2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744517 بازدید | 44794 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون که جواب دادی  یه 6 نفره اکروپال و یه 24 نفره چیتی بگیرم خوبه از چه مارکی این دوتا باشه&n ...

دوست عزیز سرویس چینی نگیر 😑

ببین سرویس چینی بهترین مارک هم که باشه یه بدی بزرگ داره و اونم لب پر شدنه مخصوصا اگه مهمون ظرفاتو بشوره بعد از چند دفعه بالا و پایین کردن میبینی لب پر شدن🤨

سرویس پیرکس رنگی هم من داشتم عسلی  رنگ ولی پیرکس هم به مرور زمان خط میفته هر چند بازم از چینی بهتره

ولی آرکوپال خوب بخر هم زیبایی هم دوام👌

من الان دم دست ارکوپال دارم ایرانی هم هست ۶ نفره خریدم چند ساله استفاده میکنم خیلی راضیم یه دست هم به همسرم کادو دادن اونم استفاده میکنم ولی دوره ای که تکراری نشه

سرویس چینی ۱۸ پارچه هم داشتم چون ازش خوشم نمیومد فروختم😊😎

اون دوستمون خیلی خوب گفت اندازه خونتون ظرف بخر وقتی خونه گنجایش مثلا ده نفر رو داره دیگه ظرف ۲۴ پارچه اشتباهه خریدنش😵‍💫👌

ما که سالهاست مهمونی هامون بیرون برگزار میشه حتی تولد هر کس بگیره کافی شاب👌

البته منم اول عروسیم کلی مهمونی میدادم افطاری و دور همی و عیددیدنی همه شامی بود ولی کلا بر چیده شد مخصوصا از زمان کر‌ونا منم کلی وسایل فروختم. یا بخشیدم  قابلمه های بزرگ  اجاق گاز بزرگ کتری بزرگ و خلاصه  خیلی از وسایلمو رد کردم بعد هم دیگه نخریدم 😇

همسر من بر عکس خیلی از اقایون عاشق خرید ظرف و ظروفه ولی من سفت و سخت جلوش وایمیستم و میگم لازم نداریم تا وقتی بشکنه حالا بد یا خوب هیچی هم نمیشکنیم که خلاص بشیم ازش🤭

برای خورشید پس از شبهای طولانی
دوست عزیز سرویس چینی نگیر 😑 ببین سرویس چینی بهترین مارک هم که باشه یه بدی بزرگ داره و اونم لب پر ش ...

سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی هات 

ولی آرکوپال ایرانی قیمت کردم گفتن نمیشه داخل ماشین گذاشت و بشقاب برنج جوریش هم خیلی بزرگه 

یعتی شما الان اصلا ظرف چیتی ندارید؟. 

.. 

سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی هات  ولی آرکوپال ایرانی قیمت کردم گفتن نمیشه داخل ماشین گذاشت ...

نه عزیزم ظرف چینی ندارم🤭

شما میتونی از آرکوپال های عددی بخری

نمیدونم کدوم شهری ولی جای ما هر تعداد بخوای میتونی بگیری 👌

همون آرکوپالهای ایرانی هم درجه ۱ و ۲ دارن خوبش ضخیم تر و گرون تره تو ماشین هم میشه گذاشت😇

طرح های ساده و مات بخرید که زود قدیمی و تکراری نشه

البته اگه چینی سلیقتونه نمیدونم خودتون باید تصمیم بگیرید😘

برای خورشید پس از شبهای طولانی

سلام دوستان 

خب من بعد از چند روز جمعه اومدم خونه و خونه تکونی رو دوباره شروع کردم یه طبقه پایین کمد دیواری که لوازم بهداشتی بود مرتب شد و خروجی آنچنانی هم نداشت غیر از چند تا کتاب درسی که گذاشتم برای بازیافت و یه کارتن اسباب بازی 

بالای کابینتا هم همسرم یه سری خرده ریز نگه داشته بود که مثلا شاید یه زمانی لازم بشه مثل جعبه قاشق چنگالا و یه سری خرت و پرت دیگه که همه رو گذاشتم بازیافت حالا تا عید باید یه تمیز کاری اساسی بکنم بالای کابینتا رو

دیگه یه سری گلدون پلاستیکی هم دارم که از رنگشون خوشم نمیاد میخوام بدم به کسی که از این گلدونا دوست داره

راستی در همین رابطه تصمیم گرفتم دیگه یکم که هوا گرم شد گلدون رنگیامو ببرم تو راهرو بذارم و برای تو خونه سه چهارتا گلدون سرامیکی سفید بخرم چون نمیخوام محیط خونه شلوغ دیده بشه 

یه سری پارچه و کیسه برنج و اینا هم گوشه آشپزخونه بود که تنبلیم میشد مرتبشون کنم که دیروز اونارو هم مرتب کردم و بیشترشون رو گذاشتم کنار که رد کنم بره چون غیر کاربردی بودن برام

دستگیره های آشپزخونه هم سه تا داشتم مال جهازم بودن که دیگه خیلی چرک و داغون شدن میخوام بندازمشون برن به جاش دوتا دیگه بگیرم

نهال🌱

خروج قوطی لیدی میل.سه راهی خراب.شیشه روغن آرگان 

عزیزم شما لیدی میل رو برای شیرافزااستفاده کردید؟

نتیجه گرفتید؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

دوستان در راستای پاکسازی لباس ها و رد کردن لباس هایی که نمیپوشیم و دوست ندارم من چند روز پیش با کسی داشتم صحبت میکردم که اون بنده خدا گفت لباسایی که نمیخوای رو ننداز دور فعلا بذار یه گوشه انباری یا کمد دیواری چون الان اونارو نمیخوای ولی چند سال دیگه شاید مجبور بشی همونارو بپوشی و لازمت بشن 

بعد این حرفش خیلی فکرمو درگیر کرد چون اگه اینجوری باشه باید کلا هیچی رو نندازیم دور که ممکنه یه زمانی لازممون بشه و اینجوری خب ایجاد انباشتگی میشه و کلا با مینیمالیست در تضاده ولی از طرفیم میگم بنده خدا راست میگه چون واقعا شاید شرایط مالی در آینده جوری بشه که نتونیم لباس بخریم و همونا لازممون بشه یا اصلا همینجوری یهو یکی از اون لباس قدیمیا با لباس جدیدمون ست بشه و دوباره بخوایم استفاده ش کنیم چون خب بیشتر چیزایی که من گذاشتم برای خروجی نو هستن و هر کدوم رو به دلایلی گذاشتم کنار مثلا شاید رنگ و جنسش باب دلم نیست

در کل خواستم از شماهم بپرسم که تا حالا پیش نیومده چیزی رو بذارین خروجی بعد به همون نیاز پیدا کنین و پشیمون بشین؟

نهال🌱

سلام خانما کسی راهکار خونگی برای لاغری شکم و پهلو سراغ داره  بالاخره باید انداممون هم مینیمال ...

سلام من حلقه خریدم میزنم خیلی خوبه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
آخه سرویس چینی که دارم 12 نفره بود که گاهی تو مهمانی ها بشقاب کم می آوردم 

مامان من سرویسش 12 نفره اس اگه مهمون بیشتر شه از خورشت خوری به جای بشقاب استفاده میکنه

نه عزیزم ظرف چینی ندارم🤭 شما میتونی از آرکوپال های عددی بخری نمیدونم کدوم شهری ولی جای ما هر تعدا ...

منم تازه ازدواج کردم و ظرف چینی نخریدم. برای مهمانی آرکوپال دوازده نفره و برای خودمون سرامیکی رنگی خریدم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
دوستان در راستای پاکسازی لباس ها و رد کردن لباس هایی که نمیپوشیم و دوست ندارم من چند روز پیش با کسی ...

عزیزم من اینجا یه راهی رو گفتم امیدوارم به درد شما هم بخوره 

خود من لباس های جدید و گذاشتم کنار موقع مهمونی میپوشم فقط... اون قدیمی ها رو تو خونه میپوشم تا بلاخره کهنه بشه و بندازم بره 

یه سری لباس ها هم کوچیک شده اون ها رو میدم نیازمند 

شما هم دسته بندی کن قدیمی ها رو انقدر بپوش تا دیگه قابل پوشیدن نباشه و بندازی بره، بعدش جدید ها رو جایگزین کن 

خروجی:  یک کابل شارژر که یکم قطعی داشت 

دوتا کشو اشپزخونه رو هم مرتب کردم چند تا تخم شربتی و خاکشیر بسته بندی رو ریختم داخل ظرف 

یه سری وسایل بدرد نخور هم مامانم جمع کرده بود ریختم رفت😅

گفتم کشو رو تمیز کردم الان مرتب میمونه دیدم مامانم دستور خرید داده و بابام با سه تاااا بسته ورمیشل اومد خونه 🫤😂کشو تا خرتناق پر شده😑😂