2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738521 بازدید | 44697 پست
خانما من چهارتا ظرف اردور خوری دارم حقیقتش استفادش زیاد نیست و یه حسی شلوغیم بهم می دن ولی نمی تونمم ...

یمدت از جلو چشم جمعش کن

یا اگه از نزدیکان میدونی بدرد کسی میخوره بهش کادو بده

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها توضیح داده که سه تا دوع محلی ودوتا خیارشور ورودی همسرشون بوده‌ اردو خوری های من ...

چه خوب نه اردور خوری های من کلا نتیجه خرید های هیجانی جهیزیس☹️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
یمدت از جلو چشم جمعش کن یا اگه از نزدیکان میدونی بدرد کسی میخوره بهش کادو بده

بله همین کارو می کنم مرسی❤️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
بچه ها شما از صابون چه استفاده ای می کنید؟به نظرتون میشه از لیست خرید خونه حذف کرد؟

اره ما اصلا از صابون استفاده نمیکنیم

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بحث صابون بوده که خب من یه دونه صابون سبز برای شستن لباس زیر یا لکه های لباس استفاده دارم و یه صابون برای بدن . که ایندفعه شامپو بدن میخرم و میزارمش کنار 

و اینکه دوستانی که دارن میرن تاپیک رو از اول بخونن پست ها رو لایک کنن . اونایی ک قبلا بودن شاید با لایک کردنتون دوباره بیان تاپیک و منو هم لایک کنین که ببینم چیا خروجی دادم برام یاداوری بشه😁

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
بحث صابون بوده که خب من یه دونه صابون سبز برای شستن لباس زیر یا لکه های لباس استفاده دارم و یه صابون ...

من بیشتر از ده روزه دارم از اول میخونم و اکثرا لایک کردم 

چون هم قدیمی ها بخاطر لایک دوباره برگردنهم فعال ها یادشون بیاد خروجی هاشون رو

ققنوس

تو یه سال تاپیک از صفحه ۳۰۰ رسوندیم به هزارو دویست‌.دم هممون گرم.

جونم براتون بگه من علاوه بر پاگسازی تمیز کاری ام می کنم دیروز سه راهی تمیز کردم مثل لیلی دیلی که درز ودورزا تمیز می کنه باز مثل مال اون نشد البته

شادی صدام کنید