2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738618 بازدید | 44700 پست

من دخترم بزرگ شده همش میخواستم آروم آروم جهیزیه براش بگیرم ولی از وقتی که با اینجا آشنا سدم گفتم چه کاریه خونه م رو تنگ کنم با وسایل که اونم  بعد چند سال بخواد استفاده بشه از ۵ ماه پیش انگاری قسط برداشتم تا حقوقم رو میگیرم یه تیکه طلای دست دو میگیرم .هم جا نمیگیره هم اینکه شاید در آینده این طلاها به دردش بخوره نه وسایل خونه.تازه بعد چند سال سبک وسایل عوض میشه.اینو گفتم از تجربه م که شاید برا یکی مفید باشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوروز فقط دارم خروجی میدم حجم خروجیا انقدر زیاد بوده ک نمیتونم لیست بدم شوهر میگه میترسم بیام خونه خودتم انداخته باشی بیرون با این چیز میزا ولی واقعا خونم الان سبک شده و جون گرفته

منم دوسه روزه تصمیم ب مینیمالیست  شدن گرفتم و افتادم ب جون خونه من در طول ۹سال زندگی مشترک فقط ...  

اون اولاش حجم خروجی به حدی بالاست آدم باورش نمیشه

مثلا بگم تو خروجی های اولیه من بالای ۲۶ جفت کفش بود باور میکنی ؟

بیشتر از ۲۲-۲۰ تا شلوار بیرونی

بیشتر از ۲۰-۱۸ تا مانتو 

ولی ازون حجم انباشتگی خودم برگام ریخته بود

خروجی لباس تو خونه و مهمونی که سالها بود استفاده نمی‌کردم هم بماند فکر کنم دوتا گونی بزرگ شد.

بعد یه انبار کاغذ داشتم که بار روانی عجیبی برام داشت

اسناد مهم و آت و اشغال قاطی بود

حدود ۳ تا کیسه زباله بزرررگ و فشرده کاغذ انباشته و عملا بازیافتی فقط نگه داشته بودم

چیزی که گفتم خروجی انباشتگی همه ی عمرم بود 😅🤣

چون اصلا اصلا خروجی نمی‌دادم هیچ چی رو

من دخترم بزرگ شده همش میخواستم آروم آروم جهیزیه براش بگیرم ولی از وقتی که با اینجا آشنا سدم گفتم چه ...

درست ترین کار ممکن همینه 

چون ما نمی‌دونیم بچه ها در آینده چه سبک زندگی رو در نظر دارن و خرید زود هنگام اسباب زندگی مثل تحمیل عقاید خودمون به فرزندمون هست

ققنوس

19 فروردین

یکشنبه

#چالش-یک-درب

کابینت انتهایی. که یک طبقه برای ادویه ها هست که همه چک شدند.

یک طبقه هم ظروفی هست که موقت نگه داشتم. مثلا کتری که مدتها دارم و همچنان نگه داشتم... مثلا برای چای منقلی... تا پایان تابستون بهش زمان دادم.

دو دست بستنی خوری سرامیکی که ست سرویسم هست واین خونه باز نکردم .

دوتا آبلیمو ریز و یه شکردون . که به خاطر رطوبت از شکردون استفاده نمیکنیم فعلا.

#چالش-هفته-اول

از صاحب خونه قابلمه بزرگ قرض گرفته بودم که پس دادم . مقداری باغالی خشک هم بهشون دادم...

شما یکی حساب کنید 😊😁..

من دوروز فقط دارم خروجی میدم حجم خروجیا انقدر زیاد بوده ک نمیتونم لیست بدم شوهر میگه میترسم بیام خون ...

و منی که سرشار از حس خوب میشم از پیام هاتون و خروجی هاتون

فقط مراقب باشید همون طور که خرید هیجانی اشتباه هست پاکسازی هیجانی هم عواقب خوبی نداره

ققنوس
اون اولاش حجم خروجی به حدی بالاست آدم باورش نمیشه مثلا بگم تو خروجی های اولیه من بالای ۲۶ جفت کف ...

چه لذتی داره این مقدار خروجی

کم کم دارم علاقه مند میشم برم سراغ پاکسازی منزل سایرین

چون من هیچوقت پاکسازی به این لذت بخشی نداشتم و صحبت های شما باعث وسوسه شده😵‍💫

ققنوس
ورودی کیف کرم  رژ برای خودم لباس و صندل برای دخترم لباس و صندل برای عروسی جوری گرفتم که ب ...

خیلی خوشم اومد که به مرور چیزای مضر رو حذف میکنید

چون من خودم یه دفعه ای نمیتونم

❌️لایک❌️