2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737085 بازدید | 44691 پست
خیلی زیاده روم نمیشه بگم😂😂😂😂 بالای ۴۰ تا

بفرست واسه من ماگ های اضافه رو🤭🤭🤭🤭🤭

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهم دقیقا اینجوری خرید میکنیم. ب صرفه تر هست برامون  به خاطر بچه هامونم نمیتونیم زود ب زود ب ...

دقیقا 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من خودم از وقتی خریدهای هیجانی ام رو کمتر کردم چن گرم طلا و چن تا پارسیان خریدم🔴 البته هنوز جای به ...

پس انداز خود من خیلی ناچیزه نمیشه باهاش طلا خرید ولی همسرم خیلی اهل پس انداز کردنه همیشه جلوی خرجهای اضافی رو میگیره هر سال با پس اندازمون یه مقدار طلا برام میخره که موقع نیاز میفروشه و خیلی به درد زندگیمون میخوره هم پس انداز میشه هم من لذتشو میبرم😅من طلا زیاد دارم ولی هیچکدوم فقط مال خودم نیست مال زندگیمونه وبه وقتش فروخته میشه ولی خیلی دوست داشتم مال خود خودم بود واختیارشو داشتم 

آره عزیزم اگر هم میپوشیدم از کجا میخواستیم همدیگه رو پیدا کنیم؟😅😂

پست میکردیم خب

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
پس انداز خود من خیلی ناچیزه نمیشه باهاش طلا خرید ولی همسرم خیلی اهل پس انداز کردنه همیشه جلوی خرجهای ...

دقیقا منم عین شما 

دوست دارم کلی طلا از خودم داشته باشم....هرچند الانم مال زندگیمون فرقی نداره 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
من خودم از وقتی خریدهای هیجانی ام رو کمتر کردم چن گرم طلا و چن تا پارسیان خریدم🔴 البته هنوز جای به ...

منم از این شمش کوچولوها یا سکه میخرم 

از ۱۵۰ هزار تومن! تا ۶-۷تومن اگه دستم باشه و لازمش نداشته باشم حتما طلا میگیرم 

علاقه ای به طلای قابل استفاده ندارم 

فقط یه رینگ ساده و یه گوشواره کوچولو یه زنجیر پلاک ساده و کوچیک دارم 

اون سبک خرید سکه و شمش خیلی تو زندگی بهمون کمک کرده 

❌لایک❌

[QUOTE=318170999]من خودم از وقتی خریدهای هیجانی ام رو کمتر کردم چن گرم طلا و چن تا پارسیان خریدم🔴 البته هنوز جای به ...[/QUOTE آره عالیه😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ناقابله عزیزم💞

فداتشم عزیزم شوخی میکنم 💜