2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744687 بازدید | 44800 پست
آره اینم فکر خوبیه یه 6 نفره جدا کنم  بقیه ش رو می تونم به کجا ببخشم آخه خیلی لنگ میشه و ظرفای ...

باید ببینید به درد کی میخوره،مثلا خودم اگر لیوان،بشقاب و...یکی دوتا مونده باشه میزارم توسبد پیک‌نیک ومعمولا زود هم تلفات میدیم و میره خروجی،بعضی ها خونه باغ یا خونه های ییلاقی دارن برای استفاده تو فضای باز موقع چای خوردن یا آش خوردن و... این ظرفها رو استفاده میکنن که اگرم شکستن ظرفهای سرویسشون نیست ودیگه ناراحت نمیشن که حالا سرویسشون تک بشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
باید ببینید به درد کی میخوره،مثلا خودم اگر لیوان،بشقاب و...یکی دوتا مونده باشه میزارم توسبد پیک‌نیک ...

چه فکرای خوبی الان داشتم نگاهشون میکردم برای دم دستم خیلی خوبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه فکرای خوبی الان داشتم نگاهشون میکردم برای دم دستم خیلی خوبه 

ان شاالله تصمیم خوبی بگیری،فقط خوب دقت کن تصمیم هیجانی نگیر الان نسبت به قبل بیشتر جنس‌ها گرونن وکیفیتشون هم ممکنه نسبت به قبلی ها پایین تر باشه،چیزی رو میخوای بزاری خروجی خوب روش فکر کن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ان شاالله تصمیم خوبی بگیری،فقط خوب دقت کن تصمیم هیجانی نگیر الان نسبت به قبل بیشتر جنس‌ها گرونن وکیف ...

بله گل فرمایش میکنید شما 

البته بیشتر به دلیل اینکه آبچکان کنده شد، سرویس ها ناقص و لب پر شد که خوشم نمی یاد 

بله گل فرمایش میکنید شما  البته بیشتر به دلیل اینکه آبچکان کنده شد، سرویس ها ناقص و لب پر شد ک ...

لطف دارید،اشکالی نداره این وسایل عمرشون تا همون لحظه بود،حالا انشاالله به اندازه یه دم دستی ازشون جور کن بزار جایی که جلو چشم نباشه،بعد یه خرید جدید کن،سرویس مهمان جدا،سرویس دم دستی هم جدا،بعد دو سال دوباره جای دم دستی جدید و قدیم رو باهم عوض کن تا یه تنوع هم بشه،انشاالله یه سرویس شیک بخری،همش مهمونی های باحال برگذاری کنی

خیلی دوست دارم یه تنوعی ایجاد بشه و اینا هم دیگه جلوی چشمم نباشه  من خودم نظرم روی 12 نفره آکر ...

ظروف پلاستیکی دیگه نخر استیل بخر.

واینکه یعنی واقعا ۳۰‌نفر مهمان دارید چندبار در سال؟

من نظرم روی چینی ۱۲ نفره وارکوپال ۶ نفره برای دم دست.

البته سبک مهمان داری تون نمی دونم چه جوریه

شادی صدام کنید

ورودی یک عدد پیش بند آشپزی مامان دوز

مرتبه آخری که مهمان داشتم چون جلو مهمان شومیز مهمانی به تن کردم موقع پخت و پز روغنی به لباسم پاشید و متاسفانه چون شرایط تعویض لباس و شستشوی سریع موقع حضور مهمان ها نداشتم لک لباس ماندگار شد و متاسفانه دیگه با هیچی پاک نشد

از مادرم خواستم با تکه پارچه های اضافه ی در منزلشون برام یک پیش بند دوختند

ورودی  مقنعه مشکی برای محل کار خروجی هم مقنعه مشکی قبلی که از بین رفته بود

ققنوس
ظروف پلاستیکی دیگه نخر استیل بخر. واینکه یعنی واقعا ۳۰‌نفر مهمان دارید چندبار در سال؟ من نظرم روی ...

آخه سرویس چینی که دارم 12 نفره بود که گاهی تو مهمانی ها بشقاب کم می آوردم 

خیلی دوست دارم یه تنوعی ایجاد بشه و اینا هم دیگه جلوی چشمم نباشه  من خودم نظرم روی 12 نفره آکر ...

دم دستی ۱۲نفره زیاد نیست؟

بهتر نیست سی نفره بخرید از همون برای خودتون هم استفاده کنید؟

بنظرم به اندازه ۴۲نفر ظرف داشتن برای منزلی که این تعداد مهمان نداره انباشتگی محسوب میشه

ققنوس
شما پلاستیک هیچی ندارین 

پلاستیک احتیاج نمیشه

من آبکش و لگن استیل دارم و تا به حال اصلا دلم نخواسته پلاستیک داشته باشم

ظروف درب دار هم پیرکس و چینی هستن

فقط زمان ما یکسری لوازم استیل نبود که من پلاستیکی دارم مثل قیف 

که اونم اگر کسی رو داشته باشم بتونم ببخشم به ایشون می‌بخشم و استیل تهیه میکنم

ققنوس

حس میکنم خیلی زود جمعه ها میرسه و منم جمعه ب جمعه پیام میزارم🙂

خب امروزم طبق جمعه های قبل خونه تمیز شد🌼

جارو،گردگیری،کل اشپزخونه پاک و تمیز شد،بالکن شسته شد،سرویس های بهداشتی شسته شد،کمد ها گردگیری شد،روفرشی شسته شد🌿💫

شما پلاستیک هیچی ندارین 

اگر من جای شما بودم ی سرویس ۲۴نفره ارکوپال برای مهمان میخریدم،و از ظرفایی که دارم یک دست شش نفره جدا میکردم برای دم دست ،،اگه ظرف سالم باقی میموند ب تعدا خانواده مثلا ۴تا بشقاب و پیش دستی جدا میکردم برای پیک نیک

بعد دیگ هرچی ظرف تا به تا و لب پر بود میزاشتم خروجی

پلاستیک احتیاج نمیشه من آبکش و لگن استیل دارم و تا به حال اصلا دلم نخواسته پلاستیک داشته باشم ظروف ...

درسته البته قیف که دیگه مهم نیست استیل باشه یا پلاستیک 

آبکش و لگن استیل چند تیکه خوبه 

یا مثلا سطل زباله آشپزخونه  از اون پدالی ها هم که پلاستیک بود درش شکسته اون چی البته جنسش خیلی خوبه و دوجداره ست مارک ناصرپلاستیکه سایزش هم متوسطه فقط دربش نصفه شکسته