2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738437 بازدید | 44695 پست

منم دوسه روزه تصمیم ب مینیمالیست  شدن گرفتم و افتادم ب جون خونه من در طول ۹سال زندگی مشترک فقط تا تونستم ظرف خریدم ک الان پشیمونم از خرید این همه ظرف دیرو تعدادی از ظرفامو برای کسی جدا کردم و حدود ۱۰دست لباس بچگونه سه دست کفش بچگونه ک یکیش کاملا نو و استفاده نشده سه تا مانتو سه تا شلوار یدونه شال سه تا تیشرت ۳تا کلاه زمستونی کلی شیشه و قوطی و اضافه کل اضافات کابینتا رو ریختم بیرون تا الان سه کیسه باله وسیله گذاشتم کنار و ی حس سبکی دارم و کشو لباسارو هم طبق کنماری تا زدم و برای خونه جدید اگه خدا بخواد دوست دارم تمام وسایلمو سبک مینیمال بخرم اگه خدا بخواد و اینا رو دیگه حدود ده ساله استفاده کردم و بفروشم بره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در راستای مینیمالیست چند روز پیش کابینت حبوباتمو مرتب کردم یه سری حبوبات تو نایلون بودن ریختم تو شیشه نوشابه و سبزی خشک هارو که حجمشون زیاد نبود ریختم تو قوطی شیر خشک یه مقدار سویا رو گذاشتم خروجی چون کلا از برنامه غذاییمون حذفش کردم یه مقدار پونه و نعنا و آویشن خشک هم گذاشتم خروجی چون زیاد داشتیم و مصرف نمیشد 

این کابینت از اون کابینتاییه که هرچی مرتب میکنم باز به نظرم اون نظمی که باید داشته باشه رو نداره 

تصمیم گرفتم برای بقیه حبوبات و سبزی خشک ها بانکه تهیه کنم که یکم بیشتر نظم بگیره

کشک خشک هم زیاد داریم که خورده نمیشه بایدبذارم خروجی 

نهال🌱

سلام خانما ببخشید سوال خارج از تاپیک میپرسم ما یه شیره خرما داشتیم که من نمیدونستم تاریخ انقضاش گذش ...

شیره خراب نمیشه اگه کپک بزنه یعنی خراب شده

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
چندروز دیگه عروسی دعوتیم و حنابندون و عروسی هردو تالار هستن،،،،مرددم برم ارایشگاه موهامو کرلی کنم.یا ...

اگه نسبتشون نزدیکه برو ارایشگاه اگه فامیل دورن که فقط اتو بکش

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام روزتون بخیر، ورودی و خروجی خاصی نداشتم. 

فقط اون لباسا و کفش‌هایی که از خیلی وقت پیش گذاشته بودم کنار به دست صاحباشون رسید.

یه مقداری پارچه نخی داشتم که تبدیل به دستگیره شد.

یه سری پیج از اینستاگرامم حذف شد. 

یه جفت جوراب رفت خروجی. 

یه کابینت بزرگ دو طبقه کاملا خالی شده و فعلا سرویس ظروف بیرون بر گذاشتم داخلش... یک طبقه گذاشتم برای وسایلی که مهمانها خونمون جا میزارن 🙆...

برای اولین بار باغالی درست کردم .... عالی شد و دوست داشتن و ته قابلمه پیدا شد 😁.. چالش غذای جدید فروردین انجام شد.

18فروردین 

ورودی

کیف کرم  رژ برای خودم

لباس و صندل برای دخترم

لباس و صندل برای عروسی جوری گرفتم که بعدا بتونه مهمونی و بیرون بپوشه💫

تعداد کیفام ۴تا شد که دوتاشو باید بزارم خروجی فعلا دست نگه داشتم

خروجی یک جفت جوراب دخترم

۸ماهه خود قند و کلا حذف کردم،،،یک هفته هم هست که شکلات و کامل حذف کردم🌿

همینجور موردی میخوامیزای مضر و حذف کنم💫