2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
من بالاتر نوشتم خیلی از کارهایی که میگه رو انجام نمی‌دم مثلا خشکاله، کمپوست و بعضی چیزهایی که به مر ...

چجوری لوازم آرایش تست حیوانی رو متوجه میشی؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم چندروز پیش افتادم ب جون کتابا و کاغذهای دخترم کلی از حجمشون کم کردم 

من سالها دخترمو گفتار درمانی میبردم و‌ کلی نقاشی آموزشی براش میکشیدم 

الان اندازه یک کارتن موز از کتابا و کاردستی های ب دردبخورش رو نگه داشتم چون درمانگرش گفت بده بمن تا برای بقیه بچه ها استفاده کنیم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بسیار نزدیک به مایی که اینجا هستیم زندگی میکنن زباله های تر و خشک رو جدا میکنن البته ایشون زباله ها ...

منم دنبالشون میکنم

تا یه حد خیلی کمی مشابهشون انجام میدم

ولی خیلی خیلیییی سخته پسماند صفر بودن

من خونه و دکوراسیون رنگ روشن پسندم هست،،کرم و سفید و بژ...،سبک بوهو هم دوست دارم البته با وسایل خیلی ...

مرسی عزیزم.

قسمت همه خانومای توی تاپیک😂😂

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خروجی شبانه ی من یه بلوز و شلوار کار همسر رفت زباله یه شلوار و بافت بیرونی همسر که کوچیک شده بود یه شلوار بیرونی خودم که تنگ شده من کلی شلوارک دارم که اهل پوشیدنش نیستم 5 تا شلوارک یه تاپ و شلوارک هم از خودم نو هستن گذاشتم بدم به کسی

عزیزم اون پیج خانم حمداوی من سالهای پیش فالو داشتم وبهره بردم.در مورد خونه به نظرم سلیقه ای ولی منم ...

بله عزیزم

نظر منم همینه یا تخت یا رختخواب

در مورد میز و مبل و ... فقط اگه تنها بودم و رفت و آمدی نداشتم ترجیحم به نداشتن خییییلی وسایل بود

❌لایک❌

خانوماااا خاهشا کمک....من کلا ادم تمیزو مرتبی نیستم...ولی الان بعدچندسال مستاجری خونه خریدیم چندروزیه جابجاشدیم خونم اصلا مرتب نیس ولی بااینکه خونه نو هس اصلا حس تمیزکردنو مرتب کردن نمیاد..چکارکنم،،؟؟؟؟؟؟؟😔😔

خانوماااا خاهشا کمک....من کلا ادم تمیزو مرتبی نیستم...ولی الان بعدچندسال مستاجری خونه خریدیم چندروزی ...

بنظرم اولین راه اینه ریخت وپاش نکنی وقتی حوصله ی مرتب کردن نداری، ازبیرون میای مستقیم برو تواتاق ولباسا رو بذارسرجاشون یااگه نیاز به شستن دارن بذارتوسبدلباس کثیفا حتماهمون لحظه انجام بده...داری رد میشی چیزی رو زمین یامبل هست بردار 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بح بح‌ از فرش من😍 مامانم نه متری برای جهازم داده خودش بافته 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil