2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44774 پست
سلام به همه دوستان مینیمالیست راستش من هم دقیقا همین مدلی هستم اما نمی دونستم اسم سبکی که می پسندم ...

خیلی خوشحالم یه دوست دیگه به دوستان همفکر وهمدلم در این مسیر اضافه شد.

بچه ها من نماز قضای بهمن ماه خوندم.از فردا به لطف خدا اسفند شروع می کنم.

چند روز پیش متوجه شدم گویا خانواده من وشاید بقیه اقوام از دادن هدیه شون به شخص دیگه ناراحت میشن.خوب منطق من نمی پذیره الان من به کسی هدیه میدم خوب دیگه مال اون فرده هر کاری بخواد می تونه با اون هدیه بکنه.

القصه رژلب مدادی هدیه از سر ناچار دارم استفاده می کنم که تا عید تموم اش کنم بعدرژلب مایع دیگه ای که هدیه گرفتم استفاده می کنم تا تموم شه.جفتش تو سلیقه ام نیست وگرنه نگه می داشتم به تنوع استفاده می کردم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوشحالم یه دوست دیگه به دوستان همفکر وهمدلم در این مسیر اضافه شد. بچه ها من نماز قضای بهمن ...

سپاسگزارم از پیام خوشامدتون و این که منو تو جمع تون پذیرفتید

همیشه کامنت های شما رو با اشتیاق می خونم شادی جانم

دوستان ظرف هفت سین میخرین شماها

من شش تا پیاله یک کاسه آبگوشت خوری و یک بشقاب ست هم داشتم یه اینه سفارش دادم برای وسط بشقاب 

توی آبگوشت خوری سیب میریزم بقیه هم سین های هفت سینم میشن🥴

ققنوس
دوستان ظرف هفت سین میخرین شماها

من خودم شخصا سفره هفت سین رو خیلی دوست دارم و هر سال با عشق میچینم ولی در مورد خرید هفت سین تا حالا نخریدم و نظر شخصیم اینه وسیله های بیخودیه اگر فقط برای هفت سین باشه ! من همیشه با هر چی تو خونه داشتم چیدم یه بار شیشه ای  یه بار مسی یه بار فلزی سفید پارسالم سال خرگوش بود من گلدون های خرگوش داشتم اونارو چیدم  

کلا من از ظروف یک اندازه برای هفت سین بدم میاد ! میگم ظروف یک جنس باشن تو ابعاد مختلف 🥰 

حالا پیش اومده چیزی کم داشتم برم بخرم  ! امسالم یا تو ظروف چوبی میچینم یا گل سرخی 

امان از این قوطی های خوشگل که آدم برای نگه داشتنشون وسوسه می کنه.

ازشون استفاده بهینه کنید خوبه

مثلا توش وسایل خیاطی یا اکسسوری بذارید 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خیلی خوشحالم یه دوست دیگه به دوستان همفکر وهمدلم در این مسیر اضافه شد. بچه ها من نماز قضای بهمن ...

اگه بازم رژ داری ترکیب کن بزن بلکه از رنگش خوشت بیاد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
آره عزیز همه رو داشتم دو تاشم هدیه گرفته بودم 

خوب شما همه رو داشتین و هدیه گرفتین نخریدین 

الان اینا که داخل هفت سین پارسال هست رو دارین استفاده می‌کنید داخل خونه یا ردشون کردین؟

امسال چکار میکنید