2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738264 بازدید | 44695 پست

خروجی :

دو تا شلوار کار و یک تیشرت همسر 

یک جوراب خودم که سوراخ شد 

ساعت مچی پسر بزرگم که متاسفانه از دستش باز شد و شکست

تو هیچ قسمت ورودی نداریم

چون همسر لباس کار زیاد داره 

من باز هم جوراب دارم

پسرم دیگه نمی‌خواد ساعت ببنده دستش و میگه برای ساعت از گوشی استفاده می‌کنه و راحت تره

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم نظر منم همینه یا تخت یا رختخواب در مورد میز و مبل و ... فقط اگه تنها بودم و رفت و آمد ...

منم دیدم از تخت اصلا استفاده نمیکنیم تخت دو نفره رو با پا تختی هاش فروختم وکلییییی جا باز شد ولی اگه میدیدم واقعا روش میخوابیم نمی فروختم 

چه مامان هنرمندی دستشون درد نکنه خدا برات حفظشون کنه باید قدر همچین مادری رو دونست😍😍😍

قوربونت برم مرسی عزیزم❤️

شهر ما خونه هرکی بری از این فرشا تو طرح های مختلف پهنه . درسته کلاسیکه و با سبک مینمالیستی مغایره ولی من خیلی دوسش دارم

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

حالا که بحث رنگ و دیراین خونه شد ،لطفا نظرتونو درمورد خونه باغ منم بگید دوستداشتم رنگ دیواراش سبز و ...

رنگ دیواراش الانم خوبه ب نظرم💫توام اگه دوست داشت ب سبک سنتی بچین ولی خیلی خلوت،فرش و پرده و چند تا بالشت برای تکیه دادن....

مادرشوهرم خونه شون تعمیر کردند صدبار گفتم به من بگید خودشون چیدن با تمام متعلقات اش.

مامانم نمی ذاره دست به خونه بزنم./خونه باغ نمیدن من مرتب کنم بچینم/خونه خودمم اختیارام محدوده فقط اختیار مطلق کمد وکشوهام دارم.

یه عالمه وسیله به درد نخور دور خودشون جمع کردند روز مباداشونم دیدم ولی هیچ کدوم این وسیله ها به دردشون نخورده.

شادی صدام کنید
قوربونت برم مرسی عزیزم❤️ شهر ما خونه هرکی بری از این فرشا تو طرح های مختلف پهنه . درسته کلاسیکه و ب ...

فرشهای دستباف خیلی گرونن و گرنه من خیلی دوست دارم از اون فرشها داشته باشم خونه ی مادر شوهرم 6 تا فرش دستبافت قرمز داره خیلی ضخیم و خوشگلن ولی ما پولشو نداریم از اونا بخریم فرش شما علاوه بر ارزش مادیش ارزش معنوی خیلییییی زیادی داره مطمئنم مادرتون با عشق زیادی اونو برات بافته عزیزم 

قوربونت برم مرسی عزیزم❤️ شهر ما خونه هرکی بری از این فرشا تو طرح های مختلف پهنه . درسته کلاسیکه و ب ...

مینیمالیست بودن وسیله مشخصی نداره

شما میتونی فرش دستبافت پر نقش داشته باشی ولی مینیمالیست باشی

اینکه مینیمالیستی رو به داشتن یسری وسایل خاص ربط میدن نقشه ی کسب و کارهاست برای خرید

ققنوس