2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا که بحث رنگ و دیراین خونه شد ،لطفا نظرتونو درمورد خونه باغ منم بگید

دوستداشتم رنگ دیواراش سبز و قهوه ای باشه که سنتی و نوستالژی باشه ولی رنگکار این رنگی درآورده😅🙄

الان باخودم میگم نکنه وقتی وسیله بچینیم شلوغ دیده بشه و زشت باشه و یجورایی روحیه مینیمالیستی ام میگه یک رنگ ساده انتخاب میکردی برای کل دیوارا....

لطفا نظرتونو بگید خوب شده یا ن

دیشب یه چراغ قوه که دو تا باطری بزرگ می خورد و اصلا استفاده نداشت رفت خروجی.  انگار معتاد بیرو ...

منم هر وقت از دنیا و آدمهاش دلگیر باشم یا نظافت میکنم یا پاکسازی

خیلی وقت ها خروجی ها عجیب غریب حالم رو بهتر کردن

ققنوس
حالا که بحث رنگ و دیراین خونه شد ،لطفا نظرتونو درمورد خونه باغ منم بگید دوستداشتم رنگ دیواراش سبز و ...

من خوشم اومد خیلی خوشگل شده

بنظرم اگر میخوای شلوغ نشه روی لوازم حساس تر باش

دیوارا با ترکیب چوب سقف خیلییی زیبا شدن

متاسفانه بعضی خونه باغ ها پر از چیزهای دور ریز هست و انگار تبدیل به انبار منزل اصلی صاحبخانه شده

ققنوس
خانوماااا خاهشا کمک....من کلا ادم تمیزو مرتبی نیستم...ولی الان بعدچندسال مستاجری خونه خریدیم چندروزی ...

من قانون بیست دقیقه رو دو تا سه بار انجام میدم... تایمر گوشیمو میزارم ... تا زمانی که صدای اتمامش نیومده ول کن نیستم ... سریع هم عمل میکنم حس مسابقه دارم ... از جلوش چشمم تا گوشه کنار خونه رو مرتب میکنم و در صورت نیاز دستمال میکشم ...

منم ماه دومی هست که مستاجر شدم... سه بار کابینتها رو جابه جا کردم تا باب میلم شدند ... خونه هم همینطور . انقدر وسایل رو جابه جا و کم و زیاد میکنم تا آرامشم رو پیدا کنم .. اونوقت دیگه ممکنه حتی سالها همونجور بشینن سرجاشون ...

سلام دخترا صبحتون بخیر

این یکی دو روزه کلی پاکسازی کردم و خروجی داشتم

تا دلتون بخواد ساک کادویی، جعبه کادویی، پوشال، ساک های تبلیغاتی دارم. بیشترشو گذاشتم خروجی، یه تعداد کمی رو نگه داشتم

یه برف شادی و آبشار گذاشتم بیرون

یه تعداد کتابی که خونده بودم ولی چون خیلی دوستشون نداشتم و نمیخوام دوباره بخونم ، کنار گذاشتم که به کتابخونه اهدا کنم

جعبه داروها رو بررسی کردم و یه سری دارو تاریخ گذشته هم از این قسمت خارج کردم

یه چراغ گردسوز شکسته، یه باکس چوبی شکسته نیاز به تعمیر و ریدیزاین دارن. کنار گذاشتم و به خودم گفتم اگه تا اخر سال درستشون نکردم ، باید بذارم خروجی

فعلا دیگه چیزی یادم نمیاد😁

به نظرم دیگه قهوه ای نزن هین سبز وسفید خوب می تونه برای پنجره پرده گل دار ریز بزنی.

ممنون از نظرت شادی جان

البته الان دیوارا سبز و پوست پیازیه،مثلا قراربود بجای پوست پیازی قهوه ای روشن برام دربیارن نقاشا😅

من خوشم اومد خیلی خوشگل شده بنظرم اگر میخوای شلوغ نشه روی لوازم حساس تر باش دیوارا با ترکیب چوب سق ...

ممنون از نگاه زیبات

منم موافقم باغ هرکسی میرم سرگیجه میگیرم ازبس شلوغه و حالت انباری داره🤦

دخترا حالا که بحث کتاب و فومیو ساساکی و ...شد ،شاید خالی از لطف نباشه که کتاب چهاراثر فلورانس اسکاول شین رو معرفی کنم،البته من فایلهای صوتی شو داشتم و گوش دادم عالی بودن ولی کتابش هم خریدم ولی پشیمونم چون فایل صوتی اش با بیان شیوا و رسای یه اقا بسیار مختصر و مفید بیان شده

اگه کسی خواست کانال تلگرامی شو معرفی کنم دانلود کنید  

واقعا عالیه هم برای سبک زندگی هم اهداف و پیشرفت مالی

ممنون از نظرت شادی جان البته الان دیوارا سبز و پوست پیازیه،مثلا قراربود بجای پوست پیازی قهوه ای روش ...

وای ما هم یه خونه باغ داریم من عاشقشم انقدر دوس دارم برم بچینمش کلی هم براش وسیله کنار گذاشتم تا به وقتش برم بچینم.

شادی صدام کنید
حالا که بحث رنگ و دیراین خونه شد ،لطفا نظرتونو درمورد خونه باغ منم بگید دوستداشتم رنگ دیواراش سبز و ...

گندم جان من خوشم اومد سقفش چوبیه🥺بخاری هیزومی بذاری😍کرسی😍فرش قرمزلاکی قدیمی😍ای خداااا🥺😍😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️