2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
من اینستاندارم اگه میتونی کمی ازش بگو

بسیار نزدیک به مایی که اینجا هستیم زندگی میکنن

زباله های تر و خشک رو جدا میکنن البته ایشون زباله های تر رو تبدیل به خشکاله میکنن

با مصرف پد بهداشتی مخالف هستن و ش..و..ر..ت پد رو پیشنهاد میکنن

با یکبار مصرف ها مخالف هستن و برای بیرون از منزل بطری ، لیوان و قاشق مخصوص دارن

ترجیح میدن همه محصولات رو بصورت بدون پلاستیک خرید کنند

بسیار در زمینه زباله فعال هستن و ترجیح میدم لباس، کتاب و خیلی چیزها یا خریده نشه و اگر خریده شد زباله نباشه

سطل مخصوص کمپوست دارن

آب خاکستری (آب شستشوی برنج یا شستشوی سبزی و ماکارونی و...) رو جمع میکنن و گل ها رو آب میدن باهاش ووووووو هزاران حرکت درست محیط زیستی

ققنوس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام غول بزرگ خونمون بالاخره شاخش شکست😍😍😍😍 سرویس چینی ۱۲ نفره رو که فکر میکردم هیچ وقت نتونم کا ...

حرکت بزرگی بود 

انشاالله پولش برکت بسیار زیادی داشته باشه برات

ققنوس
دقیقا منم،مبل خونم آبیه فرشمم گلای ریزچندرنگ هست،جاکفشیم رنگ چوب،میزتی وی وآینه کنسول هم قهوه ای پای ...

من حال و پذیرایی خونم آبی تیره و بژ هست

آشپزخانه سفید و ترکیب بسیار کمی از مشکی

وسایلم برای خیلی سالها پیش هست ولی همشون ساده هستن فقط فرش نقش داره 

اگر بخوام چیزی عوض کنم فرش رو عوض میکنم و فرش خلوت تری میخرم اونم الان نه چون فرش هام سالم هستن و دوست ندارم برای هوس خودم هزینه بیجا کنم

ققنوس
بسیار نزدیک به مایی که اینجا هستیم زندگی میکنن زباله های تر و خشک رو جدا میکنن البته ایشون زباله ها ...

ماشالله بهش👌👌👌👌من فقط‌تر وخشک روجدامیکنم، یه مدت مشماهای میوم زیادشده بود وقتی میرفتم خریدمیوه باخودم ازخونه اون مشماهارومیبردم،بازیافتیاروهم میدم به نمکی،خرید لباس واین چیزابرم وقتی پلاستیکم جا داره ازمغازه ی دیگه اگه چیزی بخرم میذارم تو پلاستیک قبلیه وازش پلاستیک نمیگیرم دیگه،آب شست وشوی سبزی رو هم میریزم توبالکن،تابستون آب کولر رو هم جمع میکنم تو دبه وباهاش سرویش وبالکن رو میشورم.از شو رت پد شمااستفاده کردین؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ماشالله بهش👌👌👌👌من فقط‌تر وخشک روجدامیکنم، یه مدت مشماهای میوم زیادشده بود وقتی میرفتم خریدمیوه ب ...

من بالاتر نوشتم خیلی از کارهایی که میگه رو انجام نمی‌دم

مثلا خشکاله، کمپوست و بعضی چیزهایی که به مرور دارم روشون کار میکنم و یسری کارها که شاید اصلا انجامشون ندم 

شو رت پد رو به تازگی معرفی کرده و خیر من تهیه نکردم

ولی ایشون روی مصرف پلاستیک ، ظروف یکبار مصرف، اهدا و خیلی از موارد زندگیم تاثیر گذار بودن

در کل منظورم انجام صفر تا صد کارهایی که میگن نیست منظورم تامل روی نوشته های یک خانم تاثیرگذار در زمینه محیط زیست هست

ایشون باعث شد خودم رو موظف کنم همیشه یک ساک پارچه ای ، یک قاشق و چنگال، یک نی و لیوان و یک دستمال پارچه ای همراه داشته باشم

باعث شد روی کوچکترین موارد بازیافت حساس بشم

لوازم آرایشی که تست حیوانی دارن به هیچ عنوان تهیه نکنم

و یسری فروشگاه های مفیدی معرفی کردن که سعی میکنم اندک خریدی که دارم رو از اون فروشگاه ها داشته باشم

ققنوس

من خونه و دکوراسیون رنگ روشن پسندم هست،،کرم و سفید و بژ...،سبک بوهو هم دوست دارم البته با وسایل خیلی خیلی کمتر از اینی که میچینن تو این سبک

فاطمه جان خوشحالم برات که سرویس چینی تو فروختی💫

منم خیلی از عکس های مینیمال نت رو قبول ندارم یکی مثل اینا خیلی آیتم اضافه داره یسری عکس ها هیچی ندا ...

حرف دل منو زدی😍👌چقد فکرم به شما نزدیکه

دقیقا منم از خونه یکدست سفید خوشم نمیاد،دلم میخواد از رنگ های گرم هم تو خونه استفاده کنم،الانم مبلام سبز درباریه عاشق رنگشم😍 فرشام رنگ روشنه ولی عاشق فرش رنگ لاکی(همون زمینه قرمز) هستم...

ولی هیچ وسیله بلا استفاده ای هم تو خونه ندارم

دوستانی که اینستا دارید  اگر در کنار مینیمالیست بودن کمی دغدغه محیط زیستی دارید پیج خانم آیه ح ...

آیه حمداوی بینظره😍

یکی از افراد تاثیر گذار زندگیم💚

دو ساله خشکاله درست میکنم و از خانم حمداوی یاد گرفتم،و کلی از اطرافیانم رو هم تشویق کردم و بعد من اینکارو انجام میدن

والبته استفاده از پد پارچه ای ... و خیلی کارای دیگه

شما دیگه عالی هستی🎉

همه خانومای این تاپیک از جمله شما بینظرید😍😍

من نظر شخصیم رو بگم

بیشتر از سه ساله که خانم حمداوی رو دنبال میکنم،

بلاگر لیلی دیلی رو هم کمابیش پیجش رو میبینم ولی فالو ندارم،

اگه بخوام بین این دو نفر یکی رو انتخاب کنم(قطعا این مدل مقایسه اشتباهه) من خانم حمداوی رو انتخاب میکنم...

لیلی دیلی فقط مینیمالیسته

ولی خانم حمداوی علاوه بره فعال محیط زیست بودن،مینیمال هم هستن، شاید مرتب هی عنوان ورودی خروجی رو به کار نبرن، ولی سبک زندگیشون طوری هست که اصلا هیچ ورودی غیر ضروری ندارند میتونم بگم حتی کمتر از خانم لیلی دیلی ورودی دارن...

و همیشه طبق هرم مازلو نیازهاشون رو برطرف میکنن

به عنوان مثال،پسرشون که به دنیا اومد به جای خرید یه سری وسیله و لباس، از اطرافیانشون قرض گرفتن و بعد از استفاده برگردوندن

درمورد لباس همیشه میگن که تو ایران بازیافت پارچه نداریم،بنابراین در خرید و استفاده لباس و پارچه نهایت استفاده رو ببرید و تو چرخه نگه دارید و...

همه خانومای این تاپیک از جمله شما بینظرید😍😍 من نظر شخصیم رو بگم بیشتر از سه ساله که خانم ح ...

خوبی از خودتونه 

موافقم خانم حمداوی بی نظیرن هم در زمینه محیط زیست هم ساده گرایی

و بسیار بی ادعا

با این همه فعالیت هیچوقت دنبال اسم و رسم نبودن

جاهای خوبی معرفی میکنن و بسیار به کسب و کارهای سبز اهمیت میدن

ققنوس