداشتم به نظرتون اونا رو چکار کنم خوب تعدادش هم زیاده و بعضی هاش درز هاش پاره شده ولی جنس پلاستیکش خوبه

بذارم دم در چکار کنم

خانما هر کاری کردم عکس بدارم نشد 

نظراتتون برام ارزشمنده 

سرویس غذاخوری ۲۸ پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل 2 white درجه عالی رنگ سفید  از دی جی سفارش دادم برای دم دستی می خوام ببینید خوبه 

هنوز جای لغو داره البته 

ممنونم 

چند روزه میخوام گزارش ورودی و خروجی بدم واقعا فرصت نمیکنم.(بچه داری خیلی سخته😫).

اول ورودی ها

یک دست سرویس غذا خوری

یه پتو نازک یه نفره

یه سبد لباس

یه لگن استیل

یه جا قاشقی

دوتا سفره پارچه ای

دو تا کیف و دو تا شال

خروجی ها.

سرویس غذاخوری قبلی ک ۵ ۶ تا دونه از کل سرویس مونده بود

یه پتو ک موی گربه چسبیده بود مجبور شدم بندازم بره

دوتا سفره پارچه ایم که باد برد😑

یه رو فرشیم ک اونم باد برد

دوتا ظرف امروز شکست.

امسال مانتو و شلوار نخریدم عوضش برای مانتو هایی ک داشتم شال و کیف با رنگ مناسب گرفتم که ست بیشتری داشته باشم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام دخترتون چند سالشه  و هر ماه چقدر طلا میگیرین شکسته یا زینتی  به خودش هم گفتین؟

دخترم ۱۹سالشه .یه طلا فروش آشنا دارم زینتی میگیرم هم استفاده میکنم هم پس ازانداز .بهش نگفتم فقط گفتم انشالله برای کار خیر پس ازاندازش میکنم.هر ماه حدود ۱۰میلیون میخرم .البته برای این مقدار کلی ازخریدهای غیر ضروری رو مدیریت میکنم.البته چون کلاس خصوصی هم میزارم میتونم پس از انداز کنم .به همسرم هم گفتم که کلا خریدای خونه رو اون انجام میده .توافق کرده من پس از انداز اون خرج خونه.