2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744845 بازدید | 44810 پست
سلام   چند وقت پیش تو پیج یه طلافروشی یه مدل گوشواره با اجرت پایین دیدم من فقط مداشو داشت ...

به نظرم اگر توان مالی داشته باشیم و دیگه از اون وسیله ای که داریم لذت نبریم و بدیم یه نیازمند استفاده کنه،اصراف نکردیم...چون در هر صورت استفاده میشه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خیلی ممنون ک منم با این سبک زندگی آشنا کردین از امروز باید ب فکر باشم 🥺🙏

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
نمیدونم گلم من خونتونو که ندیدم 🥰🥰 فقط اینکه رنگها باهم همخونی داشته باشن دیگه مشکلی نیست حتی برا ...

ایشالا که همینطوری میشه😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
همین زمان دادن یه نکته طلایی خریدهاست 

یکی از دوستان نکته خوبی گفت که همیشه یادم میمونه، گفت تو اینترنت انقدر عکساشون و نگاه میکنم تا خالی بشم منم فقط تو نت عکسارو نگاه میکنم برای خرید اصلا عجله نمیکنم 😁

سلام   چند وقت پیش تو پیج یه طلافروشی یه مدل گوشواره با اجرت پایین دیدم من فقط مداشو داشت ...

سلام عزیزم گوشواره رو نگه دار چون طلا سرمایه اس، اما از این به بعد کاربردی خرید کن

مسئله دوم: 99 درصد خونه ها ماکسیمال هستن پس وسایلات و بده به اونا که استفاده کنن اینجوری خودتم راحت میشی😁

من میخوام یه شومیز سفید بخرم که با همه شلواری ست بشه و ازش خسته نشم چون از لباس های نقش دار و رنگ ها ...

۱ کیلو آجیل کافیه؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

من ک دیگه خونه م خیلی مینیمال شده بنظرم 

ولی باز هرروز دلم میخواد دورم خلوت تر از قبل بشه و وسیله بدردنخورنداشته باشم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
یکی از دوستان نکته خوبی گفت که همیشه یادم میمونه، گفت تو اینترنت انقدر عکساشون و نگاه میکنم تا خالی ...

این روش برای من برعکس جواب میده😅😂 هر چی بیشتر نگاه میکنم حریصتر میشم برای داشتنش🙁

این روش برای من برعکس جواب میده😅😂 هر چی بیشتر نگاه میکنم حریصتر میشم برای داشتنش🙁

عه خب نگاه نکن 😂من بیشتر وسایل ضروری رو زیاد نگاه میکنم اونم برای اینکه مارک خوب پیدا کنم ولی بازم هیجانی خرید نمیکنم خیلیاشو بعد یه مدت میبینم واقعا ضروری نیست دیگه نمیخرم 

بچه ها من دوساله ازدواج کردم و امسال مامان شدم برا خرید عیدم ی شلوار بیرونی گرفتم و میخام فقط ی شال اضافه تر بخرم  بجاش برا دخترم و همسرم لباس بگیرم ب نظرتون چی بگیرم برا نی نی کوچولوم ک عید شیش ماهش میشه؟😍

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

[QUOTE=327343115]۱ کیلو آجیل 

آره چون خودمون آجیل شیرین میخوریم. تخمه و انجیر و لواشک شکلاتی و شکلات و خرما خشک هم همیشه توی خونه دارم به خاطر تنوع خیلی آجیل خورده نمیشه

معمولا مهمون ،ایام  عید کم برام میاد اکثرا مسافرتن

اما عادتم شده کم بخرم چه میوه و شیرینی و چه آجیل

بدونم مهمون شلوغ برام میاد(از قبل خبر میدن) دوباره میخرم...

بچه ها من دوساله ازدواج کردم و امسال مامان شدم برا خرید عیدم ی شلوار بیرونی گرفتم و میخام فقط ی شال ...

خدا حفظش کنه نینی کوچولو رو

از روی تجربه میگم هر چی خواستی بگیری یه سایز بزرگتر بگیر چون بچه ها تو این سن رشدشون بالاست و زود به زود سایز عوض میکنن. لباسی هم نخر که نتونی بعدا توی خونه بپوشونی واسش یه چیز راحتی اما شیک و خوش جنس بخر. من همیشه سعی میکنم جنس خوب بخرم بجای اینکه دو ست ارزون بخرم یه ست گرون و جنس دار میخرم که زودم رنگ و روش نره و خراب نشه و مدت زیادی استفاده بشه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
خدا حفظش کنه نینی کوچولو رو از روی تجربه میگم هر چی خواستی بگیری یه سایز بزرگتر بگیر چون بچه ها تو ...

ممنون عزیزم ❤️