2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742417 بازدید | 44766 پست
شما اشپزخونه تون از اشپزخونه من بزرگتره. وسایلتونم بیشتره. اگر امکانش رو دارین یه سری چیزا رو بذار ...

والا منم کابینت هام پره حالا باید دوباره ببینم چی استفاده نمیشه رد کنم از اینا بزارم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم  شما لطف دارید عزیزم ۴۳ سالمه گلم❤️ بله تقریبا شبیه عکس پروفایلمم 💞

اوا پس هم سنیم😘 تقریبا

حدس میزدم از پختگی تون

البته منظورم این نیست که من پخته ام خیلی

ولی نسبت به قبل،مثلا ده سال پیش خودم خیییلی پخته تر شدم

اوا پس هم سنیم😘 تقریبا حدس میزدم از پختگی تون البته منظورم این نیست که من پخته ام خیلی ولی نسبت ...

❤️❤️❤️❤️❤️

چقدر خوشحالم یه همسن خودمو اینجا میبینم گلم 🥰🥰🥰🥰

لطف دارید شما عزیزدل

بله هرچی سن بالاتر بره آدم تجاربش و آرامشش بیشتر میشه،یکی از چیزهایی که لذت بخشه و دوسش دارم همینه 

البته نسبت به خیلیا که الگوی منن،خیلی مونده تا به اون مرحله برسم ...

ان شاالله تندرست و شاد باشید گلم 

❌لایک❌

سلام خانما من خیلی وقته این تاپیک رو دنبال میکنم و خیلی چیزا ازتون یادگرفتم😊

مرسی از همگی که تجربه هاتونو به اشتراک میذارید🍃

راستش من تازه عروسم و موقع جهیزیه چیدن خیلی لوازم رو هول هولکی چیدیم و نامرتب،لوازم برقیم همش داخل کارتن و انباری بود،کارتن همه وسیله ها انباری بود و یسری لوازم بدردنخور رو داخل انباری گذاشته بودم فقط بخاطر اینکع جلو چشم نباشن...

همه میگفتن امسال خونه تکونی نکن ولی من از اونجایی که ادم مرتب و تمیزی هستم اصلا نمیتونسم تحمل کنم این نامرتبی هارو...

خلاصه از ۲۰ بهمن شروع کردم به کوزت بازی🤪اول از همه کابینت هارو ریختم بیرون شستنی هارو شستم پاک کردنی هارو پاک کردم تعدادی رانر برای داخل کابینت هاخریدم اوصولی چیدم کلی جا باز شد لوازم برقی هارو از کارتن دراوردم چیدم داخل کابینت و چای ساز و اسپرسو ساز و ماکروفر رو روی کانتر و سبزی خردکن رو مجبورشدم فعلا بذارم روی یخچال فرش اشپزخونه رو شستم و کامل تمیز شد

بعدش رفتم سراغ انباری بجز کارتن تلوزیون هرچی کارتن بود ریختم رف

یسری لوازم پلاستیکی بدرد نخور بود ریختم رف

و انباری کامل پاکسازی شد 

بعد رفتم سراغ اتاق ورخت خوابم رو دوباره چیدم و  یسری لوازم ارایشی بهداشتی داشتم که  تاریخ انقضا  شون گذشته بود ریختم دور ویسری تغییر چیدمان به اتاق دادم و اتاق مرتب شد و مونده تغییر چیدمان پذیرایی که منتظرم بخاری جمع شه تابعد...

خانمای ساکن تهران شما کعی بخاری هاتونوجمع میکنید

رها ز هرچه هست و نیست🤍🍂

من امروز چرخ خیاطی رو آوردم چند تا پارچه داشتم برای بالشها رو بالشی دوختم همگی یه رنگ و خوشگل شدن چند تا کوسن خوشگل هم درست کردم یه کم الیاف  چند سال پیش خریده بودم انباری رو اشغال کرده بود با درست کردن کوسن اون قسمت انباری هم باز شد روی کوسن یه تیکه دوزی بلوز دخترم بود موقع پاکسازی اون فسمت رو جدا کرده بودم یه کوسن خوشگل شد عکسش رو میفرستم 😍

با وسایل موجود در خونه درست شد .سه تا درست میکنم یکیش آماده شده عکش رو بزار بفرستم نگاه کنین

[ QUOTE=329140203]چشم مرتب کنم عکس میگیرم[/QUOTE] ...

خیلی شلوغه ولی قشنگه 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

سلام خانما من خیلی وقته این تاپیک رو دنبال میکنم و خیلی چیزا ازتون یادگرفتم😊 مرسی از همگی که تجربه ...

امسال که اصلا سرد نبود 😅

خونه ما پکیجه  رو کمترین درجه گذاشتیم شما هم صبر کن تا اخرای اسفند یهو دیدی سرد شد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
من امروز چرخ خیاطی رو آوردم چند تا پارچه داشتم برای بالشها رو بالشی دوختم همگی یه رنگ و خوشگل شدن چن ...

افرین خانم هنرمند 😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را