2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44774 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ب همه خروجی امروز یه ماگ که شکست🥲 یه چنگال سرامیکی که دسته ش شکست روروئک پسرمم فروختی ...

عزیزم ماگها دیگه خودشون مینیمال شدن خودشون خودشونو خروج میدن تا کار شما راحتتر بشه برای دل کندن😄😊

سلاااام وصبح بخیر به عزیزای دلممممم خواننده خاموش بودم از سال ۸۹ .بخاطر شماها عضو سایت شدم میدونین بخاطر چی ؟؟؟.من خودم قبلا سعی میکردم زندگی ساده ای داشته باشم .ولی به زتدگی اطرافیان که نگاه میکردم فکر میکردم من فکرم مریضه .تا اینکه اتفاقی این تاپیک رو دیدم .نمیدونین دوماه هس که با این تاپیک آشنا شدم چه انگیزه ای گرفتم برای زندگی هر وز یه جا رو پاکسازی میکنم چون میدونم که دیگه مریض فکری نیستم ☺️ چون دوستان زیادی اینجا دارم که با مت همفکرن حالا کارهایی که در این دوماه انجام دادم رو در پست بعدی میزارم .دوستتون دارم .ممنون که منو به زندگی امیدوار کردین😘

اول از لباسام شروع کردم ۶ تا گونی بزرگ لباس دد کردم رفت یه تعدادش برا بهزیستی و یه تعداد برا کسایی که میدونستم میپوشن

میز آرایشم نگم براتون چقد وسایل اضافی که بی خودنگهشون داشته بودم الان فقط روتین پوستی و دوتارژ و به ریمل

کار بعدی کتابهای قدیمی و کاغذها وای نگم براتون ۴تا گونی هم کتاببببب که جالبه دخترم پشت کنکوریه کتابهای دبستانشم نگه داشته بودم.از خودم خجالت کشدم🤪

وای ظرفای لنگه به لنگه چقد رد کردم رف کابینتم کلی باز شد🙃

دکوریهای اضافی همش رو برداشتم گذاشتم داخل یه کارتن دیگه به چشمم نخورن

بالشهای اضافی رو ازدم دست برداشتم که برای دراز کشیدن اهل خانه بود که کار شستشوی زیاد برا اونا نداشته باشم

کفشای اصافی و مجلسی که دیگه باب سلیقه نبودن ولی نمیدونم جرا نگهشون داشته بودم🙄

سیم های زیادی که کاراییش رو اصلا نمیدونستم گذاشتم بیرون .

جالبه شارژر گوشی نوکیای قدیم هنوز داشتم نمدونم چرااااا🤪

از انباری بگمممم🙈🙈

یه جوری پاکسازی کردم که دیگه احتیاج به انباری ندارم😆

البته اینم بگم که وسیله های که ردشون کردم ۱۰سالی میشد ازشون استفاده نمیکردم

حالا خیر سرم میگفتم من ساده زیستم🤣

ممنون از همتون که در راه رسیدن به این آرامش لذت بخش یاریم کردین🥰😘😘😘

ببخشید طولای شد 

قسمت حمام و دستشویی و روشویی رو خلوت کردم چه حس خوبی میده فضا بزرگ شده.وسایل کابینت ها رو دسته بندی کردم 

دیگه میدونم چی کجاس

سالهای کرونا یه کم خیاطی هم میکردم کلی پارچه خورده و ریزه داشتم نمیدونم چرا نگه داشته بودمشون گذاشتم بیرون 

حالایه مورد خنده دار😆این روزها که همش وسایل رد میکنم میره خواهرام میگن فک کنم بیماری روانیت پیشرفت کرده 😀😀😀نمیدونن که با اینجا آشنا شده ام🤣

میگم که قبلا هم پاکسازی میکردم .نه دیگه به این حد با اصول و قاعده باشه 

سلاااام وصبح بخیر به عزیزای دلممممم خواننده خاموش بودم از سال ۸۹ .بخاطر شماها عضو سایت شدم میدونین ب ...

سلام عزیزم خیلی خیلی خوش اومدی یه عضو جدید داشتن حس خیلی خوبیه. اگه بخوایم با طرز فکر یا نگاه اطرافیان زندگی کنیم به نظر من اصلا نباید زندگی کنیم اجازه بدیم دیگران هر ایده ای که دارن برای خونه و زندگی خودشون اجراش کنن و برای ما تصمیم نگیرن. دیروز مامانم اومده بود خونمون هی غر میزد که یکم به خونت برس چه وضعشه این دکوریا دیگه قدیمی شده برو دکوری جدید بخر خیلی رک بهش گفتم که نیازی نمیبینم دکوری جدید بخرم و کلی پول خرج کنم مهمتر و واجبتر از دکوری هست توی زندگیم که اونا توی اولویتن یا مثلا چند روزه گیر داده که دم عید حتما کاغذ دیواری بزنین خونتونو جاریت کاغذدیواری زده شماعقب نمون ولی وقتی بچه کوچیک دارمو دم به دیقه یه مداد دستش میگیره دیوارو مینویسه نیازی نمیبینم که امسال کاغذدیواری بزنم بمونه برای سال بعد که یکمم پسرم بزرگتر شه

و خیلی موردای دیگه. شما فقط خودتو دریاب همون آرامشی که میگین پیدا کردین به همه چی می ارزه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...