2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738513 بازدید | 44697 پست
انشالله عزیزم زود دلت اروم بشه❤️منم می خوام یادبگیرم حرفمو بدون دعوا بزنم و از خودم دفاع کنم

ممنون عزیزم من همش پیش مشاور اصرار میکردم که باید ی حجواب درخور پیدا کنم در جواب حرف اونا.گفت جواب درخور همیشه پیدا نمیشه سعی کن همون لحظه بگی از این حرفت ناراحت شدم یا خوشم نیومد بالاخره ادم فهمیده ای اگر باشه متوجه رفتار بدش میشه.

اگرم جوابی ب ذهنت میرسه بدون دعوا و با ارامش بگی 

خیلی سعی میکنم اینکارو بکنم هنوز نتونستم.انشالله خدا کمکمون کنه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لباسای همسر من انقدر کمه برام جالب اومد اینجا بگم البت هاز نظر من کمه شاید یکی اینقدر هم لباس نداشته ...

مثل همسرمن فقط تومهمونی هم باتیشرت میره وپیراهن نمیپوشه به خودش باشه تیشرتاشم بیشترشو میندازه وچندتانیگه میداره امامن نمیذارم😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خانما به نظرم ما تو این تاپیک اصلا به انباشتگی های ذهنی خودمون توجه نکردیم،به نظرم هدف اصلی مینیمالی ...

من تو دوره های ذهنی شرکت کردم و دارم آروم آروم از پادکست ها استفاده میکنم و تمرین و تمرین و تمرین میکنم تا بتونم رو ذهنم در این موارد کار کنم 

❌لایک❌
من خودم خیلی ذرگیر این موضوع ام😥نمی تونم ببخشم،فراموش کنم یا بگذرم و همین باعث شده که مغزم مثل یه ت ...

منم یادم نمیره 

چون اگه یادت بره باز دوباره فشار رو روح و روانت وارد میکنه 

باید ازش درس بگیری و رهاش کنی 

❌لایک❌
امکان نداره نخاد   فکن خاطره های بچه گیتو نخای  اسباب بازیا لباسا درسته نمیتونن جایی داش ...

توی کتاب مینیمالیسم نویسنده داستان مادرش رو از دست داده بود.

برای اینکه وسایل پادرش رو حفظ کنه ی انبار اجاره کرد تا همه وسایل رو منتقل کنه اونجا تا همیشه یاد و خاطره مادرش رو حفظ کنه.

وقتی وسایل رو جا به جا میکردن زیر تخت مادرش یه جعبه پر از پادگاری از کودکی پسرش(نویسنده) نگهداشته بود ولی جعبه پراز گرد و خاک بود.یعنی مادرش اصلا ب اون حعبه سر نمیزده ولی پسرش رو دوست داشته.

نویسنده تمام وسایل رو میبخشه به خیریه. چون فهمیده برای به یاد کسی بودن ما نیازی ب اشیا نداریم.

بعد اینکه همه مثل هم فکر نمیکنن عزیزم.مامانم پتو نوزادی خواهرمو نگهداشته بود خود خواهرم برد انداخت تو اتیش گفت این ات و اشغالا ب دردم نمیخورن.شاید بعدها بچه تون اصلا نخواد نگهداره وسایل رو.

بعضی ها رو دیدم بخاطر اینکه احساس گناه میکنن وسایلی که پدرمادرشون دادن بهشون رو نمیدازن دور یعنی ب زور نگهداشتن.

خاطرات عروسی و عقد هم به قول دوستمون یادگاری اصلی خود همسرتونه.

من سر عقدم حتی ی دونه عکسم نگرفتم فیلمم بعدها پاک شد.ولی تمام خاطرات قشنگش یادمه از لحظه ای که بله گفتیم به هم و دست همو گرفتیم یا تمام صحبت هامون بعد از عقد.

اینهاست که خاطره ست نه وسایل.

البته بازهم خود شما تصمیم گیرنده هستین

توی کتاب مینیمالیسم نویسنده داستان مادرش رو از دست داده بود. برای اینکه وسایل پادرش رو حفظ کنه ی ان ...

من همه اینارو قبول دارم 

ولی واقعیتش برام عزیزن 

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...
من همه اینارو قبول دارم  ولی واقعیتش برام عزیزن

اگر تصمیم بگیرین مینی مالیست بشین اروم اردم از همه شون دل میکنین

خوشحالم که موفق شدی و تونستی خودتو رها کنی از این شرایط ولی بیکاری تنها دلیل نشخوار ذهنی نیست من ما ...

یکی از راههایی که جلوی نشتخوارهای ذهنی من منو میگیره همین پادکست گوش دادنه 

اجازه نمیدم مرور بعضی چیزها باعث اذیتم بشه 

❌لایک❌
نه واقعا مینیماله

عزیزم من اون پیامتون ک تعداد لباسهاتونو نوشته بودین پیدا نکردم ریپلای کنم.

میخواستم بپرسم کت و شلوار و تو چجور جاهایی میپوشین؟

خیلی دوس دارم بخرم.گاعی میخوایم جایی بریم دلم میخواد رسمی تر لباس بپوشم ولی نمیدونم تصمیم درسته یا نه؟

میترسم بخرم و نتونم زیاد بپوشم بمونه رو دستم

خانما شمام یه سری وسایل یادگاری دارید ولی دلتون نمیاد بندازید دور؟👀 من گل و قندای کوچولوی عقد و ای ...

اگه خیلی وابسته ای به خودت زمان

بده 

من خیلی وقته هیچ یادگاری ندارم 

گاهی یکی یه چیزیو بهم میده به خونه نمیرسه که میبخشم به کسی

❌لایک❌
این واسه کسایی ک خونه جدا دارن متاهلن دو نفر آدمن ن منی ک پنج نفر آدمیم ی لباس بخوام بدم بیرون ماما ...

ما یه خونواده ۶ نفره ایم 

ولی این حق رو بهتون میدم چون مجردید نمیتونید به پاکسازی کل خونه احاطه داشته باشید 

تو حوزه خودت مینیمال باش گلم 

❌لایک❌
من ی زمانی گیر کرده بودم سر همین موضوع یادگاری .‌. اما دل کندم از همه یادگاری های ک دوسشون داشتم و ...

من عکس ها رو میبخشیدم به کسانی که یا تو عکس بودن یا نسبتی با صاحب اون عکسها داشتن ....

مثلا عکسهایی از مادربزرگ همسرم داشتم،وقتی از فامیل همسرم میومدن خونمون و در حال دیدن عکسهای قدیمی آلبوم بودن،چندتاشو جدا میکردم و میبخشیدم بهشون 

واقعا خوشحال میشدن 

واین خوشحالیشون برام خیلی لذتبخش بود

❌لایک❌