2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست
خواهرم از همین مارک یونیک جدیدا گرفته خیلی نازکن.زود خم میشن.گفتم بیا مال منو بردار گفت نه من سرویس ...

منم دسته دارشو دیدم نازک بودن ولی اینا خیلی ضخیمن 

یازده تا خیلی زیاده همون 4 تا ازشما میگرفت هم کافی بود هم باکیفیت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

از اون جاییکه من تازه با این تاپیک آشنا شدم، نمیدونم قبلا راجب تکنیک های فلای لیدی اینجا صحبت شده یا نه

چون با با مینیمالیست بودن مرتبط هست بحثش یکم راجب نکات خانه داریش هم بگید، و کارهایی که خودتون انجام میدید تا همیشه منزلتون مرتب باشه

ایده بگیریم از هم

اول خودم بگم راجب کارهایی که از فلای لیدی یاد گرفتم،

البته من چند سال قبل کتابش رو خوندم، خیلی از نکاتش رو فراموش کردم، ولی چند تا کار رو دیگه جزو روتینم قرار دادم...

به عنوان مثال: شب قبل خواب سینک رو حتما خالی میکنم و نمیذارم ظرفام برا فردا بمونه(ماشین ظرفشویی ندارم،اگر میداشتم هم آدمی نبودم هی بزارم ظرف چند وعده غذا بمونه که ماشین پر بشه😄) همون نکته سینکت برق بزنه

همیشه وقتی ظرفارو میشورم با خودم میگم گازم یه دستمال بکشم، رو تخت و اپنم همینطور... در نتیجه صبح که بیدار میشم تو اشپزخونه کار خاصی ندارم ولی قبلا همیشه این کارارو میذاشتم برا صبح...

نقاط خطر خونه رو شناسایی کردم، یعنی همون قسمتا که همه وسایل رو به خودش جذب میکنه و هر چی وسایل دم دستی هست مدام میزاریم اونجا

نقاط خطر منهدم شد 😂 و همیشه حواسم بهش هست...

صبح که بیدار میشم اولین کار مرتب کردن تخت و تشکا و گذاشتن بالشت اضافه ها تو کمد دیواریه،که یه وقت هوس خواب نکنم دوباره...

و خب اصلی ترین کار هم، وسیله اضافه ای سعی میکنم تو خونه نمونه که برا مرتب کردنش بخوام وقت و انرژی بزارم

البته من بچه کوچیک دارم و هیچوقت خونه ام صددرصد مرتب نمیشه😁

فعلا همینا یادمه

سلام به همگی

من دو روزه شروع به پاکسازی کردم

روز اول یه شلوار جین و کاپشن که دیگه سایزم نبود رو گذاشتم خروجی

روز دوم ۳،۴ تا رژ لب، دو تا سایه، چند تا بدلیجات، تل مو ، لاک، آینه کوچیک ، شونه گذاشتم واسه خروجی. بیشتر اینا ام کادو بودن

امروز هنوز پاکسازی انجام ندادم

فقط یه سوال. با این وسیله ها چی کار کنم؟ چجوری برسونم به دست کسی که نیاز داره؟ اطرافمم کسی نیست که اینا به کارش بیاد 

چون واقعا همشون نو و سالم هستن

منم دسته دارشو دیدم نازک بودن ولی اینا خیلی ضخیمن  یازده تا خیلی زیاده همون 4 تا ازشما میگرفت ...

منم سر در نمیارم از کاراش🤣🤣🤣

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خروجی امروز یه قوطی که ماله شیره انگور بود که تهش شیره انگور بازاری بود که شکرک زده بود انداختم دور چون شیره انگور بازاری نمیخوریم اینم شوهر جان خیلی وقت بود خریده بود انداختم رفت یه کم از این خرما به هم چسبیده که بوی ترشیده ای میداد رفت سطل زباله متاسفانه مردا یه چیزایی می‌خرن که خودشونم نمیخورن فقط جوگیر می‌شن یکی دوبار ازش میخورن بعد دیگه میمونه بقیش تو یخچال

سلام به همگی من دو روزه شروع به پاکسازی کردم روز اول یه شلوار جین و کاپشن که دیگه سایزم نبود رو گذ ...

این وسیله ها که میرن خروجی به سه قسمت تقسیم میشن

۱_ اگه مورد دار و خراب باشه میره بازیافت یا سطل آشغال

۲_ اگه نو هست و اطرافمون کسی نیاز داره یا نیازمندی میشناسیم برسونیم دستش

۳_ بزاریم دیوار بفروشیم

من موردی دیدم میگفتن وسایلشون رو نیاز نداشتن و کسیو هم نمیشناختن بدن بهش ،تو دیوار آگهی کرد که رایگانه هر میخواد، و یکی اومده برده

بعضی وسایل رو هم به خیریه ها میشه بدید

خروجی 

۱.جعبه قرص بازیافت

۲.کانسیلر یه گوشه بزارم اهدا کنم

۳.یه سری کاغذ اضافه رفت بازیافت

۴.شلوار کهنه برای تمیز کاری

۵.تی شرت کهنه برای تمیزکاری

۶.مروارید

۷.جوراب کشش شل شده میره بازیافت

۸.قوطی شیر رفت بازیافت

۹.۱۰ دوتا کاغذ رول تزیینی کوچک رفتن بازیافت

۱۱.دفترچه راهنما جاروبرقی