2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست
اول خودم بگم راجب کارهایی که از فلای لیدی یاد گرفتم، البته من چند سال قبل کتابش رو خوندم، خیلی ا ...

من بحث فلای دیلی رو نشنیدم عزیزم تا حالا ولی خیلی دوست دارم راجع بهش یه چیزهایی بدونم ولی تمام کارهایی که گفتی منم جز روتین زندگیمه و انجام میدم البته من مثل شما بچه کوچیک ندارم قبلا که پسرم کوچیک بود همیشه خونم ترکیده بود ولی الان همیشه مرتبه مخصوصا بعد آشنایی با این تاپیک 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم سر در نمیارم از کاراش🤣🤣🤣

من وخواهرم درست نقطه مقابل همیم با اینکه خیلی همدیگه رو دوست داریم ولی با هر کاری که اون بکنه من مخالفم با کارهای منم اون مخالفه اصلاااا تو هیچ زمینه ای از کارهای هم سر در نمیاریم😂😂😂

خروجی:

1کیف

۱کتاب آموزشی سالای گذشته 

۱دفتر که تموم شده بود 

۱روسری 

۱شومیز 

۱مانتو 

۱شلوار خونه 

۱ شلوار لی 

یه مقدار پارچه اضافه خیاطی 

آخیش😌

ورودی:

دوتا دفتر انگلیسی 

یه بسته های لایتر ۶تایی 

۳تا پوشه آ۳ 

۲تا بانکه 

۲تا ظرف فریزری

من وخواهرم درست نقطه مقابل همیم با اینکه خیلی همدیگه رو دوست داریم ولی با هر کاری که اون بکنه من مخا ...

ما قبلا مثل هم بودیم انقدر وسیله میخریدیم باهم.

من دیگه کلا عوض شدم.من قبلناهم بهش میگفتم اینهمه وسیله میخری میخوای چکار کنی؟

میگفت تو اینهمه ماگ میخری میخوای چکار کنی؟؟؟منم جوابی نداشتم🤣🤣🤣

الان دیگه کلا خرید کردنو متوقف کردم.

حتی خواروبار هم میرفتم مغازه بیشتر از نیازمون میخریدم.

همه چیز چندتا چندتا.

الان دیگه اصلا اینکارو نمیکنم.قبلنا همش در حال تسویه بدهی بودیم😶😶الان دیگه بدهی نداریم شکر خدا.

من تا حالا نتونستم پس انداز کنم یا طلا یا چیز بارزش بخرم،ولی همین که چیزای غیر ضروری رو وارد خونه نمیکنم خوشحالم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام به همگی من دو روزه شروع به پاکسازی کردم روز اول یه شلوار جین و کاپشن که دیگه سایزم نبود رو گذ ...

من وسایلی که خوبن ولی اطرافیانم کسی نمی خواد تو یه کیسه یا کیف دستی تمییز می زارم سر کوچه یا نزدیک سطل زباله ولی دورتر که تمییز باشه زود می برن

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
ما قبلا مثل هم بودیم انقدر وسیله میخریدیم باهم. من دیگه کلا عوض شدم.من قبلناهم بهش میگفتم اینهمه وس ...

امیدوارم خیلیییی زود بیای اینجا بگی ورودی امروز یدونه تک پوش طلا عکسشم بزاری ما هم ذوققققق کنیم 😍😍😍😍

من بحث فلای دیلی رو نشنیدم عزیزم تا حالا ولی خیلی دوست دارم راجع بهش یه چیزهایی بدونم ولی تمام کارها ...

تو نت سرچ کنی فلای لیدی تکنیک هاشو میاره 

البته تمرینات ابتدای همین تاپیک که استارتر گذاشته هم عالیه👌

امروز نوبت پنتری بود ولی فرصت نکردم.

یه تیکه اسباب بازی دخترم با یه دست لباس خونگی اش رفت خروجی.

چون سیسمونی نخریدیم یکی از اقوام برای دخترم یه تیکه وسیله داده بود که اصلا استفاده نشد امروز همسرم برد بهشون داد.

ورودی نداشتم.

نماز قضا نخوندم حالا ببینم تا شب می رسم بخونم یا نه.

شادی صدام کنید

خروجی:

یه کلاه کاسکت موتور که اصلا استفاده نمیشد و خراب شده بود،

یه کوله پشتی قدیمی شوهرم که پاره شده بود تو زیرزمین بود

یه جک دوچرخه

دو تا شیشه نوشابه که شوهرم آب کرده بود گوشه حیاط گذاشته بود مثلا برا وقتی اب قطع بشه

یه هفته اس هر چی خروجی دارم مربوط به شوهرمه😐😐

خروجی دیروز از خونه مامانم

دو تا شیشه شیر

دو تا شیشه سسی

یه ساک داغون

خیلی پارچه کهنه که برا گرد گیری نگه داشته بودن فقط دو سه تاش رو نگه داشتم

یه تی خراب

یه جارو شکسته

دو تکه چوب

یه لوله بخاری سالهاست فقط شوفاژ دارن

کل اینها از یه کابینت دو دره که توی ایوون بود رفت خروجی

❌️لایک❌️

امیدوارم خیلیییی زود بیای اینجا بگی ورودی امروز یدونه تک پوش طلا عکسشم بزاری ما هم ذوققققق کنیم 😍😍 ...

مرسی عزیزم.اتفقا النگو تو فکرم بود انشالله بتونم بخرم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم