2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740560 بازدید | 44731 پست
کل ظروف مهمان من  فقط یک سینی عین همینی که دارم سایز بزرگتر و یک ظرف شیرینی و میوه باید اضاف ک ...

وای چه خوشم اومد از کابینتت

منم میخوام فنجان و قندان هتلی بگیرم،فنجون هام فقط ۵ تا مونده

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم دقیقا مثل تو😥ولی مطمئنم کم کم می تونم خلاص بشم و به ارامش برسم،به نظرم ماها اول باید بتون ...

من خیلی خستم 😭 میترسم از ناله و نفرین بقیه حالم خوب نیست به شدت آدمای بد نفوسی هستن اینایی که اسیرشونم

این مشکلو منم دارم خیلی وقتها تو دلم با یکی بحثم میشه و این انگار کاملا توی صورتم مشخصه وقتی به خودم ...

منم همینم همیشه مات میموندم اما یکی دوباری هست جواب طرف رو مثل خودش دادم

اما تاثیری تو اینکه ناراحت نشم و فکرم به هم نریزه نداشته

ازهمون صبحی که میخواستیم بریم برا گروه خون همسرم گفت داداشم وخانمش بیان گفتم نه تنهابیا،اومدخونمون د ...

کاش از این عروسها نصیب منم بشه 

انقدر دوست دارم هرکار میخوان بکنن خودشون انجام بدن و کار به من نداشته باشن 😁

هرچی میخواد جهیزیه داشته باشه 

هرجا میخوان خونه بخرن یا اجاره کنن هرطور دوست دارن خرید عروسی و حلقه و ... انجام بدن 

یکی از زن داداشام واسه عروسیش که رفت آرایشگاه بعد که حاضر شد،زنگ پشت زنگ که یالا عروس آماده شده بیا دنبالش ...

گفتم من خودم تو آرایشگاهم هنوز کار دارم مگه دوماد نیست که من بیام؟!

گفتن ما رسم داریم باید خواهر شوهر بیاد دنبالش و ببردش سوار ماشین بشن برن تالار!!! چقدر اونجا من اذیت شدم ...‌

سر خرید عروسیشون من داغون میشم ..

من کلا عادت دارم سریع خرید کنم 

ولی وای، وقتی بخوام برم خرید عروسی😫

بهونه کنم شما برید من وسطا خرید خودمو میرسونم هزار جور حرف و حدیث دارم که زشته و فلانه

❌لایک❌
من خیلی خستم 😭 میترسم از ناله و نفرین بقیه حالم خوب نیست به شدت آدمای بد نفوسی هستن اینایی که اسیرش ...

فقط ارتباطتو کم اگه تونستی قطع کم و اگه تونستی قطع کن

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

]منم همینم همیشه مات میموندم اما یکی دوباری هست جواب طرف رو مثل خودش دادم اما تاثیری تو اینکه ناراحت ...[/QUOTE]

عزیزم من یک بار جواب نفر رو دادم تا مدتها تو ذهنم مرورش میکردم و هیرجوابمو سبک سنگین میکردم.ماها انقدر که با خودمون کلنجار میریم دیگه اگه جواب طرفم بدیم بازم درگیری ذهنیمون سرجاشه.

انقدر باید تمرین کنی و تو موقعیت ها پشت خودت دربیای ک دیگه بعدش این خودخوری نیاد سراغت.حالا اگر بیادم نکته مثبتش اینه که از پسش بر اومدی.

من الان فکر میکنم میگم خوب شد ک گفتم حداقل دلم خنک شد اگر چیزی نمیگفتم بعدها دلم میسوخت

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خانم ها کتاب تکه هایی از یک کل منسجم در مورد صحبت هاتون که با خودتون خود خوری  می کنید یا جواب طرف مقابل نمی دین یا ناراحتی هایی که از گذشته براتون مونده مفیده.

شادی صدام کنید