2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست

نمیدونم منم اینطوری ام یا نه 

خونمون کوچیکه حدود ۱۴۰ متر 

هییییچ چیز اضافه و بی خودی ندارم، هر چی نمیپوشم یا استفاده نمیکنم میدم بیرون

سبک خونم کلاسیکه،به غیر از سرویس مبلمان فقط چند تا تیکه وسایل انتیک و گرون قیمت دارم به عنوان دکور. 

کمدم هم کوچیکه لباسامم هم کمه ولی هموشون  سبک کلاسیک و برند های خوبن، کیف و. کفشم هم حتما چرم اصل هست فیک نمیگیرم،رنگهاشونم یا سفید یا مشکی یا  نود. همیشه مده 

خودم این سبکمو دوست دارم، شلوغ نیست ولی هر چی هست ارزشمنده 

زیادم خرید نمیکنم یا جنس خوب یا هیچی

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
بعضی مامانا واقعا معرکه ن😄😄 تو خرید عروسی داداشم،مامان زنداداشم هی میگف اینو برندار اضافه س اینو ...

من اصلا دوست نداشتم مامانم اینکارو کنه

هرچی خونواده همسرم دخالت نمیکردن و میگفتن بخر،مامانم انگار خرید واسه اونه

میگفت نه نیاز نیست!!

در عوض برای داماد کلی خرید کردن که نخریم زشته و فلان...

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم.من قبلا خیلی تاثیر میگرفتم از بقیه. یعنی هر چی هرجا میدیدم دلم میخواست داشته باشم الان س ...

دقیقا عزیزم👌واقعا خیلی مهم و عالیه که سبک خودمونو داشته باشیم،نه یه تصویر از بقیه،برخلاف چیزیکه سوشیال مدیا سعی داره تو مغزمون بکنه

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
نمیدونم منم اینطوری ام یا نه  خونمون کوچیکه حدود ۱۴۰ متر  هییییچ چیز اضافه و بی خودی ندا ...

چه عالی👌البته ۱۴۰متر کوچیک نیستا😁

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
من اصلا دوست نداشتم مامانم اینکارو کنه هرچی خونواده همسرم دخالت نمیکردن و میگفتن بخر،مامانم انگار خ ...

مامان من تو خریدامون نبود ولی همش اصرار داشت هوس خودمو کنترل کنم و مرتب نگم اینو می خوام اونو می خوام،چون می گفت ندیده و سطحی به نظر میای

البته منم اصلا محل نمی دادم😐😂

مامان من تو خریدامون نبود ولی همش اصرار داشت هوس خودمو کنترل کنم و مرتب نگم اینو می خوام اونو می خوا ...

من چیزی نمیگفتم 

ولی همونم که میخواستن برام بخرن 

مادرم نمیذاشت

❌لایک❌

چقدر تاپیک جلو رفت 😃چند صفحه رو خوندم ولی هنوز خیلی مونده. بحث خرید عروسی و عکس شده بود، تو دوره ی ما خیلی عکس و شاسی و کلیپ و... مد بود، یادمه یه سریا رو پرده ی اتاق خواب عکس خودشونو چاپ میکردن. 

بخاطر مشکلات مالی و یه سری چیزای دیگه عکسی از عروسی چاپ نکردیم بعدها که مشکل مالی رفع شد دیدم دیگه دوست ندارم همچین کاری بکنم وگرنه اون موقع میخواستم یه طرف دیوار خونه رو فقط عکس بزنم و الان چه دردسری با اون همه عکس داشتم. 

نمیدونم منم اینطوری ام یا نه  خونمون کوچیکه حدود ۱۴۰ متر  هییییچ چیز اضافه و بی خودی ندا ...

۱۴۰م کوچیکه😄

خونه ی ما ۵۵ متره ۲ نفریم ، یعنی با همسرم میگیم خونمون ۱ خواب دیگه هم داشت دیگه عالی بود🤣

before i die i want to be happy and make others happy

من هیچ چیز اضافه و کهنه نگه نمیدارم همه رو میندازم دور انباریم نداریم

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

تاریخ عضویتش.... 

تاریخ تاپیکش..

چ باحال....  سال 97😕😕😕

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...
۱۴۰م کوچیکه😄 خونه ی ما ۵۵ متره ۲ نفریم ، یعنی با همسرم میگیم خونمون ۱ خواب دیگه هم داشت دیگه عالی ...

ماله ما ۴۰ متره و سه نفریم

طفلک دخترم تا میاد یه حرکت ورزشی بزنه همش باید مراقب باشه نخوره اینور اونور

انقدر غصم میشه که افسرده شدم

برای اینکه اسپم نشه:

در یک حرکت انتحاری مبلامونو دادیم رفت،هم کهنه شده بودن هم جا نداشتیم😔😔

الان فعلا بالش چیدم دورتا دور