2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست

ورودی دو ورق قرص چرک خشک کن یه پماد.اومدم خونه تازه متوجه شدم باید یه ورق می گرفتم چون این همه قرص نمی خورم.

نشستم ویژگی های اتاق خواب مورد نظرم نوشتم سرگیجه گرفتم

چقدر ما ادم ها والخصوص ما خانم ها وسیله نیاز داریم.

شادی صدام کنید

یه شال گردن که خودم بافتم به طور ثابت استفاده نمی کنیم ولی دیگه چون هست نگه می دارم گاهی برای استایل کردن استفاده میشه.یه کلاه که گرون گرفتم خیلی هم شیک اینم نگه می دارم.

یه باد بزن که نگه می دارم دخترم باهاش بازی کنه خراب شه الان دیگه تابستون هر جا بری کولرها با قدرت کار می کنند.

این ها یه سری آیتم های متفرقه هستند به چشم نمیان ولی تو شلوغ کردن خونه وزندگی مون نقش بسزایی دارند.

داشتم می نوشتم به مواردی برخوردم که باید از خریدهای من حذف شه که به وقتش میگم.واقعا نوشتن معجزه می کنه.این دومین باره لیست می نویسم وهر بار که می نویسم به نکات تاره ای می رسم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی خداحفظش کنه❤️❤️من خرید عروسی نه،ولی اینکه واقعا نذاشتن اون روزامو به خوشی و بدون قهر و دعوا و نی ...

من دیگه خیلی وقته به این جور مسائل فکر نمیکنم دیگه گذشته.

عزیزم ما هم از دل زنداداشم خبر نداریم شاید اونم از ما چیزی ب دل گرفته.ولی خب سعیمونو کردیم که چیزی نگیم کاری نکنیم ناراحت بشه.انشالله راضی باشه ازمون 

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ورودی دو ورق قرص چرک خشک کن یه پماد.اومدم خونه تازه متوجه شدم باید یه ورق می گرفتم چون این همه قرص ن ...

عزیزم مفصل توضیح میدی ینی چی؟

چیو بنویسیم؟

ویژگی اتاقی که مدنظرمونه یا لیست وسایلی که درحال حاضر تو اتاق هستن؟

خروجی

سه تا گل(از وقتی اومدیم این خونه گل هام یکی یکی خراب شدن گلهاش و خاکشونو انداختم دور گلدون هارو نگه داشتم)

یه چاقو که اصلا نمی برید 

یه سینی شیشه ای 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

من دیگه خیلی وقته به این جور مسائل فکر نمیکنم دیگه گذشته. عزیزم ما هم از دل زنداداشم خبر نداریم شای ...

منم دارم سعیمو می کنم فراموش کنم😅

عزیزم مطمئنم شما اصلا اونجوری نیستید😶متاسفانه کساییکه من میگم عمدا کاری می کردن اذیتم کنن

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
منم دارم سعیمو می کنم فراموش کنم😅 عزیزم مطمئنم شما اصلا اونجوری نیستید😶متاسفانه کساییکه من میگم ع ...

واقعا نمیدونم ب ی سریا چی میرسه اگر کسی رو اذیت کنن،حالا چه با حرف چه با رفتارشون. دائم تیکه و کنایه.

متاسفانه منم اطرافم دارم🥴

واقعا نمیدونم ب ی سریا چی میرسه اگر کسی رو اذیت کنن،حالا چه با حرف چه با رفتارشون. دائم تیکه و کنایه ...

متاسفانه برای منم سواله☹️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

تو این چند روز طبق برنامه شادی جان، دو تا کابینت تمیز کردم و ظرف هاش رو شستم

یه کابینت را هم دستمال کشیدم

یه لیوان امروز شکست و رفت خروجی

دو تا کارتن کوچک داشتم که گذاشتم دم دست بچه ها، باهاش بازی کردن و پاره شد و رفت خروجی

میز تحریر را هم تمیز کردم و کشوها را دستمال کشیدم

همسرم پودر ضدعفونی کننده ماشین لباسشویی خریده بود که یه دونه را همون اوایل استفاده کردم و ماشین بوی افتضاحی گرفت، امروز بقیه را انداختم دور

عزیزم مفصل توضیح میدی ینی چی؟ چیو بنویسیم؟ ویژگی اتاقی که مدنظرمونه یا لیست وسایلی که درحال حاضر ت ...

حالا اینجا هم اگه دوست نداشتید بگید تو نت گوشی تون بگید.

نه اتاقی که الان هست نه اتاقی که دوس داریم داشته باشیم

من دیشب شروع کردم نوشتن از رنگ دیوارا ها وموکت اتاق تا محتویات داخل کمد دیواری.اینجوری موقع ورودی-خروجی به این نوشته مون نگاه کنیم بهتر می تونیم تصمیم بگیریم.

مثلا من برای خودم اینجوری نوشتم تو اتاق خواب مون یه کمد دیواری دو درب باشه که تو این کمد دو دست لباس مجلسی کوتاه وبلند/دوتا شومیز/یه دست مانتو شلکار اداری والی آخر

یا مثلا دو تاساپورت سه جفت جوراب دوتا گل سر

سه دست لباس خونگی والی آخر

اینجوری که نوشتم تکلیف ورودی وخروجی هام مشخص شد.

شادی صدام کنید

آبان ماه هستیم.چشم رو هم بگذاریم عید شده... 

پاشین فعالتر از همیشه دست به کار شین... 

فرض کنید قراره برای همیشه برید یه کشور دیگه... وسایل شخصی که میبرید چی هست ؟؟؟؟ اضافه بار هم نباید داشته باشین ... 

مابقی همه اضافات میشن ... 

با این فکر نشستم و لیست تهیه کردم... خیلی جالب بود ... 

امتحان کنید . 

بعضی از خونه هاواقعا خیلی دلنشین وساده وشیک هستند دیروز منزل یکی ازاقوام رفتیم مراسمی داشتند خیلی به دلم نشست اولا خونه  تازه ساز بود وخیلی بزرگ ودلباز بادیوارهای سفید وفرشهای رنگ روشن تقریبا شش یاهفت فرش دوازده متری پهن کرده بودند رنگ روشن کف سرامیک سفید وبراق  وپرده های سفید وشیک و ساده وبدون شال وودستک و...دور تادور خونه روپشتی چیده بودند ویک تلویزیون صفحه بزرگ بامیز ساده وتعدادی گلدان طبیعی زیبا وسرحال  وسبزخوشرنگ که زیبایی سالن رو دوچندان کرده بودند  ویک ساعت دیواری تمام کابینت هاسفید یکدست وتمییز ومرتب چیده شده وبدون اضافات تمام ظروف داخل کابینت بلور وچینی وکاملا کاربردی دوتااتاق خواب که یکی ازاونهافقط یک فرش ویک میز کامپیوتر بود وکمد دیواری سفید واتاق دیگه فرش ویک تخت خواب وسلام داخل راهرو وروی پله ها  هم هیچی غیر از فرشهای روشن وساده به اندازه روی پله ها وپاگرد که بسیار تمییز ومرتب فیکس شده بودند نبود خیلی حس خوبی به من دادمیخواستم هم ایده باشه وهم این حس سادگی ومینیمال وزیباروباشما عزیزان به اشتراک بگذارم ببخشید طولانی بود 

جالب اینجا که خانمها همش می‌گفتند چرا مبل نمیخری چرااینو نمیخری خونت خوشگله بخر براش وصاحبخونه فقط لبخند میزد ومیگفت مبل داشتم دادم به یه بنده خدایی وهمین وبگم از مهمان نوازی وروی خوش ولب خندون خانم این خونه که چقققققدر متین وباوقار ومهربان از تمام مهمانها درنهایت لطف و محبت وصمیمانه وشیک وعالی پذیرایی کرد تمام خوراکی‌ها روهم که از پذیرایی دست نخورده موند روبا دست ودلبازی تمام داد که ببرند برای سایر اعضای خونواده که نیومده بودن ویه مقدار فقط برای خودش موند ظرفها همون لحظه شسته شد وخشک شد وبه داخل کابینت منتقل وتمام یک میهمانی شیک وتمام عیار وبدن خستگی مفرط غذا ها روهم به اندازه پخته بودن واضافه هاروهم عرض کردم احتکار نکرد ورفت برای غایبین والسلام