2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744865 بازدید | 44812 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

من امشب کمد ام خالی کردم یک مانتو رو انداختم بیرون 

یک سری وسایل گذاشتم بدم به نیازمند 

یک سری وسایل مثل لباس های زیر رو ریختم بیرون

حدود ۷ تا پلاستیک خرت و پرت که سالها حتی یادم هم ازشون نبوده انداختم بره 

🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱

فردا میخوام توی توالت و حمام وسیله هایی ک واس دکور بوده مثل شیشه خالی کرم و ... رو بندازم بره 

همچنین یک سری ظروف ....

اگه چیزی به ذهنتون میرسه منو ریپ کنید یا تشویق ام مکنید که اشتیاق به اینکار داشته باشم تا فضا را آزاد کنم 🤩

سلام دوستان من امشب کمد ام خالی کردم یک مانتو رو انداختم بیرون  یک سری وسایل گذاشتم بدم به نی ...

سلام خیلی خوب شروع کردی احسنت واینکه کارت درسته سرویس بهداشتی دکوری میخواد چیکار هرجایی وقتی خلوت تره تمییز کاریشم راحت تر وسریعتره آفرین ادامه بده حس خیلی خوبیه 

یه مقدار شکوفه تو گلدون داشتیم اونارو دادم رفت

دیگه از قیافه افتاده بودن 

میخواستم با گلدونش بدم همسرم نذاشت 

ترجیحم اینه دیگه نخرم ولی همسرم گل مصنوعی دوست داره🤦‍♀️

فعلا یکم درگیر اوضاع دیگه ست،چیزی نمیگم ان شاالله که یادش نمونه😁

❌لایک❌

مادیشب رفتیم خرید کلی ماه از فروشگاه  طبق معمول مشماهای خرید دوره های قبل رو که قشنگ تازده بودم وبزرگ وسالم وکاملاتمییز نگه داشتم بردم والان چند دور ه هست که همونارو میبرم خرید البته تمییز وسالم نگه میدارم وفقط برای خرید ماهیانه برای اقلام خشک وبسته بندی شده میبرم خریدارومیذارم داخلش واز فروشنده مشماجدید نمیگیرم تاوقتی اینا خراب بشن جهت کمک به محیط زیست از این همه پلاستیک البته میدونم کیسه پارچه ای بهتره ولی هنوز فرصت نکردم چند تابدوزم واسه خرید  فقط یه دونه کوچیک برای خریدای روزمره دارم چند تایی لازمه برای خلاصی ازاین پلاستیکای مزاحم طبیعت 

یه چیز جالب. دیروز بالای کمد و تمیز کردم خرت و پرت ها رو ریختم دور .بعد با خودم گفتم کاشکی چمدونمون بود این لباسای زمستونی رو داخلش میذاشتم تمیز و مرتب. چون چمدون و داده بودم به کسی. یکسال پیش. هرچی هم میگفتم بیار نمیاورد. کلی غصه خوردم که چرا الان دم دستم نیس که یه دفعه کار و جمع کنم. حالا کوتا برم خونشون و بگیرم ازش.همون لحظه اون شخص زنگ زد و گفت ده دقیقه دیگه میرسم خونتون چمدونتو اوردم. یعنی واقعا تعجب کردم ها. به قول بچه ها گفتنی خودم ریختم پشمام موند. البته چمدون دو تا دسته هاش از دو سمت کاملا کنده شده بود و کلی کهنه شده بود در صورتی که من نو بهش تحویل دادم. جالبه میگفت انباریمو ریختم بیرون دیگه واقعا جاش نبود برا اینکه دست و پا گیرم بود اوردم😐

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
مادیشب رفتیم خرید کلی ماه از فروشگاه  طبق معمول مشماهای خرید دوره های قبل رو که قشنگ تازده بودم ...

من خیلی این کار و دوست دارم ولی میترسم مسخره ام کنن یا چپ‌چپ‌نگاه کنن مردم. خصوصا برای میوه و سبزی.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من خیلی این کار و دوست دارم ولی میترسم مسخره ام کنن یا چپ‌چپ‌نگاه کنن مردم. خصوصا برای میوه و سبزی.

چند بار که این کارو بکنی عادی میشه واست. البته من خودم همیشه یادم میره ببرم ولی خب از اون پلاستیکا استفاده میکنم. برای سطل زباله و سطل داخل اتاق و حمام و دسشویی. از پلاستیکای فروشگاه که بزرگتره هم برای جمع آوری بازیافت استفاده میکنم. قبلا سطل زبالمون بزرگ بود. چند سالی هست  عوضش کردم یه کوچولو خریدم بنظرم چنتا مزیت داره. هم اینکه مجبور نیستم کیسه زباله بزرگ بخرم و از کیسه های کوچولوی خرید استفاده میکنم. هم اینکه زود پر میشه. هر روز عوضش میکنم و دیگه سطل بو نمیگیره. 

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

هیچ وقت حرف مردم برات مهم نباشه 

خودت اگه فکر میکنی کارت درسته،حتما انجامش بده

❌لایک❌

عزییییزم نگران نباش اتفاقا نه تنها مسخره نمیکنن کلی هم بادید مثبت واحترام میبینن واستقبال میکنن ومن که هرجارفتم کلی هم تشویق کردن وخوششون اومده بعدشم ما باید کارخودمون روبکنیم کار درست رو،مطمئن باش همونا هم روز یاد میگیرن از شما مگه چه کاریه که مسخره کنن ضرر به زمین واسیب به طبیعت هستش که مسخره کردن داره .  درسته