2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس انداز خود من خیلی ناچیزه نمیشه باهاش طلا خرید ولی همسرم خیلی اهل پس انداز کردنه همیشه جلوی خرجهای ...

وای دقیقا منم.

طلای مصرفی دارم چه النگو باشه چه انگشتر و ...ولی مال من نیست.صاحب اختیارش نیستم.

الان پس انداز کردم ولی باهاش نهایتا دو گرم طلا بشه خرید

داشتم فکر میکردم چکارش کنم،که دندون درد گرفتم باید دندونمو درست کنم.

البته سلامتی مهمتره.طلا بازم ب دست میاد

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
اون حس خرید یا هدیه گرفتن ماگ هم در شما گمرنگ تر شده نسبت به قبل؟

اره عزیزم.دیگه نمیخوام اضافه کنم به تعدادشون.

یا اگر یکی واقعا چشممو بگیره چند تاشو میذارم خروجی که جا باز بشه.

۷ تا هم جدا کردم که ب جاش مدل جدید بخرم،کاملا پشیمون شدم😍😍😍🥰🥰🥰

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
فکرکنم تنها زنی که از طلا متنفره منم . اصلا هم ندارم . 

منم طلا دوست ندارم همین کمم به اصرار همسرم استفاده میکنم 

وای به حال وقتی بخوایم بریم عروسی یا مراسمی،همه عزا میگیرن واسه طلا نداشتن من !!! و من بیخیالتر از همه

هی باید همه رو آروم کنم 

یا اگه سرویس و النگوی خودشونو بهم پیشنهاد میدن برای استفاده تو مجلس،هزاااارتا دلیل بیارم که من راحتم و مشکلی ندارم 

یه اوضاعی داریم بخدا 

❌لایک❌
بچه های ک مینیمال هستید و خرید هیجانی ندارید اون پولهای ک بابت خریدهای الکی حروم نمیشه رو پس انداز ...

راستش من قبلا که کمتر خرید میکردم پس اندازم نمیکردم،

یعنی کارت شوهرم دستم بود اندازه نیازم خرید میکردم،بعدم کارتو میدادم به خودش،

ولی از وقتی با تاپیک پس انداز اشنا شدم فهمیدم چه کلاه بزرگی سرم رفته😂 روشم رو تغییر دادم، و ترجیحم طلا خریدنه

و کلا از قبل هم هیچوقت از خرج نکردنم پیش شوهرم تعریف نکردم، یجورایی حد وسطم مثلا شوهرم نه انگ خسیسی و نه ولخرجی نمیتونه بهم بزنه

وای دقیقا منم. طلای مصرفی دارم چه النگو باشه چه انگشتر و ...ولی مال من نیست.صاحب اختیارش نیستم. ال ...

وقتی پس اندازتو خرج سلامتیت میکنی دیگه انگار اون پس انداز کاملا مال خود خودته 

انگیزه میگیری واسه پس انداز دوباره  

❌لایک❌
منم طلا دوست ندارم همین کمم به اصرار همسرم استفاده میکنم  وای به حال وقتی بخوایم بریم عروسی ...

من ی دونه م ندارم . ولی برام عجیبه تعارف طلا میکنن؟ من حلقه عروسیمو تو عقد فروختم . در این حد تنفر از طلا . کلا از جمع کردن و روز مبادا خوشم نمیاد 

خوشحال ترینم کلی گوشت محلی تو فریزر بود الان اوردم خونه مادرشوهرم گفتم یه وقتی دور همی ابگوشت بذارید.

یه کم هم نمی دونم رب چی بود تو یخچال شوهرم اورده بود اونم اوردم .

شادی صدام کنید
فکرکنم تنها زنی که از طلا متنفره منم . اصلا هم ندارم . 

منم طلا دوست ندارم اما حلقه ازدواجم رو لحظه ای از انگشتم درنیاوردم و عاشق رد سفیدی هستم که توی این سالها روی دستم گذاشته

طلایی که میخرم طلای مصرفی نیست سکه پارسیان میخرم و به موقعیت هدیه میدم یا جمع میشه و فروخته میشه تا باهاش اقلام بزرگ مثل ماشین و منزل خریده بشه

البته که قبل خرید منزلی که الان ساکن هستم سکه پارسیان ها رو نمی‌شناختم و پول رو مدتی زیادی جمع میکردم تا طلا با اجرت کم بخرم جهت پس انداز

ولی حالا پارسیان میخرم هم جهت پس انداز کنار گذاشته میشن  و هم برای مناسبت ها هدیه میدیم

ققنوس