2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737645 بازدید | 44694 پست
عه؟ من پارسال کلی پولشودادم از اینستا خریدم میله داره داخلش  البته بعدش پشیمون شدم گفتم ک ...

به نظرم حالا که شما پول دادی و خریدی نذار خروجی همون لباسهای زمستونیتونو توش بزارید بهتر و تمیز تر میمونه😊👌

خدا بیامرز مادر بزرگم  وقتی یه نفر خیلی اهل بریز و بپاش بود  بهش میگفت فلانی🙄  فردا هم زندگی لازمه😁

مامانم هم پیرو نظریه مادرش بود و هست  واسه همین به من میگه  اینقدر همه چیو بریز دور و بده اینور و اونور که آخرش باید یه دستتو بگیری جلوت یکی بگیری پشتت واقعا لجش میگیره  ازم عذر میخوام از همه دوستان 😜

برای خورشید پس از شبهای طولانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها شما چندتا ظرف در دار دارین؟؟ من شمردم ۲۰ تا😵😵😵😵داریم  تازه اونایی ک تو یخچال و فری ...

سلام ظرف پلاستیکی منظورتونه

سه تا مربع سه تا مستطیل دارم که داخل سه تاشون حبوبات هست یکیو تازگی نخ و سوزن ریختم دوتای دیگم که کوچیکتر هستن پودر گردو و چینه های دخترم

نه عزیزم مشکلی نداره از دهان دربیاد، من سالهای قبل هم برای سبزه عید هسته مرکبات کاشتم،قشنگ دراومده&n ...

دوسال پیش هسته پرتقال کاشتم و دارمش هنوز😍

چه جالب راستش منم شنیده بودم پس موردی نداره

عه؟ من پارسال کلی پولشودادم از اینستا خریدم میله داره داخلش  البته بعدش پشیمون شدم گفتم ک ...

ساک از اینایی که چرخ دارن و نصفشون زیپ داره که کوچیک شن تو دوران جاهلیت خریدم البته چاره ای نداشتم همه چی تو پلاستیک پخش و پلا بود.

الان که گفتید یادم اومد منم از این بقچه زیپیا متوسطشو دارم خیلی سال پیش خریدم و فقط همون یکبار استفاده شده.

خانما من هر کار کردم نتونستم با چالش همراه شم😬 اما امروز یخچالو مرتب کردم خروجی نداشت.

ورودی دیروزم هم پارچه بود که دادم خیاط برام مانتو بدوزه انشاا...برای عید

دیروز سطل و جای دستمال کاغذی و سرویس کفگیر ملاقه که روی قابلمه هام بود رو از انباری درآوردم

داخل سطل پلاستیک انداختم تا زباله های خشک کوچیک رو پیش زباله ترها نریزیم( از تاثیرات حرفای دوستان تو این تاپیک و البته دخترم برنامه دررابطه با تفکیک زباله تو تی وی دیده بود و چند وقت بود میپرسید مامان این زباله تر یا خشک کجا بندازمش)

دستمال کاغذی رو هم تو جاش گذاشتم بلکه استفاده ای بشه ازشون بعد عمری بلااستفادگی 

سرویس کفگیر ملاقم هم که روی سرویس آشپزخونه بود و چند تیکش ناقص شده بود سه تیکه سالم رو به مادرم دادم و دو تا قاشق و کفگیر چوبی هم که خیلی وقت بود داشتم در راستای صحبت دوستان که گفته بودن چربی و آلودگی نفوذ میکنه بهشون دور انداختم 

یه سری ظرف شیشه ای هم که کادو بوده آوردم برای ژله نزدیک بود ورودی از بیرون داشته باشیم به خیر گذشت 

دو تیکه از سرویس چینی هم که برای دستمال سفره هست و تا حالا استفاده نشده رو گذاشتم دم دست تا قایمکی بندازم دور😬 خلاصه انباری یکم سبک شد😍

به همسرم سپردم برای چند تیکه از لوازم برقی مشتری پیدا کنه فقط سرشو تکون داد 😮‍💨

الان که گفتید یادم اومد منم از این بقچه زیپیا متوسطشو دارم خیلی سال پیش خریدم و فقط همون یکبار استفا ...

من هیچ سالی عید نه لباس میخرم نه مانتو و...

فقط برا بچه ها میخرم

خریدم همیشه آخر بهاره

ولی پارچه دارم تو خونه، موندم بدم خیاط بدوزه یا نه🤨

دو روزه دارم فکر میکنم،امروز به این نتیجه رسیدم تا دو ماه دیگه اگه شکمو آب کردم که مانتو رو میدوزم، وگرنه هیچی🚶

لباس های خارج از فصل قبلا توی دوتا از همین بقچه زیپی ها بود ولی از وقتی مینیمال شدم لباسام کم شدن و همه لباسای مجلسی و زمستونی و تابستونی و... داخل کمدم جا شدن و حتی جا هم اضافه اوردم