2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست

پسر مدرسه ایم دوتا شلوار لی داشت

شلوارا رو تابستون براش خریده بودیم و الان هم تنگ شده بود و هم کوچیک.اینها رفت خروجی 

امروز باهم رفتیم یه شلوار پارچه ای براش خریدم و چون ساعتهای زیادی از روز تو مدرسه هست و لباس فرم دارن،پس نیازی نیست شلوار بیرونی زیادی داشته باشه و همین یکی کافیه

کمربند هم یه دونه داشت که خراب شده بود،اون رفت خروجی و یه کمر بند هم ورودی داشت 

البته سگکش سالم بود 

۱۵۰تومن پس انداز داشت که رفته بود مغازه عموش کار کرده بود،۸۰ تومن هم از من طلب داشت،یه مقدارم گذاشتم رو پولش ۲۸۰تومن یه تکه طلای کوچیک برای پس انداز براش خریدم.

اینم از ورودی طلایی😍

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر مدرسه ایم دوتا شلوار لی داشت شلوارا رو تابستون براش خریده بودیم و الان هم تنگ شده بود و هم ک ...

این پسرم از وقتی به دنیا اومد هرچی چشم روشنی اوردن رفتم براش از این شمش کوچیکا گرفتم روی هم شده بود ۲میلیون

حتی اگه یکی براش یه روفرشی هم چشم روشنی اورده بود،پولشو براش حساب میکردم و روفرشی رو استفاده میکردم پولشو میذاشتم براش و طلا میخریدم 

الان مقدار طلایی که براش از همین کوچولوها جمع کردم ۳۰ میلیونه 

و پیش طلا فروش امانت گذاشتم 

❌لایک❌

سلام دوستای عزیزم کسانیکه قصد کاهش وزن دارن بیاید تاپیک آخرم

انشاالله تا عید در کنارهم تو چربیهای بدنمون هم مینیمال بشیم

من دو سال پیش تو کمتر از ۶ ماه رسیدم به سایز ۴۰_۴۲ 

و میخوام با همون تجربه یه بار دیگه کاهش رو تجربه کنم و دیگه اجازه ندیم بدنمون به وضعیت فعلی برگرده

هرکی دوست داشت بسم اله

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12345326/کاهش-وزن-تا-نوروز۱۴۰۳

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلامی دوباره... بعد از مدتها♥️🙃

من امروز خروجی نداشتم ولی از دو تا ورودی جلوگیری کردم. میخواستم واسه بچه های کوچیکم پیشبند بگیرم اما گفتم به جای اینکار از لباسهای قبلیشون که تمیز و نوعه دو تا پیشبند بدوزم. 

ما تولید زباله مون خیلی زیاد بود یه مدته تصمیم گرفتم روزی فقط یه پلاستیک کوچیک حق دارم زباله داشته باشم وقتی بچه ها رو از پوشک گرفتم این تولید زباله مسلما بازم کمتر میشه. 

راستی یه ورودی خواهم داشت دسته ی چوبی جارو شکسته باید یکی جدید بگیرم. دیگه میخوام اصلا دم در خونه رو ابپاشی نکنم چون خیییلی اب هدر میره و بعد از یه ساعت بازم کثیف میشه.  همون جاروی خالی کافیه.