2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741805 بازدید | 44750 پست

سلام دوستای گلم ❤️

عزیزانی که کوچولو دارید،نزدیک عید و خونه تکونیاشه،سعی کنید تا اونجا که میتونید کوچولوهاتونو و خودتونو اذیت نکنید 

مثل شادی جان(@ترسو68) برنامه ریزی داشته باشید به غیر از برنامه های روتین منزل،هر روز یه قسمتی رو تمیز و پاکسازی کنید که اذیت نشید 💐

❌لایک❌
سلام دوستای گلم ❤️ عزیزانی که کوچولو دارید،نزدیک عید و خونه تکونیاشه،سعی کنید تا اونجا که میتونی ...

ممنونم عزیزم.

من که رو همین روالم.طبق همون برنامه روتین خانه داری پیش می رم.

امروز تا این ساعت ورودی/خروجی نداشتم.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم ❤️ عزیزانی که کوچولو دارید،نزدیک عید و خونه تکونیاشه،سعی کنید تا اونجا که میتونی ...

سلام عزیزم. دور از جون خودتون و کوچولوهاتون کوچولوی من دو هفته اس دستش شکسته اصلا نه وقت خونه تکونی دارم نه حوصلشو فقط مواظبشم که دوباره کاری نشه واسم دستش دوبار رفته اتاق عمل طفلک بچم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

سلام دوستای مینی مال

من امروز ورودی داشتم برای خودم.

۳ تا شلوار خونگی گرفتم

۲ تا تیشرت و یک بلوز

دوتا تیشرت و دو تا شلوارمم میذارم خروجی.البته خروجی ک نه میبرم شهرستان خونه مامانم میذارم تا دیگه مجبور نباشم هربار کلی لباس ببرم و بیارم.

شلوار برای پسرم گرفتم شلوار قبلیش از زانو پاره شده بود شلوارکش کردم.

یه دست بلوز شلوارم برای عیدش گرفتم دیگه براش لباس نمیخرم.

برای کوچیکه احتمالا دو دست لباس بخریم.

از لباسهایی ک برای خودم گرفتم از بلوز پشیمون شدم پس میدم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ممنونم عزیزم. من که رو همین روالم.طبق همون برنامه روتین خانه داری پیش می رم. امروز تا این ...

لذت میبرم از اینکه با کوچولوت یه روال منظم رو طی میکنی تا هم خودت و هم دختر گلت اذیت نشید

حس میکنم همیشه هم خونه تون مثه دسته گل تمیزه🌺این نوع رفتارها خیلی برام ارزشمند و قابل احترامه❤️

❌لایک❌
سلام عزیزم. دور از جون خودتون و کوچولوهاتون کوچولوی من دو هفته اس دستش شکسته اصلا نه وقت خونه تکونی ...

عزییییزم 

ان شاالله خدا بهش سلامتی و تندرستی دوباره عطا کنه 

برای آرامش و توان و صبرتون صلوات فرستادم گلم 

غصه نخور کار خونه همیشه هست الان اولویت سلامتی کوچولو و آرامش خودته عزیزم

❌لایک❌

[QUOTE=329930453]سلام دوستای گلم ❤️ عزیزانی که کوچولو دارید،نزدیک عید و خونه تکونیاشه،سعی کنید تا اونجا که میتونی ...[/QUOTE

هیدوا جان♥

چ خوب شدکه یادآورشدی من بااینکه اردیبهشت خونه تکونی حسابی کردم وخروجی فراوان دادم

پایان هرفصلم ی خوته تکونی نصبی دارم 

ی مدت سفربودم همسرم خونه بودن منم تمیزتحویل داده بودم ولی ایشون ریخت وپاش خودش وداشت 

غالب خونه تمیزه ومن از وقتی برگشتم یکی یکی سرزدم ومرتب کردم اقدام به خونه تکونی کردم 

ودارم انگارسخت میگیرم زیادوقت میزارم وبچه هام واذیت میکنم واقعا باپیام شما به خودم اومدم که بابا بچه هامگه چقدکوچیکن چراحالا انقدعجله آروم آروم حالا بره اونورسال مگه چی میشه اونم من که مدام درحال پاکسازی هستم بچه ها اذیت جسم خودم خسته 

حالا کنارروتین کماوننمنجام میدم 

ممنونم هیدوا جان من به خودم اومدم

من امروز با خواهرم رفتم بازار برای اولین بار تونستم جلوی خودمو بگیرم و خرید هیجانی نداشته باشم خواهرم هی میگف این چقد خوشگله بردار میگفتم اره خوشگله میزاشتم سرجاش و فقط یه شومیز مانتویی برا دخترم خریدم که واقعا لازمش بود.در حالیکه قبلا بود شاید با ۵،۶قلم جنس خرید برمیگشتم خونه .از رفتار امروز خودم حال  خوب بهم دست داد.😍

سلام عزیزم. دور از جون خودتون و کوچولوهاتون کوچولوی من دو هفته اس دستش شکسته اصلا نه وقت خونه تکونی ...

عزیزمم انشاالله هرچه زودتر خوب میشه🥺🌼کارخوبی میکنی گلم سلامتی خانواده از همه چیز مهمتره فعلا ب کوچولو برس کار خونه همیشه هست...