2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738481 بازدید | 44696 پست

من توی اینستا یک پست دیدم شماره ۱۴۸۰مشاوره رایگان هست

من خودم تا حالا زنگ نزدم ببینم درسته اگر کسی نیاز داره امتحان کنین ضرر نداره

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خروجی امروز دو جفت کفش هدیه که باب سلیقه م نبوده و یکیشم کوچیکه هنوز نذاشتم بیرون از جاکفشی.فردا حتما میذارمش

الان با دمپایی های دم در و دمپایی های روفرشی کلا سه جفت کفش و دمپایی دارم.

لباسهامم قبلا یه کشو فقط شلوار بود

یه کشو تیشرت و بلوز

یه کشو لباس زیرامون

یه کشو شال و روسری و گیره مو و کش مو

الان یک کشو لباس زیر و تیشرتا و شلوارامه.شالامم کلا شده یک ردیف کوچیک،ولی چون کشو عمقش کمه شالام جا نمیشه تو کشو لباسا.

باید بذارم توی باکس توی کمد پیش باکس شلوارام.

کش مو ی دونه دارم گیره سه تا چون کادوئن و خیلیم دوسشون دارم نمیذارم خروجی دوتا پنس

اگر شوهرم اجازه میداد دراورو میفروختم چون دیگه اونقدر لباس نداریم ک اونم لازم بشه ولی حیف ک اجازه نمیده

لباسای پسرامم تو ی کشو جا میگیره

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@ترسو68     شادی جونم اگه دوست داشتی برنامه تمیزکاری خونه ات رو اینجا بزار قطعابدرد خیلی ...

قبلا دوستان خواسته بودن گذاشتم چیز خاصی نیست ولی چشم.

شنبه ها سرویس های بهداشتی[حمام ودستشویی می شورم]

یکشنبه ها :شستنی ها هر چیزی که باید شسته شه از رومیزی وپادری که خودم ندارم تا مرده ورتختی ورو بالشتی وسفره وهمه چیزای این شکلی

دوشنبه ها:گاز وسینک ویخچال وهود تمیز می کنم

سه شنبه ها :یه انباری کوچیک تو اشپزخوته هست اونجا تنیز می کنم‌حیاط وتراس ندارم.

چهارشنبه ها:دو تا از کابینت های آشپزخونه

پنج شنبه ها :کمد دیواری ها

جمعه ها:گردگیری وجارو برقی کشیدن کل خونه

شادی صدام کنید
قبلا دوستان خواسته بودن گذاشتم چیز خاصی نیست ولی چشم. شنبه ها سرویس های بهداشتی[حمام ودستشویی می شو ...

پخت وپز جمع وجور کردن که روتین هر روزه.خداروشکر با بچه کوچیک خونه ام تمیزه من عاشق برنامه ریزی ام می تونم از فواید برنامه ریزی یه کتاب بتویسم.

هر ازگاهی ام برنامه  ام بسته به شرایط تغییر میدم همین ذکر صلوات که دوستان به من لطف داشتند مثلا برنامه ریزی کردم یه هفته نماز قضا می خونم یه هفته صلوات یا ذکرای دیگه یه هفته قران می خونم هم برای خودم تنوع ایجادمی کنم هم وظایف ام انجام میدم سبک میشه.تو کار خونه واین چیزا وزمانی که شاغل بودم تو کار خوب بودم ولی تو رسیدن به خودم با وجود داشتن برنامه کند پیش می رم 

شادی صدام کنید
اگر مشاوره چتی باشه بهتر هست برام وگرنه گرفتارم بد رقم هیچ جا نمیتونم برم  دوستان کسی مشاوره چ ...

من سایت دیدم خودت ویتونی انتخاب کنی چت کنی یا تماس تلفنی..حق ویزیت هم باید پرداخت کنی،ولی اسم سایتش یادم نیست.مشاور انلاین اینا جستجو کن برات میاره

قبلا دوستان خواسته بودن گذاشتم چیز خاصی نیست ولی چشم. شنبه ها سرویس های بهداشتی[حمام ودستشویی می شو ...

داشتن برنامه خیلی خوبه ب نظرم دیگه بلاتکلیف نیستی و ..منم یکبار برنامه نوشتم توی نوت گوشیم ولی متاسفانه بعد ی مدت دیگ بیخیالش شدم..فردا باز ی برنامه خوب مینویسم انشاالله 

سلامی دوباره به دوستان عزیز مینیمالم .متاسفانه من وختی می‌خوام تایپ کنم یا گوشیمو دستم بگیرم دخترم س ...

کاش منم اونجا بودم🤭آرزومه تمییز کردن همچین جایی😂

حیوانات خشک شده واقعا انرژی منفی زیااادی دارن

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
اگر مشاوره چتی باشه بهتر هست برام وگرنه گرفتارم بد رقم هیچ جا نمیتونم برم  دوستان کسی مشاوره چ ...

من خودم مشاورم چتی و تلفنی هست

اگر دوست داشته باشی شماره ش رو میذارم

البته رایگان نیست 

اما پولی که میگیره نصف مشاوره های بیرونه

ققنوس

خانما به نظرم ما تو این تاپیک اصلا به انباشتگی های ذهنی خودمون توجه نکردیم،به نظرم هدف اصلی مینیمالیست بودنم همینکه از انباشتگی های ذهنی جلوگیری بشه🤔

چه کینه ها و حسادت های قدیمی دارید که ازارتون میده و نمی تونید فراموش کنید؟کیا آزارتون دادن که هنوز نتونستید ببخشید؟چه ترسایی ذهنتونو درگیر کرده؟

به نظرتون چه طور میشه این آشتفتگی و درگیری های ذهنیو کم کرد؟

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

من خودم خیلی ذرگیر این موضوع ام😥نمی تونم ببخشم،فراموش کنم یا بگذرم و همین باعث شده که مغزم مثل یه تیمارستان بشه☹️که تو هر قسمتش یه چیزی داره توش جیغغغغ می زنه

این کل قابلمه های من

البته یه ست سه تایی و یه تابه هم برای بیرون داریم که توی انباری هست چون برای بیرون هستن

تابه دو طرفه من دو تا دارم هم بصورت مجزا تابه هاشون رو استفاده میکنم 

هم هردوشون دائم تو دستم هستن 

هر وقت خواستم عکس بگیرم یکیشون روی گاز بود یا توی ظرفشویی

امروز صبح دیدم همه تو کابینت هستن سریع عکس گرفتم بعد شروع کردم آشپزی 

ققنوس