2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44774 پست

خب منم گزارش کارهای دیروزمو بدم

دیروز قسمت بالای کمد دیواری پاکسازی شد و الان فقط شش تا پتو هست با سه تا باکس که از باکسا یکیش مختص لباس کار های همسرمه یکیش هم برای پارچه و روبالشی و روتختی یکیش هم لباس های خودمه که دلم نمیاد هنوز بذارم خروجی فعلا گذاشتمشون بالا تا چند وقت دیگه کم کم ردشون کنم البته لباس های خودم قبلا سه برابر این بود که چند روز پیش گزارش دادم بیشترشون رو گذاشتم خروجی و الان فقط همین یه جعبه مونده

خب این از قسمت بالای کمد که کامل پاکسازی شد

پایین هم دوتا در داره که در کوچیکه هم دیروز پاکسازی شد الان فقط لباسای زمستونی و شش تا تشک و بالش و پایینش هم مواد شوینده داره در کل هیچ چیز اضافی نداره که بذارم خروجی دیگه

فقط میمونه دربزرگ کمد دیواری که غول مرحله آخره😁

دوتا از کشو های دخترم هم دیروز تمیز کردم خروجی فقط یه ست تل و جوراب که کوچیکه براش می خوام بدم به کسی و یه بلوز که کوچیک شده و روسری نوزادی و چند تا پارچه کهنه که زیادم استفاده نشدن و یه روبالشی

پاکسازی کشو های دخترم هم دیروز تموم شد✨️

نهال🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول از لباسام شروع کردم ۶ تا گونی بزرگ لباس دد کردم رفت یه تعدادش برا بهزیستی و یه تعداد برا کسایی ک ...

خیلییییی عالیه خسته نباشی عزیزم

واقعا احساس سبکی کردم با خوندن پیامت مطمئنم الان هم خودت و هم خونت حس آرامش بیشتری داری

حالایه مورد خنده دار😆این روزها که همش وسایل رد میکنم میره خواهرام میگن فک کنم بیماری روانیت پیشرفت ...

خواهر منم همینو بهم میگه چون غیر خونه خودم یه بار هم رفتم خونه مامانمو پاکسازی کردم کلیییییی ظرف لنگه به لنگخ و لب پر و کلی هم لباس و دستمال و وسیله گذاشتم خروجی 🤗😂😂😂

سلاااام وصبح بخیر به عزیزای دلممممم خواننده خاموش بودم از سال ۸۹ .بخاطر شماها عضو سایت شدم میدونین ب ...

سلام بانو خیلی خوش اومدی💫🌼

کلی لذت بردم از گزارش ها،خسته نباشی خدا قوت معلومه خونتون ۱۸۰درجه فرق کرده با قبلش با این حجم خروجی که داشتین😍

خروجی ی تاپ خودم که دیگ کیفیتشو از دست داده

ورودی  بلوز و یک جفت جوراب برای دخترم💫

میخوام بشینم لیست خرید عیدمو بنویسم و با توجه به اولویت خرید کنم💫

راجب سفره هفت سین هم گفتین..من تا حالا ست هفت سین نخریدم😌و هفت سین تاحالا نچیدم خونمون،،چون ما هرسال قبل عید میریم مسافرت و بعد ۱۳بدر برمیگردیم.و هیچ عیدی خونه نبودیم

ســـــــلام وصدســــــــلام به دوستان جااااان  این تاپیک من ونجات داد سپاسگزارم ازهمه به نوبه ...

سلام عزیزم این تاپیک تو زندگی هممون تاثیر خوبشو گزاشته😍💫

منکه اخر مرداد خونه تکونی کردم و مبل هارو هم این هفته خودم شستم.باز نوبتی ب همه جا سر میزنم و پاک میکنم

اول از لباسام شروع کردم ۶ تا گونی بزرگ لباس دد کردم رفت یه تعدادش برا بهزیستی و یه تعداد برا کسایی ک ...

عزیزم خسته نباشی. عالی بود. خیلی چسبید 😋😋😋اتفاقا منم داشتم فک میکردم نه به اینکه اول گفتین بقیه فک میکنن دور از جون شما مشکل دارین نه به این حجم از وسایل خروجی 😅😅😅😅😅

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

خیلی خوشحالیم بابت حضور شما در تاپیک

حال من که خوب شد با خروجی هاتون 

ققنوس
عزیزم خسته نباشی. عالی بود. خیلی چسبید 😋😋😋اتفاقا منم داشتم فک میکردم نه به اینکه اول گفتین بقیه ف ...

خانواده ایشون رو باید با خانواده من آشنا کنیم 

فکر کنم از نظرشون کل خانواده ما مشکل دارن😆

ققنوس
دوستان یه موضوعی هست مدتیه فکرم مشغوله. من گاهی استوری های لبلی دیلی رو میبینم.وسایلش خیلی کم و به ...

عزیزم خونه منم کوچیکه. کلا دو تا کابینت به درد بخور دارم. اگه میبینی خیلی شلوغی اذیتت میکنه یه کارای کوچولو میشه کرد که یکم بهتر شه. مثلا من یه رگال گرفتم. دو طبقه هست. یکم جا میگیره ولی کمد دیواریم کامل از لباس خالی شد. اون کمدو طبقه بندی کردم و سرویس کریستال و لوازم برقی ها رو گذاشتم داخلش. آشپزخونه کامل خلوت شد. یا مثلا استند چاقوها که قبلا توو دید بود رو انداختم . چاقوهاشم گذاشتم داخل کشو. یا مثلا قبلا گفتم بالای کابینتا یه چوب بود که هالوژن بهش وصل بود. کلا همه رو کندم و آشپزخونه خیلی دلباز شد. پرده سالنم خیلی شلوغ بود. سه تا لایه رو هم با یه کتیبه 😖 کلا چوب پرده رو عوض کردم و پرده رو دادم پانچ کردن خیلی خلوت و خوب شد. حالا شما هم قشنگ بررسی کن شاید بتونی یه کارای این مدلی انجام بدی که یکم دور و برت خلوت تر به نظر بیاد.

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

خروجی های امروز من سه تا بشقاب که شکست و یکی هم قبلا لب پر شده بود همشونو گذاشتم بیرون. دوتا رژ که فکر میکنم تاریخشون گذشته باشه چون مال چندسال پیشه. یه رژ که خیلی دوسش داشتم اماهمین الان پسرم زد داغونش کرد اونم رفت خروجی. یه کش مو. یه ماشین اسباب بازی که شکسته بود. یه دفتر کهنه پسرم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

خیلی ممنونم از خوش آمدگوییتون و اینکه من رو در جمع صمیمیتون پذیرفتین .دوستی که گف حالا خونت خیلی آرامش داره با این حجم از خروجی آره واقعا همینطوره انگار خونه هم خسته شده بوده از این حجم اضافی .البته آت آشغال نبودنااا فقط من استفاده ازشون نمیکردم کلا رسوندم دست کسایی که واقعا استفاده شونه .مثلا مهر و تسبیح که قدیما از زیارت برام آورده بودن حدودا ۲۰تا اینا میشد دادم به مسجد .چند تا پرچم داشتم دخترم بچگیش مجبور کرده بود بگیرم فرستادم مدرسه دخترم کلی کتاب کمک آموزشی دخترم که اهدا کردم به کتابخانه مدرسه تا بچه های دیگه استفاده کنن.کلی استکان دادم به یه خیریه که مراسم زیاد دارن .کلی کیف و کوله مدرسه فرستادم یه جایی شهر ماهس به نام مهرجویان برا دانش آموزا وسایل میدن.یعنی وسایل اضافی که برا منم اضافه بود ولی جاش یه مکان و کس دیگه بودرسوندمش اونجا😍