2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742403 بازدید | 44766 پست

سلام خروجی های امروز

۴تا مداد ابرو وسایه و خط لب تاریخشون گذشته 

۵،۶ تا کپسول وقرص تاریخ مصرف گذشته

ناخن مصنوعی مال عصر حجر نمیدونم اینو واسه چی نگه داشته بودم اهل ناخن گذاشتن هم نیستم  

چند تکه اسباب بازی 

فعلا نصف اتاق وتونستم سروسامون بدم بقیش فردا ان شاالله

دیروز مهمون داشتم و خونه بهم ریخته بود برای همین امروز همه کارهای اساسی (جارو،تی،گردگیری)رو انجام دادم

محل پاکسازی امروزم کشو جا کفشی بود، لوازم روزمره داخلشه که شامل:

شونه و کلید همسر+عینک آفتابی+قرص های که باید دوره مصرفش تموم بشه(چون هر روز کشو رو باز می‌کنه وسایلش رو برداره اونجا گذاشتم فراموش نشه)

کلید خودم+ماسک(باد به صورتم میخوره سردرد میشم برای همین هوای سرد ماسک میزنم که یکم جلوشو بگیره)

کشو کاملا خالی و تمیز شد و دوباره چیده شد

خروجی :پلاک مامانم که جا مونده بود

چندتا رسید و کاغذ و لیست خرید

چند تا بسته قرص که برای دوره بیماری قبلی بوده

چندتا شربت ویتامین دخترم که بهداشت داده بود ولی نمیخورد

بقیشو که پلمپ بود گذاشتم ببرم پس بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز رفتم سراغ کمد لحاف تشک در میان اونا چند تا پارچه و رو بالشی و دوتا روتختی که برا تخت دخترام اندازه ش بد می ایستاد ولی کنار هم گذاشتم دیدم برا تخت خودمون عالی میشه منم نیاز به روتختی داشتم نشستم اونا رو سرو سامان دادم اون روبالشی ها هم به این رو تختی میخورد ‌.یه پارچه هم هم رنگ اینا پیدا کردم اتاق خوابم کلا عوض شد.اگه خواستین میتونم عکسش رو بزارم😊چون خودم یه چیزی تولید کردم به دلم نشست کلی ذوق کردم.

هزینه روتختی که میخواستم بگیرم فردا میبرم یه سکه پارسیان میگیرم انشالله

ورودی :مانتو،شلوار جین،کیف لوازم ارایشی،برای خودم که واقعا نیاز و واجب بودن

شلوار جین و عطر برای همسرم

جلوی اصرار های همسرم برای خرید  و لباس برای خودم و دخترم مقاومت کردم و گفتم بعدا طبق نیاز خرید میکنیم،داشتم وسوسه میشدم ولی جلوی خودمو گرفتم💫

خانوما به نظرتون کی میتونم به ایده آلم نزدیک بشم من از دوماه پیش جدی شروع کردم به پاکسازی ولی هرجا ر ...

خب طبیعتا خیلی ممکنه طول بکشه چون چندین سال به یه سبک زندگی دیگه ای عادت کرده بودین و حالا تغییر اون سبک ممکنه حتی چند سال طول بکشه 

سعی کنین زیاد سخت نگیرین به خودتون و سعی نکنین همه چیز رو یک شبه تغییر بدین 

اول تقسیم بندی کنین قسمت های خونتون یا وسایلتونو و بعد نوبتی هرکدومشون رو پاکسازی کنین

مثلا اول یه مدت فقط روی لباس های شخصی خودتون تمرکز داشته باشین و در کل اگر توی هر قسمتی از خونه احساس کردین که پاکسازیش سخت یا در حال حاضر غیر ممکنه یه مدت زمان بدید به اون قسمت و با عجله هیچ کاری انجام ندید چون هدف از این سبک زندگی هم در واقع ایجاد آرامش بیشتره نه اینکه بیشتر باعث استرس و اضطراب بشه

نهال🌱

سلام خانمای خوشگل وقت بخیر✋🏻😊 راستش امروز خیلی بدبیاری اوردم🤦🏻‍♀️ من فرش اشپزخونه رو شستع بود ...

سخت نگیر هرچند خیلی آزاردهنده اس یدفعه میبینی دریک روز چن بار اتفاق اینجوری بیفته پس ناراحتی نکن عزیزم

خانوما به نظرتون کی میتونم به ایده آلم نزدیک بشم من از دوماه پیش جدی شروع کردم به پاکسازی ولی هرجا ر ...

زمان میبره عزیزم به این صورت که چنددور که خونه رو توفصل های مختلف سبک که کردی میشه گفت دیگه بعد یکسال حسابی هرروز یک چیز جدیدیک تجربه جدید کسب میکنی بعد یکسال ایده آل خودت میشی

و اما خروجی های امروزم :چند تا گلدون دوتا زیر پایه به مامانم دادم یدونه زیر پیراهن شوهرم که کهنه شده بود انداختم رفت کاور رختخواب گرفتم تشک و پتو اضافی هارو داخلش جمع کردم داخل انباری گذاشتم چون کمد دیواری من کوچیکه فقط رختخوابهای که میخوابیم گذاشتم  البته اینم بگما انباریم عینه یه اتاقه مرطوبم نیست زمین انباری هم یک گلیم انداختم  بخاطر همین تو انباری گذاشتم