2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735133 بازدید | 44648 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان ده تا بالشت دارم که روکششون دوتا دوتا جفت هست

فقط بالشت های تخت بچه ها رو جزو آمار نذاشتم چون بالشت اونا هر کدوم یه شکله و سلیقه خودشون بوده

من همیشه مهمان دارم و این تعداد بالشت یوقتایی کم هم میاد ولی اضافه نمیکنم

ققنوس

۴تا دو نفره گلبافت

سه تا پتوی جدید دو نفره

پنج تا پتو مسافرتی ژله ای دو نفره

چهار تا تک نفره گلبافت

چهار تا تشک پنبه

دو تا لحاف پنبه

ده عدد بالشت پر و الیاف

اینم کل رختخواب های ما

بعلاوه تخت هامون

لحاف ها رو وقتی مهمان میاد بعنوان تشک مصرف میکنم😅

وقتی مهمان میومد پتو کم داشتیم که پتوهای جدید رو به مرور اضافه کردم الان اگر تعداد مهمان ها کم باشه ترجیح میدم پتو جدیدها رو مصرف کنن چون هم توی ماشین شسته میشن هم سبک تر از گلبافت ها هستن

شما چقدر رختخواب دارید؟؟

ققنوس
۴تا دو نفره گلبافت سه تا پتوی جدید دو نفره پنج تا پتو مسافرتی ژله ای دو نفره چهار تا تک نفره گلبا ...

از این لیست پتو ها پنج عدد مصرفی خونمون هست در حالت عادی بدون مهمان

ققنوس

در راستای صحبت های دوستان عزیزم منم موقع خرید نایلون نمی گیرم.

تنقلات مثل چیپس وپفک کلوچه واین‌چیزا نداریم.فقط بستنی.

کیک ودسر خودم می پزم.چون زندگی به اون صورت شهری نداریم مصرف بسته بندی سبزیجات نداریم اون جور که تو فروشگاه هاست.برای توالت مصرف دستمال توالت ندارم تو فکر خرید دستمال پارچه ای هستم ولی هنوز مرددم که ورودی درستی هست یا نه.غذا به اندازه می پزم.

نون خشک وتفاله سبزیجات می ره روستای نزدیک واسه مرغ ها

سر حوصله باشم برنج اگه تو یشقاب ها بمونه برای پرنده ها وگربه ها می ریزم.وسایل آرایشی وبهداشتی ام واقعا محدود.

در مورد رختخواب ها که دوست قشنگم پرسید من اوضاع رختخواب هام خوب نیست.یعنی کمد دیواری سه درب داره خفه میشه از رختخواب وپتو وبالشت.

به عروس خانم ها پیشنهادم اینه همه چیز سبک بردارید چون زحمت شستشو وجا به جایی اش با شماست.حتی کمکی هم بیارید اون کمکی هم گناه داره حالا پتو یا هر وسیله سنگین دیگه ای جا به جا کنه.

شادی صدام کنید
۴تا دو نفره گلبافت سه تا پتوی جدید دو نفره پنج تا پتو مسافرتی ژله ای دو نفره چهار تا تک نفره گلبا ...

هشت تا تشک پنبه ای...

دوتا ابری... 

پتو ضخیم چهار تا تک نفره و یک دونفره.

بالشت درحد هشت تا ...

بالشت سفری چهار تا ... 

پتو نازک و مسافرتی اصطلاحا... پنج تا که چهارتاش هدیه بودن.. 

یه لحاف ترک دونفره 

سرویس خوابهامون هم جدا لحاف و بالشت و... 

میخندی ولی خداییش برای من قدم بزرگی بوذ ک پا رو دلم بزارم😁😁

این خنده خوشحالیییی و ذوق کردنِ

خودم وقتی میبینم چه لذتی میبرید ازین تغییرات واقعا دلم میخواد تو وجود تک تک شما عزیزانِ دلم ،اون لحظه ها رو ببینم😍😘

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

شش تا تشک شش تا لحاف پشمی مهمان 

شش تا بالش برای تشک 

شش تا برای تکیه دادن 

باز چهارتا هم بزرگ برای تکیه دادن 

هفتا هم پتو ژله ای که خیلی نرم و کم جا هستن

متاسفانه بالش هام زیاده که کم کم استفاده میکنم از دور خارج بشن کمتر شن

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

شش تا تشک شش تا لحاف پشمی مهمان  شش تا بالش برای تشک  شش تا برای تکیه دادن  باز چه ...

اره بالشت تکیه دادن زیاد داری

اونام میتونی تقسیم کنی نصفش رو مصرف کنی نصفش رو بذاری زیر رختخواب که تو دست نیان حداقل

ققنوس
اره بالشت تکیه دادن زیاد داری اونام میتونی تقسیم کنی نصفش رو مصرف کنی نصفش رو بذاری زیر رختخواب که ...

اونا واسه مهمونه چهارتا دم دست دارم😶

آخه خونه قبلیم کوچیک بود جا واسه مبل نبود بعد مهمون هم تعداد بالا کیپ کیپ مینشستن تو اون دوره خیلی بالش لازم میشد 

ولی خداروشکر خونه جدیدمون بزرگه حالا اسباب کشی کنم مبل بخرم دیگه بالش تعداد کمتر لازم میشن 😢

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

2810