2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744544 بازدید | 44795 پست
خانمای گل به من راهنمایی بدین برای خونه تکونی چیکار کنم چیارو بندازم دور  کلی لباس دارم نمیپوش ...

عزیزم‌ اول برو سراغ هرچی باهاش کنار اومدی و میتونی بذاری خروجی(یا بفروشی،یا کادو بدی،یا هدیه بدی،یا ببخشی،یا بذاری کنار سطل زباله،کسی نیازش داره برداره) 

بعد برو سراغ هرچی حس میکنی نمیتونی بدی بره، روش فکر کن ببین چرا نمیتونی بذاری خروجی؟

آیا جنسش خوبه

آیا اگه یه مدت جلو چشمت نباشه باز دوست داری بپوشی

آیا نگران حرف مادر یا همسرت هستی

....

برای بعضی چیزها به خودت زمان بده و تو این تاپیک بمون و با کاربرا تعامل و تبادل نظر داشته باش،قطعا ۶ماه بعدش تصمیم بهتری میتونی بگیری گلم 

❌لایک❌
خانمای گل به من راهنمایی بدین برای خونه تکونی چیکار کنم چیارو بندازم دور  کلی لباس دارم نمیپوش ...

نکته خیلی مهم کنترل ورودی هاست 

تا تکلیف مثلا انبوه لباسهای موجود مشخص نشده،به هیچ وجه ورودی لباس نداشته باش عزیزم 

❌لایک❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  قبلا گفته بودم که دیگه ورودیهام رو همراه با تاریخ یادداشت میکنم. حالا که دارم میشمارم می ...

سطل زباله رو از طرف داخل کابینت نمیشه اویزون کرد؟  به نظرم اونجوری خیلی کم جا میگیره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

نظرات دوستان و بخون دستت میاد چیکار کنی😁 

ولی برای شروع لباس ها رو دسته بندی کن یه سری که میپوشی رو بذار کنار یه سری که مطمئنی دیگه پوشیده نمیشه رو بذار داخل نایلون، اونایی که کهنه و خراب شده بذار برای کنار زباله اونایی هم که سالمن بده به نیازمند یا اشناها

بچه ها دقت کردین چقد تبلیغات اینجا بیخوده همش عکس ابرو، ژل، عمل دماغ، پلک و ... بعد ادم نیاز هم نداش ...

من مرورگر گردو نصب کردم دیگه برام تبلیغات نمیاد 

خانوما من ازتون یه مشورت کوچووولو میخوام 😅

من به یدونه پد ارایشی نیاز دارم اما به صورت دونه ای نمیفروشن ، 6 تا تو یه بسته اس!  🤕

چیکار کنم به نظرتون بگیرم یا نه؟  البته میرم میپرسم شایدم تکی داد

دوستان من دیروز به کمد دیواری حمله کردم و هرچی لباس قدیمی بود ریختم بیرون تا یه سر و سامونی بدم بهشون

وای باورم نمیشه چقدرررر لباس به درد نخور نگه داشته بودم 

حتی روپوش مدرسه دوره راهنمایی و چند تا روسری که مال هفت هشت سالگیم بود رو نگه داشته بودم نمیدونم واقعا چرا😂

از این لباسا بیشترشون رو گذاشتم خروجی و فقط یه سبد لباس موند که اونا هنوز قابل استفاده ن برام و احتمالن لازمم بشن 

یه پلاستیک بزرگگگ پر لباس هم گذاشتم خروجی 

نهال🌱

دوستان من دیروز به کمد دیواری حمله کردم و هرچی لباس قدیمی بود ریختم بیرون تا یه سر و سامونی بدم بهشو ...

به به چه حس خوبی 

منم کلی لباس مجلسی دارم که دیگه نمیپوشم ولی دورم نمیندازم فقط جا کرفتن😪