2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738381 بازدید | 44695 پست
خانما به نظرم ما تو این تاپیک اصلا به انباشتگی های ذهنی خودمون توجه نکردیم،به نظرم هدف اصلی مینیمالی ...

خیلی ممنون از بحثی که باز کردی سر صبر وحوصله منم میام تعریف می کنم چون مدتیه شروع کردم به پاکسازی ذهن

الان اومدم بگم دیروز داشتم با دوستم صحبت می کردم داشت می گفت چند روز پیش مهمون داشته سه مدل غذا پخته با یه ندل از بیرون سفارش داده برای حدودا ۲۰ تفر مهمون  که قاعدتا همراه مخلفات بوده وجوری تعریف می کرد که به حساب کدبانوگری اش گذاشته بعد گفت غذا زیاد اومد فرداش همون ها دوباره خوردیم نذاشتند من دوباره غذا بپزم فقط برنج درست کردم.راستش اون لحظه به وجد اومدم که از متوی غذاش اخر شب که داشتم به حرفهاش فکر می کردم به نظرم رسید من چرا باید غذای مونده وتکراری جلوی مهمونم بذارم تازه باهلشکن رودبایستی هم داشته بهتر نبود دو مدل غذا برای شام انتخاب می کرد دو مدل برای نهار فردا.این به کدبانوگری نزدیک تر نیست وچون تعدا غذاها زیاد بوده مادرش وخواهرش اومدند تو پخت وپز کمک از اون طرف گفت کلی ظرف کثیف شد هم مهمونا کمک کردند تو شستن هم بعد از رفتن شون خواهرم موند کمک ام کرد تا جمع وجور کنم.

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنون از بحثی که باز کردی سر صبر وحوصله منم میام تعریف می کنم چون مدتیه شروع کردم به پاکسازی ذه ...

بنظرم ایده شما عقلانی تر باشه

دو مدل غذا رو خود آدم میپزه بقیه رو هم به زحمت نمیندازه

تازه میشه شام هم دو مدل بذاره چون رودربایستی داشتن با هم

ققنوس
از ماهیتابه دو طرفه تکی استفاده می کنی راضی هستی؟

بله چون تابه تک سرویس بزرگه دلم نمی‌خواست تابه جدا بخرم

تابه رو بصورت یک طرفه استفاده میکنم تا الان هم مشکلی نبوده

ققنوس

من در حال حاضر با دوتا قابلمه برای خورشت وبرنج یه قابلمه خیلی کوچیک برای شروع غذای کمکی دخترم یه ماهیتابه روحی تا اینجا خوشحال ترینم چون ابن ها از جهیزیه برداشتن واون بخش به اندازه همین ۴ قلم سبک شد.

یه قابلمه روحی دیگه که عمه همسرم دادند تو پخت وپز قابلمه کم‌بیارم اون بر می دارم.

دوتا قابلمه چدن بزرگ‌تر که مهمون میاد ازشون استفاده می کنم

یه عالمه دیگه قابلمه وماهیتابه دارم که از حوصله تایپ کردن خارج وبه مرور جایگیزین قابلمه های فعلی میشه.

شادی صدام کنید
بله چون تابه تک سرویس بزرگه دلم نمی‌خواست تابه جدا بخرم تابه رو بصورت یک طرفه استفاده میکنم تا الان ...

مرسی عزیزم چون ماهیتابه چدن ام خراب شد

می خوام این دو طرفه ام استفاده کنم هر وقت خراب شد یه جدید بخرم.

شادی صدام کنید
من در حال حاضر با دوتا قابلمه برای خورشت وبرنج یه قابلمه خیلی کوچیک برای شروع غذای کمکی دخترم یه ماه ...

من روحی نمیتونم مصرف کنم

چون نمیتونم بشورم دستم به مشکل خورده و باید عمل بشه

خوبه که همینا براتون کافی هست

من همه اونایی که عکس دادم رو مصرف دارم البته دو تا قابلمه ش برای وقتی هست که پدر و مادر همسرم میان و پخت و پز اون زمان برای برنج و خورشت

چون زیاد میان خونمون جای دیگه نذاشتم 

ققنوس

قابلمه و تابه بزرگ هم یه سرویس تفلون از جهیزیه دارم که همون موقع قابلمه کوچیکش اندازه بزرگترین قابلمه تفلون جهازم بود😂 سه تا قابلمه با یه تابه بزرگ

مامانم خریده بود به نیت مهمون

اونا تو انباری هست 

مهمون جمعیتی باشه تو دو تا سایز اون برنج میذارم اندازه مون میشه

دوتاش باهم اندازه یه مهمونی سی نفره رو جواب میده البته که توی مهمونی های ما همیشه یمقدار غذا اضافه میاد

کلا روحی ندارم یه سرویس چدن که عکس دادم الان با دو تا قابلمه استیل که برای زودپزم هستن

یه سرویس تفلون سایز بزرگ که تو انباری هستن

یه ست قابلمه سه تایی با یک عدد تابه که مخصوص بیرون هستن

عمری باشه تعداد رو روی همین نگه میدارم چون بیشتر از این اضافیه

ققنوس
قابلمه و تابه بزرگ هم یه سرویس تفلون از جهیزیه دارم که همون موقع قابلمه کوچیکش اندازه بزرگترین قابلم ...

من قابلمه هایی که کنار هست نگفتم دیگه.

چقدر خوبه که پیام های قبلی لایک می کنید می رم دوباره پیام ها می خونم فکر کنید از صفحه ۲۰۰ وکمتر شروع کردیم.

امیدوارم دستتون خوب بشه وسلامت باشید 

یه شلوار جین رفت خروجی

شادی صدام کنید

منم دوتا سرویس قابلمه چدن و لانه زنبوری دارم

ی ماهیتابه دوطرفه

۲تا ماهیتابه روحی متوسط و کوچیک،۵تا قابلمه (اینارو روز مره استفاده میکنم)

۳تا قابلمه روحی سایز روزمره ها دارم گزاشتم اینا خراب شد اونارو بیارم دم دست

دوتا قابلمه بزرگ دارم برای مهمون ۱۰/۱۲نفر

دوتا قابلمه تفلون سایز ۵۰

و ی قابلمه بزرگ روحی سایز ۱۰۰

🏃🏃🏃

من قابلمه هایی که کنار هست نگفتم دیگه. چقدر خوبه که پیام های قبلی لایک می کنید می رم دوباره پیام ها ...

من یک مدت هست که از اول تاپیک دوباره شروع کردم به خوندن 

شرمنده اگر اذیتتون میکنه

یوقتا کسایی که قبلا اینجا بودن و الان نیستن رو هم لایک میکنم شاید دوباره اومدن و از تجربیاتشون گفتن

ققنوس