2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738439 بازدید | 44695 پست

من از این لحاف ها دوتا دارم به نظرم استفاده درست وباسلیقه از وسایل هم نکته قابل توجهی.

همیشه حجم وسایل در کنار بی نظمی وعدم سلیقه تو استفاده از اون وسیله برای من قابل توجه.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون اولاش حجم خروجی به حدی بالاست آدم باورش نمیشه مثلا بگم تو خروجی های اولیه من بالای ۲۶ جفت کف ...

آخ گفتی عین خودمی ولی الان آنچنان خروجی پیدا نمیکنم فقط چون ورودی م رو کنترل میکنم خونه آرامش داره و اینکه جای وسایلام رو دقیق میدونم این لذت بخشه😍

و یه چیز دیگه چون دیگه برا خرید ضروری میرم خرید .اون خرید هم بیشتر از قبل لذت میده من اینجوری شدم شماها رو نمیدونم😊

سلام 🌹🌹

تازه متوجه شدم یه فرد خیلی نیازمند تو محله مون هست. امروز که داشتم بی نظمیهای کابینت رو مرتب میکردم هر چی گشتم هیچی برای بخشیدن پیدا نکردم. 

به کمد هم باید سر بزنم اونجا حتما از لباسهای خودم خروجی خواهم داشت. 

✨✨✨

من از اخرین باری که قبل عید خرید کردم به خودم قول دادم دیگه هیچ وقت عجله ای و دقیقه نود خرید نکنم. 

چند وقت دیگه یه عروسی در پیش داریم. باید یه مدل مناسب پیدا کنم. مدلی که کاملا ساده باشه تا مدش سریع نره. لباسی باشه که بشه برای فامیل دورتر و چند تا مراسم پوشیدش و  همینطور مناسب اندامم باشه. 

مرسی گلم... 😍... هنوز به ایده آلم نزدیک هم نشدم ... پس راه درازی دارم 

بین شش ماه تا یکسال طول می‌کشه رسیدن به ایده آل 

البته در بهترین حالت و همراهی صد در صدی اعضای خانواده

در بسیاری از خونه های ایرانی اگر مادر خانواده مینیمالیست باشن  ممانعت آقایون یا فرزندان دیده میشه

و تعداد محدودی از خانواده ها از همراهی دو طرفه برخوردارن

من خیلی تلاش کردم همسرم مینیمالیستی فکر کنه و به لطف خدا و انعطاف پذیری ایشون موفق هم شدم

اما حالا

در منزل ما برعکس شده همسرم و پسرا ترجیحشون مینیمال ژاپنی هست و از نظرشون بنده ماکسیمالیست هستم و درگیر دنیا و ظواهر دنیوی 

ققنوس
منم عید برای خودم فقط ی کتونی خریدم لباسهای قدیمی رو با هم دیگه ست میزدم جدید ب نظر میومد  متأ ...

دختر ها در یک محدوده سنی بسیار مصرف گرا هستن 

خواهرزاده من بین سنین 9 تا 13 سالگی همه چیز رو می‌پسندید و میخواست داشته باشه . فاجعه ای ساخته بود از انواع لباس ،کفش ،اکسسوری و لوازم بهداشتی 

کم کم با توجه به اینکه ارتباط عمیقی بین ایشون و ما هست و آموزش های زیرزیرکی ما خواهر ها ، باعث شد سبک خودش رو پیدا کنه و به مرور همه چیز درست شد و خوشحالیم از اینکه دنیای خودش رو پیدا کرده 

هنوز هم نسبت به ما ماکسیمال حساب میشه ولی می‌دونیم این دیگه انتخاب خودش هست و به اصطلاح برمبنای جو خرید نمیکنه

ققنوس
بین شش ماه تا یکسال طول می‌کشه رسیدن به ایده آل  البته در بهترین حالت و همراهی صد در صدی اعضای ...

😀چه جالب...

من دوسال خروجی داشتم و تیر ماه میشه سه سال... ولی همچنان حس زیاد بودن وسایلم رو دارم... جایی که هستم هیچکیو نمی شناسم که از وسایلم اهدا کنم بهش... چیزی کنار میزارم تا روزی مهمانی چیزی اومد نیاز داشت بهش بدم ... وگرنه حیفم میاد بندازم زباله ها...

چند روز پیش یه تخت گهواره ای نوزاد چنان تمیز و نو بود به همراه تشک که نو تررررر... انداخته بودن کنار رودخونه ... جایی که زندگی میکنم زیادی پولدار هستند و پول رو اینجوری استفاده میکنن... حتی زحمت بردن به بهزیستی هم نمیدن چه برسه فروش 

نگاه عکس چیدمان خونه های اروپایی میکنم چقدررخوشم میادهمه چی ساده وسایلشون کم اماشیک.دوست دارم برم خونه یکیشون توکابینت هاوکمدهاشون بگردم ببینم چقدرظرف وظروف ورختخواب اضافه دارن😁😄من خودم چندماه یکبارهرچی وسیله اضافه رامیندازم دورهمیشه هم همسرم بااین کارم مخالفه 

😀چه جالب... من دوسال خروجی داشتم و تیر ماه میشه سه سال... ولی همچنان حس زیاد بودن وسایلم رو دارم.. ...

پیدا کردن یک خانواده نیازمند یا خیریه معتبر خودش بهترین انگیزه برای داشتن خروجی هست

همین که وسایل رو نگاه میکنی و به این فکر می‌کنی اگر من مصرفش نکنم میرسه دست کسی که خیلی نیازش داره دیگه یک ثانیه هم صبر نمیکنی برای نگه داشتنش

اگر براتون مقدور هست از مسجد محله سوال بفرمایید احتمالا اعضای منطقه شما هم خیرات و کمک های دارن شاید به یک روستای خاص یا منطقه خاص میبرن 

ققنوس
نگاه عکس چیدمان خونه های اروپایی میکنم چقدررخوشم میادهمه چی ساده وسایلشون کم اماشیک.دوست دارم برم خو ...

اگه یوتیوب داری این پیج و سرچ کن aurikatariina

یه خانومه اس که خونه های اروپایی ها رو تمیز میکنه

وقتی تمیز میشه ادم تازه میفهمه خونه هاشون چقدرررر مینیمال و ساده اس و خیلیاشون وسایل اضافی ندارن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
چه لذتی داره این مقدار خروجی کم کم دارم علاقه مند میشم برم سراغ پاکسازی منزل سایرین چون من هیچوقت ...

خیلی لذت داره 

فقط حواستون باشه همون قدر که ورودی هیجانی بده

خروجی هیجانی هم بده

حتما یه باکس جدا درنظر بگیرین برای چیزایی که نیاز به خرید مجدد دارن و الان ازش زیاد دارید

یا ممکنه بعدن اگر یه مدت نبینیدش دوباره مورد استفاده قرار بگیره و الان فقط بخاطر انباشتگی نوبت استفاده نمیشه

با این قیمتا و گرونیا این کار باعث میشه هم سبک بشین

هم از ورودی و خروجی بیجا جلوگیری بشه