2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741235 بازدید | 44738 پست
زنجبیل برای نمیرو خرما خوشمزه میشه؟ من تازه این طعم خوشمزه رو کشف کردم  هیشکی تو خونواده دوست ...

مازنجبیل رو موقع پخت مرغ هم می‌زنیم 😑

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان خونم سرامیکه می خوام موکت کنم😁الان من جلو حمام و ظرفشویی و داخل و خارج دستشویی انداختم و دو ...

سلام منم چند وقت پیش دو تا اتاقمو موکت کردم چون از سرامیک پاک کردن خسته شده بودم موکت میخای بگیری من پالاز طرح پامچال خریدم خیلی راضیم

من جهیزیه م مینیمال بود مادرم هم از اول مینیمالیست بود خیلی فرهنگ ها مهمه تو خرید جهیزیه من الان ۱ ...

اره دقیقا حرف شما درسته.

وضعیت مالی اگر خوب باشه میگن چقدر عاقل بود اندازه وسیله خریده

ولی اگر وضعیت مال خوب نباشه میگن نداشتن که وسیله بدن.

ی گروهی هم هستن چ زیاد بخری چه کم در هر صورت نظرات منفی میدن.

بهترین کار دنیا رو کردین ب اندازه خریدین عزیزم.

مهم اینه ک هیچ وقت پشیمون نشدین

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

راستی من کمد دیواری رو که مرتب کردم،یه شاسی دیگه هم پیدا کردم عکسش لکه شده بود عکسشو کندم جوبشم دفرمه بود دوسش نداشتم انداختم دور.

یه عکسم هست از مجردیای شوهرم.رو شاسیه ولی سایزش اندازه برگه A4. شوهرم مجرد که بوده یه دوستی داشته عکاسی داشته از خودش  ۶ یا ۷ تا عکس روی شاسی چاپ کرده.تازه سایز کوچیکش چاپ کرده توی البومه.

الان یکیش خونه مادربزرگشه ، یکی خونه مادرش،یکی خونه خودمون.

نمیدونم چرا اینکارو کرده.برعکس من هیچ عکسی از مجردیم ندارم

به جز چندتا عکس توی مدرسه😇😇😇

فامیلای شوهرم کلا ضعف عکس گرفتن دارن.هرجا میرن کمتر ۱ز ۱۰۰ امکان نداره عکس بگیرن.

خواهرشوهرم یه دیوار از اتاقشو اختصاص داده ب عکسای خودش فقط کللللللی عکس چاپ کرده. این خصوصیتشون ب شوهرمم سرایت کرده متاسفانه.

این تاپیک رو حتما باید به مادرم نشون بدم. ظروف زمان عروسی خودش رو نگهداشته و افتخار می‌کنه میگه اینا جنسشون خوبه. ده بار کابینت عوض کرده ولی قدیمیا رو نگهداشته. ما سه تا انباری بزرگ فقط واسه مادرم درست کردیم ولی بازم کمه

کاربر آقا. زنان به پای هر مذکری نمی مانند ولی برای یک مرد چه کارها که نمی‌کنند.
زنجبیل برای نمیرو خرما خوشمزه میشه؟ من تازه این طعم خوشمزه رو کشف کردم  هیشکی تو خونواده دوست ...

من خرما رو سرخ میکنم بعد بهش دارچین وپودر گل وزنجبیل میزنم بعدش تخم مرغ میزنم تو شهر ما بهش قیساوا میگن همسرم عاشقشه بیشتر وقتها درست میکنم ولی من دوست دارم خرماش کم باشه همسرم خرماشو زیاد میزنه خیلی شیرین میشه من نمیتونم بخورم😅

منم بعد چند سال خونه مو عوض کردم ، کلی وسایل اضافی که باورم نمیشد ، لباس ، لوازم خونه ، تکع های ظرف دکوری ، دنیایی کتاب و اسباب بازی ، رد کردم رفت 

خونه جدیدم تنها چیزایی که به دیوار زدم ساعته 

مجسمه ، گلدون و .... نمی خرم 

مگر اینکه قبلی شکسته باشه یا رد کنم جا باز بشه چیز خوب و حدید بخرم 

دنبال چیزهایی که هر چند وقت مد میشه نمیرم دیگه 

انباری هم وسیله اصافی ندارم که استفاده نشه

من خرما رو سرخ میکنم بعد بهش دارچین وپودر گل وزنجبیل میزنم بعدش تخم مرغ میزنم تو شهر ما بهش قیساوا م ...

ماهم داریم قیساوارو🤭 روش کنجد هم می پاشم

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil