2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44774 پست

بود ونبود من گزارش هاتون عالی بود.

امروز نوبت گاز ویخچال واینا بودکه ۴ تا قفسه یخچال درآوردم شستم گاز تمیز کردم.

ورودی یه شیشه شیر برای دخترم دوتای قبلی بعد از مدتی می ذارم خروجی.

در مورد هفت سین لحظه آخر گزارش میدم.

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاااام وصبح بخیر به عزیزای دلممممم خواننده خاموش بودم از سال ۸۹ .بخاطر شماها عضو سایت شدم میدونین ب ...

سلام خیلی خوش اومدین

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
دوستان ظرف هفت سین میخرین شماها

من چند سال پیش اوایل ازدواجم رفتم چند تا ظرف هفتسین سفالی گرفتم که از اونها تا جا داره استفاده میکنم.‌

اینه هفتسین ندارم و نمیخرم. یه اینه کوچیک دارم از همون استفاده میکنم. 

ماهی هم به همسرم تاکید میکنم که نگیره. 

عزیزم مواظب باش دچار وسواس نشی🌼 منم اتفاقا استوری هاشو که نکاه میکنم لذت میبرم ،،،ولی اصلا قابل ...

ممنونم بله متوجه منظورتون میشم.

بیشتر کوچک بودن خونه باعث شده انقدر وسایل ب چشمم بیان و از نظرم اضافی باشن.

سعی میکنم دیگه استوریاشو نبینم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خب عزیز هرکس با توجه به سبک زندگیش وسیله میخره و چیدمان میکنه ایشون زیاد رفت آمد نداره وسایلشم کمه خ ...

من اصلا ردم نمیشد اینجا بگم رو کانتر چیزی گذاشتم،چون اونجوری ک دوستان گفتن اشپزخونه هاشون خیلی خلوته.

ولی روی کانتر من پررررر از وسیله س.

از یه گوشه اسپرسوساز استند دستمال رولی شکلات خوری استند ماگهام پاسماوری و دبه روغن.

باز سمت دیگه یه جا ابزاری برای کفگیر و ملاقه

یه گوشه هم کتری برقی.

بعضارو میشه تو کابینت گداشت مثلا ابزارهارو.ولی خب دائم استفاده میشن هی باید در کشو رو باز و بسته کنم.بعد چون ابزارها زیادن کشو خیلی زود نامنظم میشه و توی شلوغی اصلا وسیله مورد نظرم پیدا نمیشه

عزیزم بنظرم هرکی باید مینیمال خودش باشه یکی رفت وامدش کمه یکی هم مرتب ومنظمه ولی رفت وامدش زیاده‌ &n ...

ممنون از لطفتون.با حرفاتون کاملا موافقم.

هر کس باتوجه به شرایط زندگی خودش میتونه مینیمال باشه.

اگر به من بود تمام اسباب بازیارو دور میریختم ولی خب بچه هام باهاشون بازی میکنن اصلا امکانش نیست.

باید یه مدت پیجش رو نبینم تا اذیت نشم